:| حاجی میگم ریپورت شدم میخام ببینم چند تا اس دی دیگه باید برم چون اسلیت بریکر اومده نصفه نشون میده نمیشه فهمید چقدر دیگه دارم :|
نمایش نسخه قابل چاپ
Single draft میشه sd همه میگن اس دی
تو قسمت ایتم گیری dota2 خود بازیش یه حایی باز کردن واسه ایتم که Save میکنی هر وقت پول دستت اومد میگیری (امیدوارم فهمیده باشید والا اسمشو نمیدونم)بعضیا میبینیم چندتا ایتم با هم save کردن این چطوریه؟کسی میدونه بگه مرسی
فک کنم تو اپدیتایی که زدن دیگه شما نمیتونی ببینی چند تا گیم میخوای تا از بن در بیای فقط مینویسه شما باید فعلا در low پلی بدید :دی
البته قبلن میشد حتی بعد از اپدیتی که کردن شما بفهمی چند تا گیم میخوای تا از بن در بیای یه جور باگ اینطور که شما رو playdota میزدی و بهدش دوباره صفحه رو میبستی تو این بازه زمانی یه لحظه اون پایین معلوم میشد چند تا گیم میخوای که البته باگش رو رفع کردن
لطفا به صفحه 444 رفته و سوال منم جواب بدید! من الان دوتا 2 رو دارم بازی میکنم آفلاین ولی با اسستیم نمیشه بازش کرد ! دو تا 2 خودمو زدم تو قسمت C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\dota 2 beta\dota
ولی استیم باز میکنم 8گیگ باز دانلود میخواد :|
اشتباه شما اینجاست که این فایلارو خشک نگه داشتید درحالی که اگه ازشون بک اپ میگرفتید بعدش بقیه چیزارو حذف میکردید هم حجمش کمتر میشد و هم راه انداختنش راحت تر،
ثانیا برای اضافه کردن بازیه اصل نباید از گزینه non-steam استفاده کنید، (اگه بازیه دوتا2 تو library استیم نیست) برید از استور استیم دوتا 2 رو پیدا کنید و به library اضافه کنید، حالا اینکارو که کردید شروع میکنه به دایرکتوری ساختن و دانلد کردن این عملیاتو متوقف میکنید، اول هرچی تو مسیر "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\dota 2 beta" هست پاک میکنید و فایل های خودتون رو کپی میکنید همونجا، بعدش روی دوتا2 از تو استیم راست کلیک / Browse local files / local files / properties رو میزنید و میبرید ادرس پوشه \Steam\steamapps\common\dota 2 beta\ رو میدید بهش. بعدش تو همون local files گزینه اخر زده verify integrity... اونو هم میزنید و صبر میکنید.
حالا اگه استیم فایل های شمارو بشناسه رستگار میشید و شروع میکنه اگه کمو کاستی داره دانلد کنه، اگرم نشناسه شروع میکنه از اول دانلد کنه و چاره دیگه ای نیست، اگه فایل های شما رو نشناخت از دوست و اشنایی نزدیکتون اخرین بک اپ دوتا 2 رو بگیرید و اون رو ری استور کنید تا مجبور به دانلد دوباره نشید. اگه بک اپ نزدیکتون نبود هم توصیه میشه یک سره دانلد کنید و و سطش pause ندید تا برنگرده از اول دانلد کنه.
