سلام دوستان...
من تازه بازی رو نصب کردم یه چند تا سوال داشتم... ممنون میشم کمکم کنید
1 آیا من میتونم با نت 2مگ بازی بسازم؟
اگه منظورتون بازی کردنه آره با هر سرعتی میشه بازی کرد و فقط مهمه پینگ (ping) هست (غیر از زمان هایی که آپدیت میده ، هرچی سرعت بالاتر باشه سریعتر آپدیت رو دانلود می کنید)
2 چرا من با اینکه چند دست بازی کردم هیچی trophy نگرفتم؟
به نظرم هرچی بیشتر ببرین trophy بیشتری میده . ولی اطلاع زیادی در این مورد ندارم شرمنده
3 این قسمت بازی چیه؟
لیست یک سری لابی(یا یک گروه که چند نفر در اون بازی می کنن) هست که هم لابی مپ معمولی دوتا با مود های مختلف (ap-cm و ...) توش پیدا میشه و هم مپ و مود های غیر رسمی مثل pudge wars . می تونین هر کدوم رو که می خواین Join بشین و در صورت رسیده به حد نصاب بازیکن بازی کنین.
http://uupload.ir/files/v0e_screenshot_(192).png
4 این عکسی که دوست عزیزمون برای quest ها گذاشتن کجاست پیداش کنم یه کمی یاد بگیرم :دی
5 اینکه یه نفر خیلی بازی کرده باشه یا اولین بارش باشه تو شروع بازی تاثیر داره؟ اگه نداره آیتم هایی که با پول واقعی فروش میره برای چیه...
فقط سر تجربه هست که برای شروع مسلما تجربه شما پایین هست . آیتم هایی که توی قسمت inventory میده صرفا و فقط برای ظاهر هر Hero هست و هیچ تاثیری در روند بازی (به قولی ضعیف یا قوی بودن هیرو) نداره
6 یه بار داشتم بازی میکردم یوهو بیخودو بی جهت پرید صفحه اصلی بازی بدون اینکه دکمه reconect باشع...دلیلش چیه؟ (ما داشتیم میبردیم
) :
پیش میاد . برای منم پیش اومده . برای خود سرورهای دوتا و خود بازی هست- اگه زیاد اینجوری شد ، استیم رو پاک کنین دوباره نصب کنین و بازی دوتا2 رو دوباره روش restore کنین شاید درست بشه . شاید مربوط به درایور کارت گرافیک هم باشه که باید آخرین ورژن باشه.
خیلی ممنون
پ.ن: تو تاپیک پرسش و پاسخ سوال کردم منتها هیچکس جواب نداد