رسیدم 2400 و هنوز موفق به کسب پیروزی نشدم
با gyro هم باختم
رسیدم 2400 و هنوز موفق به کسب پیروزی نشدم
با gyro هم باختم
FCB (07-14-2016)
D:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خداییش خیلی عذابه .این LOSE streak. داداش یکم معمولی بازی کن یعنی normal برو .
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
کیفیت بازی نرمال بهتره.مود های فان رو امتحان کن یکمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
رفتم بازی یار ها 4 نفر رندوم دادن اونام نامردی نکردن 5 نفر کانتر پیک دادن
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
برید Ability draft بازی کنین به پیک های بقیه بخندین
دقیقا من وقتی 3-4 بازی همش میباختم اعصابم خورد میشد میفرفتم AD بازی میکردم کلی میخندیدم بعد که اعصابم میامد سرجاش برمیگشتم Rank همین باعث میشد بازی های بعدی رو ببرمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
یه 5.6 اتفاقی اینوایت کردم آدم خوبی بود اددم کرد آقا این بازی میکنه ها 10 برابر من هر ساعت رفتم سر Pc دیدم این داره بازی میکنه
خوبه والا . من که نورمال میرم یاد garena room 10 iran میوفتم. رنک هم وضع بهتری نداره ولی کمتر گوسه پند بهم میوفته .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
من یه مچ TBD رفتم ursa رفته بود Eul's Scepter of Divinity بسته بود تو کل بازی یه بار رفت روشان فقط -_- اصا اعصابم خورد شدا
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©