سلام بچه ها چر اینجوری شده من واقعن به یه مشکل اساسی برخوردم من واقعن نمیدونم چی کار کنم من کلن ساپورت بازی میکنم باور کنید همه جور ساپ بازی میکنم CEHN ES ENCHAN و ... اما فک کنید بیشتر بازیارو باخت میدیم شاید از هر 10 بازی یکی مشکل من باشم اما 9 تای دیگه همیشه مشکل یارامه مثلن میبینی بیشتر تیم حریف SOLO MID هیروهایی مثل aRC LD VISAGE TINKER INVOKER BS دارن اما تیم ما هم هرگز که کسی اینجور هیروها نداره اگه داره هم تمرینی دارن اصلن از ایتماشون معلوم میشه هیچوقت اینوکرش یا شادو فیند ایتم ندارن یا اینکه تو رنک 5 من سولو ساپ هستم و هیرو جنگل داریم خیلی اوضاع خرابه به هر حال یه چند وقتی نتم مشکل داشت زیاد ABANON میشد اما واقعن الان دیگه بعد از دست دادن 600 تا MMR هیچ انگیزه ای برای بازی ندارم اصلن نمیتونم تو این رنک بازی کنم بعد از 5 خیلی سطح اومده پایین مخصوصن تیمی که من هستم
میخوای با نوب نیوفتیو mmr از دست بدی؟با سال تماس بگیر!:دی
تا جایی که میتونی این پست رو بخون خیلی مفیده:
http://forum.dotabaz.com/thread2060.html
من دوتا 2 رو آنیستال کرده بودم و فقط فایل dota 2 که تو steamapp/common هست رو داشتم تا بدون استیم گاهی دوتا 2 لانچ کنم بزنم با بات حالا استیم دانلود کرده و دوتا 2 رو اد کردم وقتی نصب شد دیدیم استیم 17 گیگ هست ! پوشته steamapp/downloading همون فایلایی که در درایو دیگه ذخیره کردم رو تو خودش داره !!!!!! ولی باز استیم 8 گیگ دانلود میخواد !
سوال اینه این فایل downloading چیه و چطور فایلای منو از یه درایو دیگه (کلا یه جا دیگه) پیدا کرده ! کی اینارو (17 گیگ) کپی کرده تو خودش !!! و میشه از اینا استفاده کرد تا 8 گیگه دانلود نشه ؟؟؟ اگر نه نمیشه پس این پوشه رو گلا حذف کنم ؟ 17 گیگ گرفته آخه !
دوتا 2 30 گیگه ؟؟؟؟؟:-o
داداچ اچتباه میزنی :sm (152):
همون 9 گیگ هست دوتا 2 اون 30 گیگ شما بخاطر آپدیتا هست که هی چند صد مگ آپ کردی شده اینقد وگرنه صفره دوتا 2 همون 9 گیگه که اول میخواد دان کنه !
این نصف دوتا 2 هم نیست 17 گیگ من کل دوتا 2 + همون آپدیتای قبلیم هست که باهم کپی کردم !
نه دیگه اشتباه میکنی
استیم 600 مگه
دوتا رو نصب کن ببین پوشه استیم میشه 30گیگ
منطقی هم هست
اسسینز کرید بلک فلگ حدود 20 گیگ دی وی دی هست نصب میکنی میشه 60 گیگ
صرفا فایل دانلود باحجم بازی یکسان نیست که
به هر حال استیمت میخواد کلشو دانلود کنه یعنی اون 17 گیگ به دردت نمیخوره
اقا تو این ورژن جدیده چطور می شه report کرد
یه اسکرین می شه بزارید
والا آخرش دوستیا باقی میمونن :sm (90):
لوپ کلام :
Dota 2 requires 10Gb of hard drive space (10900Mb) to install, however the actual amount downloaded is approx 6.2Gb.
The folder of the game unpacked is then 10.6Gb (11,430,415,198 bytes) upon first launch.
At a 40M/b download, you're looking at about 20 minutes.
منابع :
https://www.reddit.com/r/DotA2/comme...a_2_file_size/
https://steamcommunity.com/discussio...4724014742232/
https://www.quora.com/What-is-the-ac...oad-from-steam
سوال من در مورد حجم دوتا نیس که ! مهم نیس خودم حلش میکنم :sm (154):
مسخره کردی مارو ؟!
منبع میدی حداقل خودت ببین چی نوشته !
Dota 2-reborn Backup is 15 GB, but I think for downloading i think it's 7-8 GB.
این بک آپشه تازه ... خود بازی 17 18 گیگ میشه
دقیقا همون چیزی که samdelogs گفت !
