سلام دوستان یک سوال داشتم لطفا جواب بدید من مدتی دوتا بازی نکردم ولی اخیرا هر روز که میرم بازی کنم باید کلی اپدیت کنم مثلا روزی حداقال 400 مگ ایا راهی هست این اپدیت ها کمتر بشن واصلا این اپدیت ها خیلی ضروری اند یا نه ...لطفا راهنمایی کنید..
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان یک سوال داشتم لطفا جواب بدید من مدتی دوتا بازی نکردم ولی اخیرا هر روز که میرم بازی کنم باید کلی اپدیت کنم مثلا روزی حداقال 400 مگ ایا راهی هست این اپدیت ها کمتر بشن واصلا این اپدیت ها خیلی ضروری اند یا نه ...لطفا راهنمایی کنید..
دوستان عزیز مطمئن باشید که اگه جواب سوالاتتون رو هر یک از اعضا بدونیم حتمن جواب خواهیم داد و جواب ندادن نشان بی توجهی نیست با تشکر از صبر شما
داداش گلم کل اون آموزشا رو همون موقع ها که ناقص بود (هنوز کامل نشده بودند) خونده بودم ! اکثر گیم پلی ها رو هم دیدم اما همه روی مطلب رو آموزش میدن من یکم تخصصی پرسیدم یعنی تو بازی حرفه ای چطور لولای یه هیرو زده بشه (مثلا در مورد مانکی اول استون کنیم بعد اتک بدیم یا اول اتک بدیم 3 تا که شد استون کنیم ؟!) در مورد مانکی گفتم لول تغییرش فقط در حالت درخت و خر و طلا و قبل از اینکه کسی ببینه باید استفاده بشه ؟(فقط!) یعنی ایتم های موز و ... فایده ندارن ؟چون حریف میدونه ما مور نداریم تو مپ پس موز ببینه یعنی مانکی و میزنه ! خیلی ساده و کاربردیه سوال !
1-خوب این سوالت دقیقا چیه ؟ شما که جواب خودتو دادی ! اگه موز باشه یعنی مانکی ـه ! یا یه درخت وسط لاین باشه یعنی مانکی ـه دیگه !
2-اینم با یه سرچ ساده توی گوگل یا حتی توی همین انجمن میتونستی پیدا کنی ! شما اول اسکیل 2 رو بزن بعد 3 ! این باعث میشه که هلث خودت یا یارت زمانی که میکنی کم نشه ! یا وقتی آلتمیت میزنی شروع کن روی همون شخصی که آلتمیتت روشه 3 کنی که باعث میشه 2 برابر هلثش پر شه (حتی توضیحات خود اسکیل هم میخوندی میفهمیدی و دیگه نیاز به سوال کردن نبود)
3-اسکیل 1 undying چهار تا استرنج میکشه از هیرویی که توی محوطه ی اسکیلت بوده ! خوب هرچی بیشتر هیرو توی اون محوطه باشه یعنی شما استرنج بیشتری میکشی و تاثیرش بیشتر میشه ! اسکیل 2 undying هم به تعداد کریپ های خودی یا دشمن یا هیرو و ... بستگی داره ! ( اینم داخل توضیحات اسکیل این هیرو هست)
4- هیچ کدوم از اسکیل های استورم ربطی به آلتمیتش ندارند غیر از اسکیل 3 که با استفاده کردن از آلتمیت قعال میشه ... شما هر چقدر هم که با آلتمیت بری ربطی به دمیج 3 ت نداره (حتی توی دمو هیرو میتونستی تست کنی)
در مورد میزان دمیج آلتمت استورم هم که شما برو توی بازی کل مپ رو برو ببین چقد دمیج میزنه :sm (152): (باز هم اگه توضیحات اسکیل رو میخوندی این سوال واست پیش نمیومد)
خوب همین دیگه جوابو گرفتم !
