سلام اقا یکی از دوستام وقتی میزنه رو دوتا تو loading رو Connecting To The Dota 2 Network گیر میکونه میگه 1 هفته ای هست که اینجوریه ممنون میشم کمکش کنید ممنون از سایت خوبتون
سلام اقا یکی از دوستام وقتی میزنه رو دوتا تو loading رو Connecting To The Dota 2 Network گیر میکونه میگه 1 هفته ای هست که اینجوریه ممنون میشم کمکش کنید ممنون از سایت خوبتون
Sharingan (05-11-2013)
یه 2 - 3 بار استیم رو ریستارت بده باید درست شه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
1:من میگم 1 هفته ای هست که اینجوریه 2:دو ساعت پیش یه بار تونست آن شه اما اومد بیرون از بازی دیگه نشد :/
Sharingan (05-11-2013)
واسه منم معمولا این ارور رو میده از هفته ی پیش تا حلا نت ایران بهتر از این نمیشه
معمولا زمانی این ارور رو میده که Steam به سرور وصل نباشه
کافیه فقط یه بار استیم رو ببندید و دوباره باز کنید
در صورتی که مشکل رفع نشد یه بار کامپیوترتون رو Restart کنید
امروز صبح که اومدم دیدم استیمم باز نمی شه هی ارور می ده اخر از چیز پی ان استفاده کردم استیمم اومد یعنی تا صفحه استیم می یومد قطع می شد ارتباطش اخر سر رفت تو حالا که می خوام بازی کنم می گه اپدیت کنید اپدیتی هم نیست update now هم می زنم می ره تو صفحه news که اولین خبرش اینه Steam Trading Cards releases in beta, introduces game badges, XP, and leveling لطفا کمک کنید ما به همون بوتش هم حاظریم فقط بیاد کمکککککک
من تمام این مشکلات رو داشتم و تمام اینا مربوط میشه به اینترنت و بس و فقط با صبر درست میشه!
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©