برومستر یکی از هیرو های استرنج است که کشتنش با اتک کار آسونی نیست و به راحتی میتونه فایت رو شروع کنه و از اون راحت تر فرار کنه و در کل یکی از قوی ترین هایه Radiant به نظر من.
Mangix, the Brewmaster"Drink and be bleary, for tomorrow we die."
داستان هیرو :
دراعماق کوه های بلند در دره ای زیر شهری مخروبه فرقه ی اویو برای قرن ها مراسمی مذهبی که در آن جدا از عیش و نوش با ارواح مکاتبه می کردند را برگذار میکردند. او متولد ازمادری زمینی و پدری آسمانی (خدا) بود او وقتی جوان بود به اسم منگیکس او را میشناختند او از همان ابتدا هم ویژگی های زمینی اش را داشت و هم توانایی های خداگونه. او از پس مشکل ترین تمرینات سخت کوشانه برمی آمد. به دلیل استفاده زیادش از الکل به برومستر ملقب یافت به طوری که برای شکست دادن قوی تر از خودش 9 روز الکل خورد و برای 9 روز خودش و دشمنش تلو تلو میخوردند و میچرخیدند تا دشمنش ازپای بیفتد برومستر جوان افرادش را به سرعت برای رویا رویی با فرقه ی اویو فراخواند او وقتی از جادویی که توسط اجدادش به او رسیده بود استفاده میکرد همانند برومسترهای قبلی قدرتمند میشد او همینطور که به راهش ادامه میداد از طریق مشروب به هدفش آگاه تر میشد و همیشه به این فکر میکرد که چطور امید را به مردمش برگرداند.
توانایی پوش دادن سریع لاین
اسپل های کار آمد در تیم فایت ها
اتک های گاها سنگین
نکات منفی
احتیاج شدید به مانا
وابستگی به آیتم
ضعف در برابر دیزیبل شدن
ضعف در انتهای بازی
اسکیل ها
نکته 1 : بعد از تمام شدن زمان این اسپل برو مستر بترتیب از earth , fire , storm در می آید و hp شما همانقدر که قبل از استفاده از این اسپل بوده باز می گردد. نکته 2 : در صورتی که earth , fire , storm کشته شوند شما هم می میرید پس مراقب باشید در مواقع لازم آن ها را فراری بدید. نکته 3 : آیتم های پسیو در هنگام استفاده از این اسپل همچنان حفظ می شود.
اسکیل ها Primal Split :
نکته : با استفاده اسپل یک Storm میتوانید سایکلون را ازبین ببرید.
ترتیب گرفتن اسکیل ها :اگر هیروی لاین شما اتکر تو مخ بود :
برومستر کری :
آیتم های پیشنهادی بازی :
آیتم هایی که به نظر من خوب جواب میده
نقش کری :
نقش Durable :
آیتم های دیگر !!!
2 تا آلتیمیت !!!
با اسکیل 1 برومستر مچه stat خوبی هم میده .
چون آلتیمیت دارین نباید نگران 25% اتک اضاف باشید
بعضی اوقات !!!
اگه خواستید کری کنید و ارب افکت مسخره ای خواستید بزنید این خوبه
محبوب ترین آیتم ها و اسکیل گیری برای برومستر از نگاه dotabuff :
هیرو های هماهنگ
هیرو هایی که شما رو ساپورت میدن تا آلتیمیت کنید :
و هیرو هایی که اسپل 1 شما با آلتیمیت آن ها هماهنگه :
دشمنان
هیرو های اتکر که توانایی سایلنس دارن یا آیتم
orchid جزو آیتم های اصلیشونه :
هیرو هایی با استان طولانی :
مانا برن های خوف :
هیرو هایی که میتونند دمیج زیادی به شما وارد کنند
در شرایط خاصی میتونند ضد شما باشند :
ممنون قشنگ بود اما من خودم گرفتن اسکیل 2 رو زیاد نمیپسندم و از نظر من اول باید اسکیل های 1و3 رو تا اخر گرفت و اسکیل 2 زیاد کمکی نمیکنه کلا اگه هیروی جلوتون اتکر باشه و ساپورت باهاتون نباشه بیچاره اید چون مانای زیادی ندارید که هی از اسکیل دوم استفاده کنید
ممنون قشنگ بود اما من خودم گرفتن اسکیل 2 رو زیاد نمیپسندم و از نظر من اول باید اسکیل های 1و3 رو تا اخر گرفت و اسکیل 2 زیاد کمکی نمیکنه کلا اگه هیروی جلوتون اتکر باشه و ساپورت باهاتون نباشه بیچاره اید چون مانای زیادی ندارید که هی از اسکیل دوم استفاده کنید
اتفاقا تو لاین تکی جولوی بعضی هیرو ها (که مانا برن یا مثل skywrath تو مخ نیستن) خیلی اذیت میکنه، با یه باتل هی 2 میکنه میاد جولو با 1اش همه کریپارو میکشه راحت راش میکنه زیر تاور.
راستی از این دلستر لیمویی کجا گیر میاد ؟؟؟
درواقع به انگلیسی نوشته Alcohol، که به پارسی میشه الکل یعنی همون مشروب، و اگه فکرتون منحرف نباشه معنی مشروب در کل یعنی نوشیدنی (همون دلستر لیمویی)
معمولا اول یه رینگ آو باسیلی... یا سول رینگ می رن که اگه هم تیمیاش رنج نبود ولد مایر ایتم بعدیشه تو دوتا 2 هم که مد شده واسه همه هیرو فاز بوت می بندن . با جکیرو هم خیلی مچه .
عالی بود مهرداد جان چند تا نکته یاد گرفتم
یک سوال دارم چه جوری brew master اصلی بین که earthهست جاشو با بقیه عوض میکنه؟
منظورتون رو دقیق نفهمیدم
اما اگه منظورتون این هست که بعد از این که زمان آلتیمیت تموم میشه برومستر به earth بر میگرده چیکار کنیم که از fire و storm در بیاد باید بگم که باید Earth بمیره بعدش از Fire در می آد و اگه اونم بمیره از storm
اما اگه منظورتون اینه بین این 3تا با چه دکمه های باید جا به جا بشیم می تونید از Tab استفاده کنید
امیدوارم جوابتون رو داده باشم
ممنون اقای karawana منظورم هموت بود از نظر من manta هم برای این هیرو بسیار مفید ه و یک چیز دیگه کاربرد اقانیم واسه این هیرو که بهتر بود ذکر میشود(این که وقتی اقانیم داره واسه هر کیل به استرنجش اضافه میشه)