اما اینطوری که شما آخر هر جوابت عرض کردی هیییییییییییچ (هیچ واقعی) نیازی نیست کسی اینجا سوالی مطرح کنه ! چون مسلما قبلش یه جای گوگل پرسیده یا توضیج داده شده ! یا اصلا میتونیم بریم انجمن خود دوتا بپرسیدم ! جواب حتما میگیریم ! اینجا رو برای این نزدن که جواب سوالات بی جواب داده بشه چون 100% هر سوالی جوابی قبلا گرفته ! فقط اینجا داریم دوستانه تر خودمانی تر فارسی تر و ساده تر و مبتدی تر میپرسیم و شما حرفه ای های عزیز در همون سطح ما جواب میدید !
من این اواخر یکم اعصابم خورده اگه کسیو ناراحت کردم لطفا به دل نگیرید
در مورد اوراکل باید اینجوری بگم
اسکیل اول پرجه یعنی همه ی افکت های باف رو چه هیل چه مجیک از بین میبره(غیر از چنتا اسکیل مثل التیمیت دووم یا بلادسیکر)
اسکیل دوم رو روی هرکی بندازی اجازه نمیده مجیک بخوره ولی دوبرابر فیزیکال میخوره نمی تونه اتک بده
اسکیل سوم یه دمیج سنگین میزنه بعد به صورت باف هیل میکنه
الان با کمی فکر روش اسکیل زدن معلوم میشه
اگه بخواید یارتونو هیل کنید اول روش 2میکنید بعد سه اینجوری دمیج اسکیل سوم رو نمیخوره ولی هیل میشه
اگه خواستید به دشمن دمیج بدید اول روش 3 میزنید بعد برای اینکه هیل نشه روش یک میکنید. اسکیل اولتون چنله، برای این که سریع بزنید روی دشمن تا هیل نشه باید باs یا حرکت کردن کنسلش کنید اون جوری سریع میزندش و هیل اسکیل سوم شما پرج میشه
اگه اشتباه کنید یا حساب مانا تونو نکنید خب به دشمن کمک کردید
اگه کری تیم حریف اتکر هست خب باید توی تیم فایت ها روش 2 بزنید تا نتونه اتک بده
در مورد مانکی هم باید بگم اگه درخت باشه یه گوشه خب پیدا نیست مانکیه، میشه خوراک گنک ولی چرا موز میشه؟؟ خب چیز مسخره ایه ولی شما بگو کلیک کردن روی موز احتمال خطای بیشتری داره یا روی هیروی گنده؟؟
یعنی حتی موزشم بی سود نیست
وقتی شما جواب سوالت رو میدونی یا میتونی داخل بازی تست کنی بله نباید اینجا پرسیده شه !
مثلا من نمیدونم آقانیم واسه axe چی کار میکنه ! اول موظف ام خودم داخل بازی تست کنم ببینم چی میشه ... اگه نفهمیدم توضیحات انگلیسی اسکیل رو توی بازی میخونم ! اگه باز هم متوجه نشدم میام آموزش های توی سایت رو میخونم !
بعد توضیحات فارسی آقانیم آکس ! اگه این مورد هم توی سایت پیدا نکردم میام اینجا سوال رو میپرسم !
اینطوری هم اسپم نمیشه هم خودم راحت ترم !
به جای اینکه چند روز صبر کنم یکی اینجا جوابم رو بده در عرض 5 دقیقه میرم داخل دمو هیرو و خودم تست میکنم (حتی ممکنه نکات بهتری یاد بگیرم!)
توی دوتا موقع زدن اسکیل 1 اوراکل باید اول 3 میزدی بعد 1 ... ولی توی دوتا 2 اول اسکیل 1 رو بزنی تا موقعی که میخواد اسکیل 1 بخوره به طرف 3 کنی خیلی تاثیرش بیشتر میشه ولی خوب یکم سخته (این تکمیل حرف های شما بود سو تفاهم نشه :sm (152): )
Slayer __عزیز برادر فلسفه این سایت همین هست (وقتی شما جواب سوالت رو میدونی یا میتونی داخل بازی تست کنی بله نباید اینجا پرسیده شه !)