تازه این ماله قبل پچ 6.88 بوده !
اونی که شما میگی dota 2 beta بوده که 10 گیگه و ماله 2 3 سال پیشه نه الان
2 تا منبع هم یکیش ماله 2 سال و خورده ای پیشه اون یکی هم 3 سال !
ای6الا سوء تفاهم شده !
دوستمون فرمودند 30 گیگه ! شما میفرمایید 17 18 گیگ ! خود دوتا 2 (Dota 2 on Steam) میفرمایه حجم 15 گیگ میخواد ! منبع قدیمی regedit هم یکی میگه 30 یکی میگه 40 و 90 هم بوده!(بخاطر آپدیت ها و ربپلی ها و ... )
ایراد من به دوستم که گفت 30 گیگ هست بود که گفتم 30 گیگ نیست ! شاید منم اشتباه کرده باشم اما 30 گیگ نیست ! همین:sm (75):
در مورد جواب ندادن سوال منم یکی جواب منو اینجا داد که کاملم بود بعدش یه سوال دیگه پرسیدم که میشه در دانلود از 0 دوتا 2 وقتی فایلهای vpk رو میزنه خودم فایلهای vpk قبلی رو که دارم بزنم جاش تا دانلود نکنه !!؟ این همون سوء تفاهمه هست :)
یه سوالم دارم اونایی که اینووکر باز هستن آیا برای اینووکر از وارکی خاصی استفاده میشه یا همین جور هی با 3 تا لولش لول میسازن ؟(یعنی برای هر لول 4 تا کلید میزنین؟؟؟؟؟)
با سلام من یه سوال داشتم که چه طوری می تونیم با روبیک دو تا ابلیتی کپی کنیم چون دو تا جا داره و آیا اصلا میشه این کار رو انجام داد لطفا کآمل پاسخ بدید
سلام دوستان میشه بگید که اصلا میشه با روبیک دو تا ابلیتی کپی کرد یا نه چون دو تا جای خالی داره ممنون لطفا کآمل بگید
نفهمیدم
البته امین عزیز کامل توضیح دادن
ولی ببینید اون جای دوتا که میگید،بعضی هیرو ها هستن که اسکیلاشون نیاز به دو جا (به قول شما)داره مثلا اسکیل 6 هیروی Ember Spirit شما اگه اونو بدزدی دوتا جاش پر میشه !چون اسکیل 2 قسمتی هست!
یا مثلا شما اگه اسکیل 3 هیروی Morphling رو بدزدی هر دو قسمت اسکیل Rubick پر میشه چرا؟ چون یکیش برای افزایش Agility هست یکیش برای افزایش Strength.
به هیچ وجه روبیک نمیتونه همزمان دو اسکیل رو با هم بدزده.
اقا یه سایت مطمئن واسه خرید ایتم معرفی کنید
قیمتاش انلاین باشن
سلام ، امروز نمیدونم چه اپدیتی دادن quick cast برام کار نمیکنه ، تکشو میزنم میرم بازی باز غیرفعال میشه ، برا شما درسته؟
اینتر نشنال رنک پلی بدی mmr جمع کنی مثلا بشه 5k بعد از تموم شدن اینتر نشنال این mmr اضافه میشه رو mmr اصلی اکانت یا جایگزینش میشه؟
سلام به تمام دوتا باز های گرامی فروم رو خیلی وقته دنبال میکنم و همیشه بحث های جالبی مطرح بوده.
میخوام 5 دلار خرید بزنم از استیم مارکت برای رفع محدودیت های اکانت
حالا خواستم بدونم کسانی که خرید زدن چی خریدن؟ یا چی به درد میخوره؟ تو حول و حوش 5 دلار؟
مثلا میتونم برم الاغ های جور واجور یا ward های خوشجل بگیرم.
