چقدر الکی ig رو بزرگ میکنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما هم میتونی تیم تشکیل بده برو بزن
فقط نیازه با هم هماهنگ باشید که تو ذات ایرانیا این یک مورد نیست
چقدر الکی ig رو بزرگ میکنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما هم میتونی تیم تشکیل بده برو بزن
فقط نیازه با هم هماهنگ باشید که تو ذات ایرانیا این یک مورد نیست
Mostafa91 (01-16-2014)
3 تا Box هست اونارو باز کنید شاید گیرت بیادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط ATER : 11-15-2013 در ساعت 10:10 PM
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
با آپدیتی که امروز اومد وقتی sugar rush شروع میشه fleash 1 میشه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یکی به من بگه در مقابل هیرو های پوشر باید چی کار کرد. لامذهب ها هر کاری شون هم میکنی تاور های خودشون رو نگهمیدارن و تاور های شمارو نابود میکنند که باعث میشه تسلط شون به پول و نقشه بره بالا روشان رو هم که راحت میزنن. من هم که کری میرم اعضای تیم درخواست کمک میدن من هم مجبور میشه دقیقه 15 بازی بدون ایتم با am از فارم کردنم بزنم برم پشت تاور وایسم
می تونی bounty یا sprit brealer پیک کنی.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خو tp کنید زیر تاور گنکش کنین.هیچ وقت تا یا انی میج آیتم نگرفتی نیا تو درگیری.
ATER (01-16-2014)
کاملا اشتباهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مثلا brood یا Chen یا امثال این هیرو هارو BH چطوری میخواد بزنه ؟
جلوی Pusher باید هیرویی باشه تا بتونه با اسپل هاش لاینو بشوره
ویرایش توسط Mr.Legendary : 01-16-2014 در ساعت 03:10 PM
ATER (01-16-2014)
این کار رو کردیم spilt push دادن مجبور بودیم سر هر لاینی وایسیم بعد بعضب وقتا یکی خفت میشد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فکر کنم ترکیب ganker و tank خوب باشه
هیرو های AOE با دمیج بالا هم خوبه فک کنم !
داد حالا چه کاریه! میبینی دارن پوشر پیک میکنن حالا چرا آنتی میج!تایمینگو یه خورده کمتر کن ..همین
همین الان داشتم بازی میکردم es برداشتم 3 تا پوشر خفن رو ترکوندیم brood , np , dp البته 2 تا ساپورت داشتیم و من فقط ایتم میخریدم!
dp که towor هارو میخوره با ulti شThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه چند نفر باهاش بیان و ulti داشته باشه اون towor کاملا از بین میره
البته خیلی از pusher هایه دیگه هم هستن
ایتم desolater هم تو push خیلی کمک میکنه به نظرم
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©