offlaner ی که بازی رو بشه به کمک کری! جمع کرد void هست،mirana هم هست،tide هم هست،doom هم هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
tide
void
mirana
doom
beast master
batrider
خیلیا هستن
offlaner ی که بازی رو بشه به کمک کری! جمع کرد void هست،mirana هم هست،tide هم هست،doom هم هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
tide
void
mirana
doom
beast master
batrider
خیلیا هستن
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Offlaner برای اعصاب خودتو دادی دست ساپورت حریف
[SIGPIC][/SIGPIC]
اما به نظرم جنگل بهتره ، اینا رو هم تست کن وقتی از lc خوشت نمیاد : wk یا np یا .... این دوتا هم که اسم بردم ایتم بیار خیلی خوب جمع میکنی مخصوصا wk
ایدی جدید زدیم شاید بهتر شدیم
اقا چرا این گیم normal شد؟ و high یا vhr نشده من واقعا دیگه نمیدونم چی کار کنم؟!
لینک:DD4.DanGeRs - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
برادر من،بعد از این بازی معلوم میشه که بازی بعدی شما vhs باشه یا hs or ns نه حین بازیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
lol این پلیر ها دارن به io رای میدن! کرم دارن میخوان این meme رو به واقعیت تبدیل کنن میخوان ارکاناشو ببینن :دی
من پارسال گفتم zeus اول میشه همه گفتن نه فلان نه بهمان آخر zeus اول شد :دی امسالم میگم io اول میشه. valve خودش حال نداره 10 تا اسکیل بسازه برا اینوکر و ستی که داد هم خودش یه پا آرکانا بود /الان اکثر اسکیل های اینوکر عوض میشن با آیتم های مختلفThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یکی این پست هارو لطفا به تاپیک بحث و گفتگو درباره دوتا2 منتقل کنه مرسی
هر کاری میکنم نمیشه برد . واقعا نمیشه. رنکم از 3 هزار و خورده ای رسید به 2600
این فقط مقداری از loss هاست. ببینید چقدر فشار رومه که اومدم بعد سال ها پست گذاشتم
FCB (07-12-2016),Sharingan (07-12-2016),Soul Keeper (07-12-2016),w3c (07-12-2016)
3 بار این اتفاق برام پیش امدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه بار از 3900 به 3000
یه بار از 3800 به 3300
این آخرین بار هم یه درجا از 4050 به 3800
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©