خیلی زیاد مخصوصا کارت گرافیک
پردازنده و رم باعث بارگذاری و پردازش سریعتر محیط بازی و اعمال و رفتارها میشن اما اگر گرافیک ضعیف باشه ممکنه با پردازنده گلوگاه کنه
مدل کارت گرافیکتون چی هست؟
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان سلام من الان ۲ هفته هست هرچیمینویسم هیچکس نمیبینه تو بازی قبلا یک بار بن شده بودم میگفت شما ۲ روز نمیتونید چت کنید الان هیچی نمیاره خودشم هرچی مینویسم کسی نمیبینه راهنمایی میکنید
سلام دوستان خسته نباشید چطوری میشه برای هر هیرو یه تنظیمات کیبورد خاص داشت مثلاً من تنظیمات کیبوردم رو رویه هیرو ابادون تنظیم کردم و وقتی میام با یه هیرو دیگه پلی بدم مجبورم کل تنظیماتو به حالت قبلی برگردونم به خاطر هماهنگ نبودن اسپل های هیرویه ابادون با هیرویی که تازه پیکش کردم
بچه ها چجوری از کوییک کست استفاده کنم؟ برای آیتم ها و اسکیل ها
یه توضیحاتی راجع بهش میدین لطفا و اینکه اگه فعالش کنم کنترلم روی ایتم ها و اسکیل ها کمتر میشه؟ چون همونجا اسپل میزنه
داخل تنظیمات بازی و همون قسمت Hotkeys یک گزینه هست به اسم Unit Specific Hotkeys اون رو اگر فعال کنید برای هر هیرو تنظیمات خاص خواهید داشت.
داخل همون بخش Hotkeys و قسمت Advanced Hotkeys گزینه Quickcast on key down رو باید بزنی. همین گزینه داخل بخش Options قسمت Advancedش هم هست. جفتش رو بزن
غیر از اینها Smart Quickcast داریم که اگر Alt رو نگه داری و دکمه رو بزنی اونطوری کار میکنه و بعد از اون هم Advanced Quickcast هست که اون هم اجازه میده دکمههایی خاصی را برای cast و quickcast انتخاب کنی. مثلا برای void یکش رو میزاری quickcast و آلتیمیتش رو میزاری cast
هر دو این گزینهها داخل بخش Advanced Hotkeys هست.
سلام دوستان میشه لطفا یکی بهم بگه که چی کار کنم تو دوتا چون من اولین بارمه ریختمش
دوستان میشه بگید این تخم مرغ طلاییه چیه چطور میشه ازش جمع کرد آرکانا گرفت ؟
پنهان کننده: ScreenShot
سلام خوش اومدی به جمعمون، چندتا تاپیک رو پیشنهاد میدم اول چک بکنی
موقعیت هیروها در دوتا 2 | position 1,2,3,4,5
سیستم پایه دوتا
و تاپیک های این تالار رو چک کن بعدش: دانستنی ها و استراتژی های دوتا 2
بعد میتونی مستقیم تاپیک آموزش هیروهای دوتا 2 رو بخونی فقط بعضی هاشون قدیمین و سعی کن نکات اسکیل هارو به خاطر بسپاری. سوالی داشتی حتما تو تاپیک مربوطه بپرس تا راهنماییت کنند
سلام دوستان آقا اکانت من بن ده ساله شده در صورتی ک من هیچکاری نکردم باید چیکار کنم آزاد بشه لطفا راهنمایی کنید
سلام ببخشید من یه سوال داشتم من 6 ساعت تایم بن دارم چجوری میتونم رفته رفته تایم بن بیارم پایین اگه بگین ممنون میشم
سلام، وقتی بازی مورد نظر شما پیدا میشه و شما به موقع اکسپت نمیکنید، بن تایم میخورید. به صورت ساعتی. دفعه اول 3 دقیقه دفعه دوم که تکرار کنید 15 دقیقه، 30 دقیقه، 3 ساعت، 6 ساعت و... بیشتر میشه
و یا حتی وقتی بازی پیدا شده ولی شما reject میکنید باز هم همین اتفاق میافته.
