دقیقا کجا گفته که با آقانیم Str اضافه میشه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دقیقا کجا گفته که با آقانیم Str اضافه میشه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Darktoheaven (05-19-2013)
pudge مگه؟
اگه تو دوتا 1 توضیح اقانیمشو دیده باشید متوجه شدید که نوشته improws strange دوست عزیز
برگرفته شده از سایت Dota2wikiThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
and of course Aghanim's Scepter to strengthen his ultimate
Aghanim آلتیمیت هیرو رو قوی میکنه نه اینکه Strength اش رو زیاد کنه
Darktoheaven (05-20-2013),Karawana (05-21-2013)
بله منم خودم تست کردم رو التیمات هیرو تاثیر میذاره بابت اطلاعات غلط عذر می خوام کلا هیرو گیج کننده ایه ی مدت تو گیم نت وقتی 6 میکرد بچه ها smoke میزدن در میرفتن smoke باطل نمی شود وقتی خودش تکی بود
ولی در کل اقانیم واسش ی ایتم حیاتیه
Sharingan (05-20-2013)
آیتم necronomicon (کتاب خودمون) هم خیلی جواب میده
Darktoheaven (05-21-2013),Karawana (05-21-2013),Sharingan (05-21-2013)
شمشیر خونیو مخصوصا refresher خیلی باگش می کنن
Karawana (05-22-2013)
این هیرو آخر بازی ضعیف نیست! همه ی اسکیلاش یجورین که همه ی طول بازی اثرشون یکیه. thunder clap درصدی اسلو میکنه، drunken haze درصدی میس و اسلو میکنه، drunken brawler درصدی کریتیکال میده و درصدی داج میکنه. مثلا اول بازی اسکیل thunder clap 55% اسلو میکنه، اخر بازی هم 55% هست. طرف هرچقدر میخواد مومنت اسپیدش آخر بازی فضایی باشه، 55% کم میشه ازش
ویرایش توسط lord_ilia : 07-14-2014 در ساعت 01:54 AM
شاید 10 تا استرنج ogre axe رو میگن
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
خیر دوست عزیز اشتباه بنده بود منظوره من همین هیرو بود یک سری مشکل تو ترجمه داشتم .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©