کاملا این جمله شما غلطه،اصلا خود این سایت برای همینجور سوالات.هر کسی هر سوالی داره(حالا میخواد هوک چیه باشه یا دیواین کارش چیه)یا سوالات خیلی حرفه ای تر میتونه اینجا بپرسه.
من نمی دونم علامت خطر چجوری باید داد کمک کنید:)
Alt + left clicking
Ctrl + Alt + left clicking
اون دوتا برای علامت دادنه
اینم برای نوشتن توی نقشه
Cntl+right click
کنترلو بگیر توی نقشه بنویس برای وقتی که موت شدی خوبه:sm (90):
میخوام تمام آیتم های هیرو هارو(لباسا و مرغا) رایگان استفاده کنم . البته در حالت آفلاین (با بات ها) و در حالت غیر آپدیت (نسخه یکم قدیمی دوتا دو که نیاز به 3 گیگ آپدیت داره ولی در حالت آفلاین میشه بازی کرد)
آیا نرم افزاری هست ؟؟؟؟؟؟
بعله من معذرت میخوام
قانون شماره 12) لطفا در هنگام جواب دادن به سوالات از به کار گیری الفاظ و جملاتی که باعث دلسردی کاربر سوال کننده شود خودداری فرمایید. این را بدانید که این سایت محل آموزش است و کسانی هستند که سوالهایشان بسیار ابتدایی می باشد. لذا از به کارگیری کلماتی که باعث شود کاربر به جای گرفتن جواب سوال خود دلسرد شود اکیداً خودداری فرمایید.
آقا یه مشکل یا مرض عجیب گرفته استیم من !
دوتا رو دارم دانلود میکنن از استیم مثلا امشب تا 4 گیگ میره (4/8.5 gig) بعد که فردا میذارم ادامه دانلود بشه میبینم مینویسه مثلا 2/8.5 gig !!!!!!!! الان یه ماهه هی دانلود میکنم تا 6 یا 5 گیگ میره بعد روز بعد میبینم شده 2 از 8.5 گیگ !!!!! جالبه که اصلا اندازه فایل استیم (c:/programx86/steam) عوض نمیشه ! یعنی انگاری یه شب 4 گیگ دانلود میشه بعد روز بعد کل اون 4 گیگ حذف میشه و از اول میره جلو
:(:(:(:(:(:(
اینم بگم دانلود فایل های vpk میرن تو پوشه steamapp/downloading و پوشه steamapp/dota2beta همیشه خالیه خالیه !!!!!
الان من unistall کردم از اول دوتا 2 و استیم رو بزنم اما اگه میدونید چه مشکلی بوده راهنمایی کنید
ممنونم
دوستان اگر کسی تو تبریز هست فلش بدم بکاپ بدید :>
الان شب که unistall کردم و دوباره از 0 شروع کردم به نصب استیم بعد دوتا 2 رو گذاشتم دانلود الان میبینم باز استیم من همون حجم 18 گیگ رو داره ! و دانلود هم باز رو 2/8.5 هست :sm (152):
من یه پوشه دیگه یه درایو دیگه یه کپی از دوتا 2 دارم که فقط فایل steamapp/dota هست برای وقتی که دوتا نداشتم میخواستم آفلاین بازی کنم ! فک کنم استیم من از اونجا میگیره فایلاشو اما آخه از کجا میدونه اون فایله کجاس !!!!!!!!! و اصلا چرا اینکارو میکنه! شما بگید چی کار کنم همون کارو کنم:smz (1):
دوستان هرچی حذف و نصب میکنم باز استیم در شروع 17 گیگ میشه :( :|
نمیتونم دیگه نتم تموم شد . -------------------------------------------------------->>> لطفا اگر کسی در تبریز جایی میشناسه که بکاپ دوتا 2 رو بده بگه برم بگیرم <<<------------------------------------------------------------------------
آقا من فقط دوتا 2 میخوام نتونستم دانلود کنم دارم از شما درخواست میکنم نگید اینجا جای آدرس گرفتن نیست مجبورم .
