Mohammad_ai69 (03-16-2015),رهی (03-16-2015)
دوستان زمان قرار دادن عکس ، روی عکس دابل کلیک کنید تا ابزار مربوطه باز بشه و سایز رو روی medium قرار بدین تا عکس بهتر نمایش داده بشه
با تشکر از شما
ANG3L Of W4R (03-18-2015),smartmob (03-16-2015)
samdeloges (07-09-2016)
اینم واسه من
lonely boy Who does not understand it
با این عکسایی که میزارید دارید وسوسم میکنید بیام ۱۰
واقعا تم مشکیش حرف نداره
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
A_W_Z_2 (07-09-2016)
ویندوزش واقعا حرف نداره اما نسخه proرو نصب نکیند چون نت رو می خوره و هیچ جوری هم نمیشه جلوش رو گرفت یعنی تنظیمات آپدیت ویندوز رو خاموش میکنی اما بازم نت رو مصرف میکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الان برای شما ultimate هست یا enterprise؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
بهترین نسخه Pro هست که با یه روش ساده میشه جلو آبدیت رو گرفت سرج کن "غیر فعال کردن آبدیت ویندوز 10"This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نسخه های دیگه یکی خانگی هست ، یکی دیگه تجاری ، یکی دیگه هم آموزشی
برای ما ها فقط خانگی و حرفه ای کار آمده.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
FCB (07-10-2016)
من enterprise نصب کردم تو. سافت 98 دیدم نوشته بود غیر فعال نمیشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©