هر چیزیو اگه هدفمند کنن خوبه از جمله همین گیمینگ ؛ ولی تنها چیزی که نمیتونن انجام بدن همین هدفمند سازیه نمونشم یارانه هاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هر چیزیو اگه هدفمند کنن خوبه از جمله همین گیمینگ ؛ ولی تنها چیزی که نمیتونن انجام بدن همین هدفمند سازیه نمونشم یارانه هاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من افتخار میکنم گیمر هستم اعتیادم دارم درود بر معتادی که با بازی خودشو سرگرم میکنه درود بر معتادی که نمیره دنبال زن و دختر مردم ، بجاش با بازی خودش رو ارضا میکنه درود بر گیمری که بجای خوابیدن با زن مردم و دزدی و کثافت کاری پای سیستم خودش نشسته و در دنیای گیم خودش رو سرگرم میکنه ، من افتخار میکنم به خودم ، که هم سن من نشستن و نقشه میریزن که مخ ناموس مردم رو چطوری بزنن اما من نشستم تا با meepo بازیم رو بهتر کنم
حرف شما درسته ولی هرکی که گیمر نیست دلیل نمیشه اینکارارو کنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
توی خارج برای رفاه مردم تمام قوانین رو هدفمند میکنن توی ایران مردم رو هدفمند می*****.
انتظار میره این پست حذف بشه.:d
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
[DR.[mmL (05-20-2015)
راست که میگفت .. ولی خب نمیشه کاریش کرد
موافقمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این لژیون جدیده رو پیک کنی هاسکارو بذاری تو دوئل خودت میمیری بجا اون
یجورایی ریترن شده آیتم اصلی لژیون دیگه ریترن نیاره بدبخته ....
ویرایش توسط Deadking : 05-20-2015 در ساعت 02:18 AM
همین الان یکی تو watch game top! واسه pa رفرشر رفت for wut?!!!
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
آیتم مهمی داشته که CD زیاد داشته مثل bkb, abysal یا هر چیز دیگهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگرم اینارو نداشته luxury بسته
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Apdentist (05-20-2015)
آره bkb داشت ،ولی به نظرم واقعا لازم نیست یه slot رو ادم بزار برا رفرشر اونم برا pa!!!!!
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
کلاء خرج اواتار pa یه شادو دیمون است
2 دفعه هم پشت سر هم pa اواتار کنه هر 2 دفعه شادو دیمون التیمت میزنه باف اواتارو برمیداره ....
پس خریدن رفرش احمقانه ترین کار ممکن است
ویرایش توسط Deadking : 05-20-2015 در ساعت 02:25 AM
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©