میشه بگین دمو کی حاضر میشه؟
میشه بگین دمو کی حاضر میشه؟
تقریبا آمادست من خودم دیدم یه سری تغییراته کوچیک لازم دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
javgir (06-16-2013)
خوبه تغییرات کوچیک داری اینهمه طول میده اگه تغییرات بزرگ داشت چقدر طول میداد؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چرا بعضی ها فکر میکنن خیلی شاخ اند در حالی که هیچی نیستن
دمو آمادست . منتظر پوسترش هستیم که اون هم تا چند روز آینده آماده میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Amin-Wanted (06-17-2013),DarK F!RE (06-19-2013),javgir (06-17-2013),mahdiorton (06-17-2013)
هنوز پوستر آماده نشده ؟؟؟؟!!؟؟!؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوست عزیز ما خیلی برنامه ها و طرح ها داریم که داریم تک تک اونها رو آماده میکنیم اون هم بخاطر تورنمنت دمو و برخی چیز های دیگه که در آینده خواهید دید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لذا خواهشمندم صبر کنید تا پوستر هم آماده بشه و ما دمو رو قرار بدیم. مطمئن باشید مشغله کاری ما زیاد هست حالا من اگر جزوشون نباشم میلاد و صادق %100 هستند.
سپاسـ
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Milad._.R (06-19-2013)
چشم چند روز دیگه هم صبر میکنیم!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پوستر و دمو هر دو آماده شدند . خیلی هم عالیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بزودی MasteR تاپیکش رو میذاره .
میشه زمانی که 10 تا دمو رو انتخاب کردید تو همین جا بگید که چه کسانی انتخاب شدند از 1 تا 10 به ترتیب
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
1 - Helix
2 - Ater
3 - KaraWana
4 - Aref
5 - Meteor
6 - MR|..Hosein
7 - HIDDEN
8 - [DKDL] Sina
9 - Taraghe
10 - Sop_Promise
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©