پس بگو چرا huskar هیچوقت نمیتونه troll رو بکشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پس بگو چرا huskar هیچوقت نمیتونه troll رو بکشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Deadking (06-08-2015)
Troll سلطان درگیری های 1v1 هست کلا" و فقط جلوی Nuker ها کم میاره و بعضی هیروها مثل CK و...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
troll سر شیش اش همه رو میزنه
و همین طور استاد درو کردن تاور هم هست
Deadking (06-08-2015)
Windranger در اصل خود drow وقتی که Death Prophet یکی از سربازان Abaddon بود روح Windranger که نگهبان درواز های شهر که اسمش یادم رفته محافظت میکرد تصخیر شد و تبدیل شد ب drow و بعد زمانی که Abaddon در خدمت Night Stalker و برادرانش بود (اتش سبز) drow هم ب خدمت Night Stalker درومد که بعد از خیانت Abaddon که بعد ها تبدیل شد ب king of frozen throne
و drow هم ب Night Stalker بزرگ که اخرین برادر و بزرگ ترین بود خیانت کرد و اون کشت
ویرایش توسط Laser_bin : 03-07-2015 در ساعت 10:20 AM
روزگار مارو ببین
FCB (03-08-2015)
دقیقا! به صورت عجیبی اصن نمیتونه ترول رو بزنه حتی با dps بعدشم ترول نمیمیرهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
توی 1v1 ترول تقریبا همرو میزنه! حتی تو duel هم legion رو میزنه ولی جلو sniper و axe کم میاره... axe هم در صورتی که blade mail داشته باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
lc از اون وقتی که دویلش passive ا رو disable نمیکنه . از همه میخوره ...
خودم jugger بودم . 3 بار دوئل مرد . 3 critical خورد پس کلش مرد
من چند تا پيدا كردم مثلا من dk بودم بعد وقتي lina رو كشتم گفتش "lina that's what you get for slaving dragon" كه يعني يه رابطه ي دشمني با هم دارن
يا مثلا من يه بار ديگه هم يادمه slark بودم به tidehunter كه هم تيميم بود گفت tidehunter I promise I have your back
بعضي ها هم با هم رابطه خاصي ندارن ولي با هم ديالوگ دارن مثلا lc به Rubick ميگه Rubick are you here for study or fight?
يا مثلا cm به jugg ميگه juggernaut let they test clod of your blade
و چند تا ديگه كه الان يادم نيس ولي خيلي ها با هم ديالوگ خاص دارن
Soul keeper همون terorblade میشه تو دوتا 2 آگه اشتباه نکنم
فکر نکنم ویند رنجر هم همون درو رنجر باشه چون استادیو استیم که دوتا سینما رو ساخت یه جا جلوی هم قرار میگیرن و ویند میگه کی به تو تیر اندازی رو آنقدر بد یاد داده؟؟
پس قاعدتا ربطی به هم ندارن
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©