ممنون:sm (154):
==============================>>> یا حداقل آدرس سایتی بدید که بکاپ جدید رو بشه دانلود کرد ! چون از تو استیم نمیتونم دانلود کنم .(هم سرعتش خیییییلی کمه هم همیشه میمونه رو 17 گیگ)
دوستان من سوالی کردم راجع به اپدیت های روزانه روزی 100 مگ یا 200 مگ باید دانلود کنیم درصورتی که قبلا که دوتا بازی میکردم تا این حد اپدیت نمیخواست بعد گفتین که دکمه pause رو بزنم برم تو بازی در صورتی که تا دانلود به اتمام نرسه بازی بالا نمیاد ؟؟؟نظرتون چیه راهی هست که بشه اپدیته ا رو کمترش کنیم ممنون میشم لطفا حتما راهنمایی کنید.....
یه سوال داشتم دوستان
من یه taunt از pudge خریدم جدیدا میخواستم بدونم چجوری میشه تو گیم نمایش بده ؟ چه دکمه ای رو باید بزنیم ؟
سلام. دوستان برای من ارور connected to the dota 2 coordinated. loggin in داده. قبلا هم این موضوع پیش میومد ولی بعد یه ساعت درست میشد ولی الان یه روزه اینجوری شده. با نت های مختلفو قندشکن هم امتحان کردم درست نشد. با این که همزمان یکی از دوستان همون موقع مشغول دوتا بودن. کاری هست بشه کرد؟ ممنون
بکاپ دوتا 2 آخرین آپدیتش رو میخوام دانلود کنم . کسی سایتی ، لینکی میشناسه بگه دانلود کنم (با استیم نمیتونم)
اینجا https://steamcommunity.com/app/570/d...6989409485729/ لینک زیر رو دادن(که ایرانیه) که اونم خیلی قدیمیه !(مانکی هم نیست توش :()
دانلود بازی DOTA 2 برای کامپیوتر + بک آپ استیم
پیدا کردم :|
https://downloadbazi.com/dota-2/
جالبه تو شهر ما تبریز 20 تا گیم نت رفتم هیچکدم دتا 2 نداره :|
سلام دوستان
از نت 256 نامحدود پارس آنلاین استفاده میکنم اولش که سرعت بیشتر ( فکر کنم 2 مگ میده تا 10 گیگ استفاده رو ) میده بازی مشکلی نداره
ولی وقتی سرعت میرسه به خود 256 بازی وقتی درگیری 5vs5 بشه کلا لگ میشه جوری که 1 دقیقه از بازی رو نمایش نمیده
راهی هست بشه مشکلو حل کرد ؟
والا خودم نظرم رفته روی صبانت کسی هست داشته باشه نامحدودشو ؟ اگه کسی داره و مشکلی نداره تو گیم حتما بگه
توی قسمت دوتا هم پینگ میگیرم روی 100 تا 150 میده پینگو ولی تو درگیری 5vs5 خیلی لگ زیاد میشه ( فجیها لگه )
ممنون میشم یه راهنمایی بکنید
خب با سرعت 256 بایدم لگ بشی تو گیم
اگر گرافیک بالاست تو تنظیمات گرافیکی برید و رو حالاتش رو تو low بزارید لگ بازی برطرف میشه
اگرم با گرافیک پایین اینطوری میشه نت رو تغییر بدید
البته شاید از زیرساخت منزل خودتون هم باشه مشکل چون معمولا سرعت اینقدر پایین نمیاد یت خیلی کم پیش میاد
سلام یه سوال داشم چرا لول من بالا نمیره هرچی all pick بازی میکنم بازم لولم بالا نمیره چیکار کنم؟؟؟