وقتی از بازی abandon بشید یا ریپورت بخورید هم مشابه همین اتفاقه یعنی بلافاصله چند ساعت بن میخورید منتها اگر behavior score شما بالا باشه تو این مورد دیگه مود SD لازم نیست بازی کنید (توجه داشته باشید abandon، بیهویر اسکور شما رو هفتصد هشتصد تا پایین میاره)
برای کم کردنش تنها راه اینه که این رفتار هارو تکرار نکنید (کم که نمیشه، ولی اگر تا 15 تا بازی تکرار نشه، ریست میشه تایمش و یه behavior score مثبت بهتون میده)
سلام رفقا من یه چند وقتی بود دوتا 2 رو گذاشتم کنار یعنی حدود 1 سال الان که برگشتم دوباره بازی رو نصب کردم همه چی مثل قبل درست کار میکنه ولی نمیدونم جرا بوت تراول کار نمیکنه هر کاری کردم نشد قسمت hotkeys رو هم بردم رو تنظیمات پیش فرض بازم نشد نمیدونم اشکال از کجاست لطفا راهنمایی کنید ممنون
ممنون لطف داری ولی من مثل اینکه درست منظورم رو نرسوندم اونی که شما گفتی کارکرد درست بوت تراول ولی وقتی روی بوت تراول میزنم انگار هیچی نمیشه یعنی اون علامتی که میاد 4 تا مثلث رو بهم اون نمیاد تا بخوای بندازی رو یونیت ها اصلا تو 8 سال دوتا 2 بازی کردن اولین باره برام همچین اتفاقی میفته نمیدونم چکار کنم از حالت Passive در بیاد راستی تاپیک مربوط به این مشکلات رو لینکش رو برام بزار راستی این ویدیو چند ثانیه بیشتر نیست آپلود کردم نگاه کن دقیقا مشکل رو نشون میده من توی فیلم می بینی هر چی کلیک چپ میکنم روی تراول بوت هیچ اتفاقی نمیفته ولی روی تلپورت میزنم درسته
https://uupload.ir/view/rec_0001_sga5.mp4
اگر واقعا راهی نداره نظرت چیه کلا بازی رو پاک کنم دوباره نصب کنم ؟
راستی من 8 سال بازی میکنم ولی نه اصولی مثل شما خیلی از اصطلاحات رو وارد نیستم ولی بازیم بد نیست بهترین خصوصیت بازیم اینه نمیزارم هیرو مقابلم فول بشه تو اکثر اوقات :)
فقط منتظرم لینک تاپیک سوالات آموزشی رو بهم بدی چون یه سری آیتم اضافه شده اصلا نمیدونم کارشون چیه ممکنه یکی دوتاشون از قدیم بوده باشن ولی من بره هیروم نبستم تا حالا این آیتم ها رو این لیست آیتم هاست
Tome of Knowledge
Orb of Corrosion
Swift Blink
Overwhelming Blink
Arcane Blink
Mage Slayer
Nullifier
Eternal Shroud
Aeon Disk
Wind Waker
Gleipnir
Solar Crest
Witch Blade
Veil of Discord
Falcon Blade
یه آیتم هم هست روشن میده به نام
Aghanim's Shard تا حالا ندیده بودم
کلیپت رو دیدم خب من که گفتم آیتم boots of travel کلیک کردنی نیست! یعنی بعد از خرید این بوت، Teleport آپگرید میشه و واسه استفاده ازش روی همون Teleport (آیکون نامه) کلیک میکنی منتها با این تفاوت که میتونی روی یونیت های خودی کلیک کنی و اونجا بری
در خصوص رولت که قطعا OFFLANE مناسب این سبک بازی هست که Offlane های خوب این پچ، Tidehunter, Axe , Underlord, Sand king هستند.
بزرگترین تغییر اینه که یه آیتم جدید اضافه شده به اسم Aghanim's shard که اسکیل بعضی هیروهارو قوی میکنه و به بعضی هیروها اسکیل جدید اضافه میکنه. نسبت به Aghanim's scepter خیلی ارزونتره. منتها از مین 20 به بعد میشه خریدش.
