Battel fury
power trade
armlet
sitanic
monkey king bar
black king bar هر از گاهی به درد میخوره نه همیشه
manta
Battel fury
power trade
armlet
sitanic
monkey king bar
black king bar هر از گاهی به درد میخوره نه همیشه
manta
یکی از مهم ترین ایتم هاش bkb هستش چون 90% بازی ها هیرو اسپلر جلوش هست پس باید بیاریThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چند جایی دیده بودم مردم با این بیلد بازی میکنن (پست قبلی) خواستم نظر بچه های انجمن رو بپرسم
اگه bkb بیارین و کپی بشین
اونوقت دیگه
sphere بهتر جواب میده واسش ولی بنظرمن نیاز نداره... این هیرو فقط باید سفت بشه که وقتی شیش میکنی فانتسم ها راحت نمیرن...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این والو هم کار دیگه ای غیر از ایمورتال axe بیرون دادن نداره ؟ این فکر کنم ایمورتال 4 ام باشه
حالا استیل 2 اینو چطوری باز کنم
2.5 یورو هست اگه اشتباه نکن اپگریدش
برای کسایی که axe بازی میکنن بد نیست و خوبه که هیرو محبوبشون خوشگل میشه
ولی ادمایی مثل من براشون اهمیت نداره که چه ایتمی برای این هیرو اومده
منم کلان ازaxe خوشم نمیاد ولی ایمورتالش بد نیست اینی که الان دادنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تراسورس خوب بود نزدیک بود اسپشیال ایتم بهم بیوفته ست ویند و اسپشیال باقی موند در دور نهایی ویند برنده شد
داداش ناشکری نکن به من ست مستر رو داد که اصلا ازش خوشم نمیاد
من عشق ویند ام اکثر ایتماشو دارم
اقا کسی نفهمید چطوری لول بالا میره 10 تا بازی رفتم 6تارو بردم هنوز لول 17 موندم حتی یه ایکس پی هم اضافه نشد
سلام دوستان
من یه هفته ای دوتا2 نصب کردم. یه سوال داشتم. تیم با پارتی فرق داره؟ اگه فرق داره چطور تیم پیدا کرد؟ممنون میشم راهنمایی کنید.
Sent from my C5303 using Tapatalk
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©