نوب زیاد شده دیگر ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نوب زیاد شده دیگر ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
نکته جالب اینجاست اصلا نمیشه با هیروی axe پیروز شد. نزدیک به 2 هفتس دارم تلاش میکنم ولی نمیشه . یک بارم نشده win بگیرم با Axe
از نظر من رنک که بعد از tbd اومد دیگه نباید رنک بازی کرد !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فید بدی میبازی , باگ شی میبازی , afk کنی میبازی , روحیه بدی به تیم بازم میبازی !
پس بعضیا چطوری آپ میکنن/ ؟ یه 6k اینوایت کردم باهاش صحبت کردم گفت از 4k رسوندم به 6k گفتم خیلی سخته گفت اگه سخت نبود همه انجام میدادنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مشکل اینجاست شما هر چقدر خوب بازی کنی یارات یا فید میدن یا afk میکنن یا Left میدن. مشکل ایناست.
تو بازی من وقتی من FUll item میشم یک سره دارم کیل میگیرم بعد یازم رو میبینم که با هیروی Legion رفته Cyclone بسته چی کار میشه کرد ؟
در حال حاضر نرمال خیلی خیلی سطح بازیاش بالاتره از Ranked . اینو به چشم های خودم دیدم
ساعت 7 شب شده و من هنوز در حال گرفتن Loss های پی در پی هستم . یعنی دیگه خدا وکیلی Win یک رویا واسه من شده . حول و حوش 10 روزی میشه Win ندارم .
اان گیم زدم Meudsa دقیقه 10 10 بار مرده بود و weaver 10 تا kill داشت
کاملا درکت میکنم سعید. باز گارنا هرچی داشت اینجوری نبود یک مشت زبون نفهم باهات یار نمیشدنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
noob جماعت جرئت نداشت تو بازی نطق بکشه بازی رو به گند بکشه
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
قانون دوتا2 اگه استریک lose داشته باشی باید ببازی D: خداییش خیلی اینطوری شدم خیلی بدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
شاید !!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چون 6 تا win گرفتم ولی از اون به بعد حدود 16 الی 20 تا باخت پشت سر هم گرفتم . الان هم یک بازی زدم با WR هم باختم ....
دلیلش هم این بود دشمن Clinkz داشت با BH
این یعنی هیچ کس جز من وارد نخرید و این 2 تا هیروی Invis همه رو می کشتن و Invis میشدن به همین آسونی.
من رکورد lose پشت سر هم 8 تاست :دی به نظرم یه 2 روز پلی نده اصلا بعدش بشین 2باره بازی کن میبری اونوقتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منو ادد بده 323546778
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©