اگه میخوای تغییرات Shard روی هر هیرو رو ببینی داخل دمو بازی برو و کنار اسکیل هیرو موست روی آیکون Shard نگه دار و اونجا مینویسه چه تغییری اضافه میشه. مثلا برای هیرو Axe وقتی داره هیرو حریف رو اتک میزنه، (در حالت عادی وقتی کسی به Axe اتک بزنه E فعال میشه) اسپل E فعال میشه و با Manta خیلی سازگاره به این صورت که با شارد و مانتا ایلوژن هات با اتک زدن به حریف E فعال میکنن منتها این سبک بازی رو برای پوز 1 بیشتر میرن. (تو تورنمنت ها خیلی ازین کمبو برای axe استفاده شد)
Tome of knowledge هر 10 مین یه بار قابل خرید هست. هیروهای ساپورت پوز 4 و 5 میگیرن که لولشون پایینتر از هم تیمی هاست (به دلیل اینکه مشغول stack کردن یا Pull کردن یا جوین دادن به لین های دیگه برای کمک هستند لولشون پایینتر از بقیه میمونه) و این آیتم تا حدی کمبود لول رو جبران میکنه منتها بعضی بازی ها که خیلی وضع تیم خرابه دیدم ساپورت ها مین 20 برای کری تیم این آیتم رو میگیرند که استفاده کنه چون لول کری پایین مونده و اولویت با اونه
آیتم Orb of corrosion اسلو میکنه و آرمر منفی کمی میده به حریف و این آیتم رو تو Laning stage میگیرن واسه هیروهایی مثل Life stealer و Monkey king (اسکیل اسلو لایف استیلر پسیو شده و با این آیتم مچ هست و اگه زود بتونه بگیره احتمال زیاد راحت از حریف تو لین کیل میگیره) منتها نکته ای که وجود داره به نظر من مثلا زمانی که داری Lane رو میبازی و خیلی نیاز به آیتم های سنگینی داری نباید این آیتم رو بگیری چون این آیتم در اصل برای اوایل بازی هست و ممکنه از آیتم گرفتن عقبت بندازه (وضعیت بدتر اینه که این آیتم رو بگیری و همجنان Lane رو ببازی! فاجعه میشه)
Blink قبلنا هیروها وقتی فول آیتم میشدن این آیتم رو دستشون میموند پس بهش Upgrade اضافه کردن و سه نوع بلینک برای سه نوع هیرو اضافه شده ولی اینطور فکر نکن که چون هیرو strength برداشتی پس باید Overwhelming blink بگیری! مثلا هیرو WK, سویفت بلینک واسش بهتر هست چون به اتک اسپید و اتک دمیج احتیاج بیشتری داره (اورولمینگ بلینک از اتک اسپید و اسپید حریف کم میکنه)
Arcane blink بیشتر برای هیرو هایی مثل SF و Puck میگیرن چون کولداون و کست پوینت اسکیل هارو میاره پایین.
Mage slayer برای هیرو های اگیلیتی که بعضی گیم ها نیاز به هود آف دیفنس دارن ولی چون آیتم گرونی هست و دمیچ بهشون نمیده میان میچ اسلیر میبندن که 20% مجیک رزیستنس میده که کنارش 20 اگیلیتی و 20 دمیج هم دریافت میکنی برای هیروهایی مثل Slark و Spectre میبندن (مخصوصا اسپکتر که BKB واسش معقول نیست)
Nullifier رو رو به روی هیروهایی مثل Necrophos میگیرن که W این هیرو به این صورته که نمیتونی بهش اتک بدی و باید نگاش کنی یا وقتی ساپورت های حریف زیاد ghost گرفتن باید این آیتم رو بگیری و آیتم به صرفه ای هم هست چون ریسیپ لازم نداره.
Eternal shroud بیشتر بخاطر Spell lifesteal و مجیک رزیستنس میگیرن. Hood رو میتونی به Pipe یا اترنال شرود ارتقا بدی که هیروهایی مثل Bristleback قطعا اسپل لایف استیل بیشتر به کارشون میاد.
Gleipnir سطح ارتقا یافته Rod of atos هست که همه هیروهای حریف تو رنج 450 روت میکنه و با یه چکش برقی و ریسیپ ساخته میشه و مناسب هیروهای Viper و Ember spirit و میرانا هست
Witch Blade رو برای هیروهایی که اینتلیجنس بالا دارن و پتانسیل اتکر شدن دارن میگیرن. مثل Silencer و WW. وینتر ویورن با اسکیل اولش مچ هست این آیتم ولی تو پوز 2 واسش دیدم بگیرن فقط
Veil of discord اصلا اسمشو اوردی یاد Phoenix و Venom افتادم که بیشتر این هیروها این ایتم رو میگیرن تا حساسیت به دمیج مجیکال حریف رو بالا ببرند
Falcon blade تو این پچ زیاد محبوب نیست با وین ریت 47درصد و آیتم ارزونیه که آپگرید نداره. بعدا قطعا واسش آپگرید در نظر میگیرن.
