ولد رو برا چن می بندن چون ساپورته و ولد تیم و کریپاشون ساپورت می کنه! بتل فوری رو چرا برا زئوس بگیری ؟!داداش من , bf رو برای هیرو های rang هم می بندن مثل WR
نکنه اگه ّبینی chen valadmir زده بهش می خندی؟
ولد رو برا چن می بندن چون ساپورته و ولد تیم و کریپاشون ساپورت می کنه! بتل فوری رو چرا برا زئوس بگیری ؟!داداش من , bf رو برای هیرو های rang هم می بندن مثل WR
نکنه اگه ّبینی chen valadmir زده بهش می خندی؟
tuj (05-17-2013)
زئوس هیرویی که جدا از مانا رج به Base Mana زیادی احتیاج داره.
برای همین براش آیتمایی مثله Blood Stone - Aghanim - Refresher Orb میبندن.
به نظر منم Battle Fury مناسبش نیست.
کاری به رنج بودنش ندارم برای مثال خیلیا برای Wind Runner این رو میبندن ولی برای زئوس نه.
chen چون pusher با support کری هستش valdmir بهترین ایتم براش اما pervance رو linken یا refresh می کرد بهتر نیست! zeus که اصلا به atack نمیرسه تند تند arc میزنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
BF رو بیخیال،This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Mjolnir رو بچسب
Best item build ever
Sharingan (05-17-2013)
نظرتون راجب این چیه بازی واسه همین امشبه
kotl with radiance + assault cuirass
DOTABUFF - Dota 2 Stats - Match 202107079
DOTABUFF - Dota 2 Stats - Match 202050552
یکی از مسخره ترین بازی های عمرم همراه با ممد ه نوب
آیتم های دیسترابتر خیلی با حال بود
World Should Feel PAIN
bf برایrang ها bf برای 35% شبکه یا اتک پخش کن یا شارون میبندن برای rang اون 35% عمل نمیکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چرا آخرش هی Pause میدادید مهرداد که مرده بود
آخر بازی دوستان خوبمون یکم با پورت ها بازی کردند همه دی سی میشدند منم که کلا هیروم شیر بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
World Should Feel PAIN
خب دوستان به فکر ما هستن . من موندم که چرا کسی درک نمیکنه !!؟ اونا میخوان که ما درس بخونیم . چیزی یاد بگیریم . من که تشکر میکنم از دوستان عزیز .:dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©