sven جلوی اسپکتر میخوره بدون اولتیمیت ،چون اسکیل اصلیش هست توی فایت.
انتی میج هم خیلی سخت هست لیت گیم بدون اولتی بتونه کاری بکنه،(منظور من کشتن کری - هارد های اصلی هست نه ساپ بدبخت)
sven جلوی اسپکتر میخوره بدون اولتیمیت ،چون اسکیل اصلیش هست توی فایت.
انتی میج هم خیلی سخت هست لیت گیم بدون اولتی بتونه کاری بکنه،(منظور من کشتن کری - هارد های اصلی هست نه ساپ بدبخت)
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
pishva (04-06-2016)
چرا نمیشه گرفت، همون شادودیمن که گفتی معروفه به غیرفعال کردنه اسکیل های پسیوThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ایتم سیلور اج هم هستش که اگه یه هیرویی دارین که میتونه بگیرتش چیز واجبیه جلوی خیلی هیرو ها
نمیدونم والا این اسپکترو الکی گنده میکنین
تاینی و ترول قورتش میدن اگه بخواد تکت به تک شاخ کنه اما تو بازی تیمی ترول نه اما تانی از اسپکتر بهتره
[SIGPIC][/SIGPIC]
pishva (04-06-2016)
troll که توی 1به1 عالیه من تست کردم sven -spectre -pa -رو زد ولی از ck خورد.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
pishva (04-06-2016)
Omni Knight = Highest Winrate 60%
Invoker = Most Picked 13.000.000
Spectre = Highest K/D/A 4.06
Vissage = Least Played Hero 400.000
io = Lowest Winrate 36%
Techies = Lowest K/D/A 1.6
Youtube Junkey
سلام کسی میتونه هیرویی پیشنهاد بده که بشه باهاش رنک آپ کرد!؟
سلام با همه هیروها میشه بسته به توانایی خود شما داره اون روز یکی با io رنک آپ میکرد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی life stealer -sven -slark -ursa ,legion/tinker/meepo و ... بازم میگم بستگی به مهارت خود شما داره
مگه od هنوز باگه؟ توی پچ 6.78 ناجور نرفش کردن !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من به جرئت میتونم بگم یکی از به درد نخور ترین کری ها اسلارکه
دوستان دوتاباز حرفه ای
لطفاً یک هیرو خوب بهم پیشنهاد بدین
نرجیحاً Carry باشه و Durable
Wraith King و Sniper و Nature's Prophet و Razor هیروهای قبلیم بودن
داداش انتخاب هیرو در ابتدا به شرایط تیم مقابل بسنگی داره . مثلا نمیشه که جلویه یه تیمی که هیروی int بالایی نداره شما AM پیک بدی .
اگه شرایطش جور بود sven بردار اولین آیتم helm بگیر بعد یه کریپو بفرست ancient creeps باهاش stack کن خودتم توی جنگل فارم کن . اگه ترسیدی گنکت کنن وارد بخر راحت فارم کن . سعی کن همیشه یه قدم توی net worth از همه بالاتر باشی باهاش . بازم میگم این فقط یه چشمش بود ، اول سعی کن هیرویی بگیری که جلوی هیروهای تیم مقابلت حرفی برای گفتن داشته باشه بعد اینکه بتونی خودت خوب باهاش بازی کنی
Ahmadreza_b (06-14-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©