یا برم بتل پس ( battle pass 2017 ) که اصلا نمیدونم به چه دردی میخوره ؟
یا باید برم برای هیرو ام چیزی بگیرم؟
شما اگه بودین چی میگرفتین با 5 دلار؟ حالا میتونه سه تا چهار تا چیز یه دلاری باشه مثلا!
آقا سایت ساعت 9 صب قاط میزنه ؟:| الان اومدم پیام بدم هیچی سر جاش نیست خخخ
-------------------
چندتا سوال مبتدی حرفه ای :
1)لول تغییر کننده مانکی چطور کار میکنه و کاراییش چیه (میدونم به شکلهای مختلف در میاد و اگه حریف روت کلیک کنه تابلو میشی اما کاربرد دیگه چی؟)
2)نحوه استفاده خیلی صحیح از لول های oracle چیه ؟ (اول 2 بعد 3 بزنیم جونش بدون کم شدن زیاد میشه اما ..)لول 2ش تو دوتا 1 رو حریف هم میزدی نمیتونست اتک بده فک کنم اینجا اینطور نیست ؟و چطور لولاشو بزنیم ؟مثلا اول 3 بزن رو حریف بعد 1 پر کن جونش خیلی میره (مثلا)
3) آیا راهی هست لول های اینووکر خودکار تغییر کنن (وارکی خاصی) مثلا منe بزنم emp بیاد و ...(دوتا 1 garena total بود)
4)در مورد تاثیر bkb روی blde mail(و بلعکس) هم تخصصی توضیح میدید؟
----------------------------------------
با تشکر فت و فراوان
سلام خدمت شما
نه سایت هیچ مشکلی نداره.
1- http://forum.dotabaz.com/thread2734.html
2= آموزش هیروی اوراکل (http://forum.dotabaz.com/thread2407.html)
3= قبلا یه سری برنامه ها بودن که مثلا شما یه E میزدی کلا Sun strike ساخته میشد.مثلا برای میپو هم بود این اسکریپت ها،ولی فک کنم بعد از آپدیت دوتا2 ریبورن اینا حذف شد
4= تاثیر bkb روی Blade mail با تاثیر blade mail روی bkb چه فرقی داره؟! فرقش :4+2=6 و 2+4 هم میشه 6. این فرقش!
bkb هم بزنی بازم اگه طرف blade mail روشن کنه،دمیج رو دریافت میکنی و دیگه مثلا قدیم نیست که اثری نداشته باشه روش.
ممنون ولی اینارو همشو خوندم !
1)در مورد مانکی لول 3ش همون چیزایی که میدونم رو گفته ولی سوالم اینه فقط همینه ؟(شکلش عوض شه و حریف زد روت دیده میشی؟) مثلا جلو تاور تاثر داره ؟ یا ..!چون مثلا ما موز هم داریم هم میدونن موز تو مپ نیس پس هرجا موز دیدی یعنی مانکیه بزنش ! پس فایدش چیه ؟؟؟؟(حالا درخت بهتره ولی موز و ... چه فایده داره!)
2) اوراکل هم خوندم (همرو خودنم باباووو)ولی میگم نحوه بازی بصورت حرفه ای چطوره ؟نحوه لول زدن چه طور باشه بهتر تاثیر داره؟
3)اینم اگر بفرمایید undying لول 2 و 1 اش چطور باید زده شند تا بهترین تاثیر بذارن
4) 1 و 2 و 3 storm آیا ربطی به 6اش دارند ؟ (مثلا هرچی 6ااش دور تر بزنه لول 3اش محکم تر میزنه) و لول 6اش در حداکثر مسیر چقد دمیج میگیره (مثلا کل مپ:|)
سلام و خسته نباشید.آقا من دوتا 2 رو برای دوستم از طریق فلش ریختم. تو استیمم تو کامپیوتر دوسم با وفقیت اجرا کردم.اما وقتی میخایم بتل بزنیم خطای مپ میده میزنه (قادر به نقشه مشخص شده در سرور نمیباشد). کسی میدونه برای حل این مشکل باید چه کار کنم؟ لطفا راهنمای کنیید