Roshan خیلی بیشتر از قبل میندازن و خیلی تاثیرش بیشتر دیده میشه تو بازیا مخصوصا تو بازیای پرو هیچوقت بدون Aegis به های گراند حریف نمیرن.
و در کل اینکه خیلی چیزا عوض شده نسبت به قبل و خیلی هیروهارو تو پوزیشن های عجیب غریبی میبینی و ازین نظر جذاب تر شده::kappa::
ممنون رفیق که وقت گذاشتی یه کلاس آموزشی شد واقعا دستت درد نکنه راستی معنی این کلمات چی میشه این دو کلمه رو بالای یه سری آیتم زده
weapons
artifacts
ممنون توضیحات عالی فقط به عنوان پرسش آخر کسی رو میشناسی معرفی کنی که قابل اعتماد باشه و برام بوست کنه اکانتم رو اگرم خودت انجام میدی بهم بگو که با هم مذاکره کنیم تو تلگرام
باشه ممنون
سلام من الان نمی دونم مشکل چیه اینترنتم وصل بود راحت داشتم بازی میکردم یه دفعه افتادم بیرون از بازی و این ارور سمت راست پایین توی عکس اومد و من هر کار کردم نتونستم برگردم به بازی و مجبور شدم لیو بدم بن
بشم حتما این هم یه مشکل مسخره جدید تو دوتا 2
https://s4.uupload.ir/files/untitled_e5fg.png
سلام، این مشکل رو فقط زمانی دیدم واسم پیش بیاد که واسه چند ثانیه نت قطع میشه و از بازی میپره بیرون و کانکشن به استیم قطع میشه. من در حد پنج شیش ثانیه صبر میکنم اوکی میشه و دکمه ریکانکت کار میکنه
امتحان کن اگه واست این مشکل پیش اومد این سری از بازی بیا بیرون دوباره اجرا کن و اگه نشد استیم رو اگزیت بزن دوباره باز کن قطعا درست میشه. (منتها اگه هارد ssd داری وگرنه خیلی زمان میبره)
من که هر کاری کردم نشد البته خارج نشدم از استیم ایندفعه امتحان میکنم ولی جالب اینجاست اکانتم از کل بازی ها بن شده نه میزاره بازی ها رو ببینم نه با بوت بازی کنم نه all random نه هیچ چیز دیگه بن شدن اینجوری ندیده بودم تا حالا شما بخون ببین چی میگه به انگلیسی
https://s4.uupload.ir/files/untitled_75l1.png
در ضمن اگر میشه ببین این پیغام وسط با اون قرمز بالا سمت چپ چی میگه و من باید چیکار کنم
https://s4.uupload.ir/files/untitled_q9iq.png
سلام تقریبا 2 روزه که تمام ریجنها تو بازی من قرمز شده و نمیتونم واچ بدم یا بازی کنم کسی هست در مورد این مطلب راهکاری داشته باشه نمیتونم وارد گیم شم
از یک v.p.n استفاده کنید
v.p.n رو روشن کنید و برید تو بازی ببینید پینگ بهتون میده یا نه (توی سرور ها)
پینگ داد یه بار fing mach بزنید ببینید کار میکنه یا نه
اگه کار کرد که باید بکنه , find mach رو متوقف کنید بعدش برید v.p.n رو خاموش کنید
یکم صبر کنید , باز پینگ بگیرید ... اگه پینگ داد احتمالا دیگه مشکل درست شده و فاید مچ کنید .
شاید با این ویدیو مشکل حل بشه لینک مستقیم
clientport 80+
شاید با تغییر اینترنت هم مشکل حل بشه مثلا از اینترنت گوشیتون استفاده کنید یا ...
@iranlove1371
در تصویر اول حساب شما توسط استیم بدلیل استفاده از نرمافزارهای تقلب و یا سوء استفادهگر در بازی بطور کامل مسدود شده دوست عزیز
تصویر دوم هم داره میگه که شماره تلفن همراهی که وارد کردید در حال استفاده در حساب دوتا ۲ دیگری هست و برای این حساب قابل استفاده نیست.
