سلامـ
دوستان هر گونه انتقاد و یا پیشنهادی در رابطه با اولین تورنمنت دوتا 2 دارید را در ادامه همین تاپیک ذکر کنید تا ما نقات ضعفمان را تقویت کنیم و در تابستان با یک تورنمنت قدرتمند بازگردیم.
سپاسـ
سلامـ
دوستان هر گونه انتقاد و یا پیشنهادی در رابطه با اولین تورنمنت دوتا 2 دارید را در ادامه همین تاپیک ذکر کنید تا ما نقات ضعفمان را تقویت کنیم و در تابستان با یک تورنمنت قدرتمند بازگردیم.
سپاسـ
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Ajax (04-27-2013)
سلام،
با کلیه مسائل و مشکلات و حرف و حدیث هایی که برای این مسابقات ساختن بالاخره تموم شد ! ولی من از گروهبندی این مسابقات رضایت نداشتم ، تیم ما در گروه مرگ بود یه جورایی و با این حال که بالا آمدیم از گروه باز هم خوردیم به تیم های گروی مقدماتی که من ندیدم توی هیچ گروه بندی این اتفاق بیفته!
از دوستان هم رضایت ندارم چون خیلی ها ریپلی بازی هاشونو به من ندادند تا در قرار بدم که خوب اشکلالی نداره به هر صورت از قدیم گفته اند.....یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبیم ****************** دولت صحبت آن مونس جان ما را بسبا احترامــ،
حسین
FCB (04-27-2013)
سلامـ حسین جانThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ببین گروهبندی که Random هست و از شانس شما زد با تیم های خوب افتادید در یک گروه و ما هم کاری نمیتونستیم بکنیم چون اولا آنجنان شناختی نسبت به تیم ها نداشتیم که بخوایم گرو رو متعادل کنیم هم اینکه اون تیم های خوبی رو که میشناختیم رو نمیتونستیم بزاریم در یک گروه باشند.
هر تیم دیگری غیر ار تیم شما هم بود ناراضی بود اما خب باز میگم کاریش نمیشد کرد. ایشالله تابستون که سطح تورنمنت بالا هست همچین چیزی دیگه پیش نخواهد آمد و تیم ها یک دست خواهند بود.
سپاسـ
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
عزیزم ،This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من شکایتی ندارم ! یادت باشه قبل از اینکه Random بدین هم گفتم باید متعادل باشه ولی خوب دیدی که از گروه ما 2 تا تیم تا win bracket آمد ولی از یه گروه دیگه یه تیم هم نیومد !
اصل مشکل سر win bracket بود که به تیمی خوردیم که توی گروه مقدماتی هم همگروهی ما بودند ! که من هیچ جای دنیا ندیدم تیم اول یه گروه با تیم دوم همون گروه توی مرحله بعد توی یک گروه باشند ! تمام این نکات رو در تورنومنت بعدی رعایت کنید
با احترامــ
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©