برای Findint Team Ranked Match کدوم رنک ملاکه ؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
جواب : رنک تیمت . باید با تیمت 3تا بازی بری تا رنک تیم معلوم شه . ملاک اونه
برای Findint Team Ranked Match کدوم رنک ملاکه ؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
جواب : رنک تیمت . باید با تیمت 3تا بازی بری تا رنک تیم معلوم شه . ملاک اونه
بازم نگرفتی
مثال میزنم ! تا شاید بگیری منظورمو
الان رنک یکی 1000 باشه ...
یکی دیگه 4000
بخوان Ranked Find کنن نمیزاره دوتا 2 !
میگه فاصله رنک خیلی زیاده...
حالا اگه گرفتی برو سوالمو بخون متوجه میشی...
اگه هم که نگرفتی ولش کن
دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
شُ م ا ر ا
Steam ID : Benykhan1998
Nick Name : BenyKhan
ID Number : 238142159
میدونم مشکلت چیه ولی نمیدونم چجوری بهت توضیح بدم . اگه خواستی استیم ادد کن بهت بگمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باید از 2000 تا بیشتر نشه فاصلتونThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میدونم من بودم از ترس پایین بودم رنکم پروفایل private کرده بودم
بعد تیم می خواست تورنمت خارجی بره یک persian leopard نامی رو به عنوان گاپیتان معرفی کردم
تفو چرخ گردان تفو
نه رنکم تغییری زیادی نکرده ولی بیشتر از 2500 هست
بعد دوست داری با هفته ای 1ساعت بازی کردن رنکم چند بشه؟
کاپیتانیی شما از نتایج تیمتون تو tournoment ها معلومه
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
برای تیم مچ کدوم رنک ملاکه ؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پارتی یا سولو؟
دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
شُ م ا ر ا
Steam ID : Benykhan1998
Nick Name : BenyKhan
ID Number : 238142159
کلا توی Find پارتی (چه تیم چه چند نفری) رنک پارتی مد نظر هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی بعید میدونم برا فایند تیم هم فایند نشه احتمالا یه باگ هستش چون تیم ، رنک جداگانه ای داره
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
بله اون بچه (کودک خردسال هرچی فک میکنی) من بودم شما که فقط یه تاپیک رو با چرت و پرت گفتن به هم گذروندین داداش نگاه شما کجاش کافیه م-ا-د-ر شخصیت هم رو به فنا دادید حالا دارید ماله من دم از... میزنید؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کلید اسرار قسمت 36
پیام اخلاقی: من معلم اخلاق نیستم ولی اینکه شخصیت همدیگه رو جلو بقیه خورد میکنین کار جالبی نیس.
ما خیلی وقته از گارنا زدیم بیرون...
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
Dav1d (01-01-2015),Lone MaMaD (01-01-2015),Mr.Nobody (01-01-2015)
منم یه ساعته میخوام همین رو بگم xD ولی کسی توجه نکرد که نکردThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
رهی (01-01-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©