ممنون که راهنمایی کردی ولی تعجبم از اینه من تو 10 سال بازی کردن در دوتا 2 هیچ وقت از نرم افزار تقلب استفاده نکردم به نظر شما چطور این اتفاق افتاده اگر میدونی بهم بگو ممنون
سلام، در خصوص بن شدنت احتمالش هست که شخص دیگه ای وارد اکانتت شده باشه همزمان
مگه اینکه بازیای قبلیت خیلی اباندون کرده باشی و behavior اسکورت پایین بوده باشه که اون اباندون آخری که زده بودی یجور حکم تیر خلاص واسش داشت و یه سال بن شدی
تو اکانت جدیدی که زدی از شماره همراه جدیدی استفاده کن و ارور قرمز رنگ مربوط به اینه که قبل بازی رنک باید شماره همراه سینک بشه با اکانت
و مورد دیگه اینکه باید 100 ساعت all pick یعنی Unranked بازی کنی تا اجازه بازی تو رنک رو بهت بده و به نظرم واست بهتر هم هست چون خیلی وقته بازی نکردی اینجوری میتونی هم تمرین کنی هم تلاش خودتو کنی که رنک بهتری باز شه برات
فقط اینو میتونم بگم که اصلا اباندون نمیکنم تحت هیچ شرایطی من مطمئنم سیستم استیم به یکباره قاطی کرد که این مشکل پیش اومد تو همه این سال ها همچین چیزی ندیده بودم پیش بیاد تحت هیچ شرایطی بابت توضیحاتم ممنون
بعضی اوقات حتی بدون اینکه شما Cheat کنی , اگر برنامه ای مثله Cheat Engine رو سیستمت داشته باشی حتی اگه بسته هم باشه شما ممکنه بن شی.
و متاسفانه هیچ کاری نمیتونی در موردش بکنی , شما برای همیشه اکانتت مسدود هست و فقط رویه دوتا هم نیست , تمام بازی هایی که از این سیستم استفاده میکنن مثله Counter Strike و Team fortress هم برای اکانت شما قابل دسترسی نیست.
من حرف های همتون رو قبول دارم ولی وقتی من از هیچ برنامه چیتی استفاده نکردم و حتی نصب هم ندارم تو یه سیستم این یه اشتباه بزرگ از طرف استیم میشه من فقط منظورم این بود انقدر هم که ادعا میکنن سیستمشون بدون عیب نیست بعضی مواقع گردن بیگناه ها رو هم قطع میکنن مثل من البته میگم تو طول این همه سال اولین بار بود همچین چیزی رو می دیدم ولی برای کسی که مثلا برای یه اکانت زحمت کشیده و کلی آیتم داره و تو رنک بالا پلی میده بالای 5k (منظورم به خودم نیست )
این یه فاجعه است یعنی طرف نابود میشه تقریبا حالا رنک و باز میشه برگردوند ولی آیتم ها چی میشه
من چند ساله از استیم استفاده میکنم و احتمال همچین خطایی خیلی بعیده!
شاید تو گیمنت لاگین کردی استیمت رو و شخص دیگه ای از همون سیستم لاگین شده به اکانتت
یا پسوردت رو شخص دیگه ای داشته و همزمان با تو لاگین شده یا شخص دیگه ای به ایمیلت دسترسی داشته
یا اینکه کسی وارد اکانتت شده از آی پی دیگه ای و سطح بازیش با اکانت تو خیلی بالاتر بوده و سیستم بوستر شناسایی کرده
همه اینا برای بهتر شدن سیستم و زمینه سازی بهتر واسه ورود افراد جدید هست واسه همین سیستم شناسایی اسمورف و بوست رفته رفته پیشرفته تر میشه واسه همینه کمتر ازین دسته پلیرها تو بازی میبینم و بازی خیلی سالم تر شده نسبت به چند ماه قبل به نظرم سیستم درفت بهتر شده اتفاقا
منم خیلی سال بازی کردم البته از گیم نت شروع شد و دوتا 1 بعد دوتا 2 اومد گیم نت که خیلی سال دبگه نمیرم این اتفاق برای اکانت جدیدم دوباره افتاد 2 روزه اکانت رو ساختم بر همین تعجب میکنم ولی فکر کنم فهمیدم احتمالا از چیه فکر میکنم من موقع بازی نباید به فیلتر شکن وصل بشم یعنی وسطای بازی قطعش کردم بعد دوباره برای یه کاری دوباره وصلش کردم فکر کنم آپی من که تغییر میکنه سیستم فکر میکنه یه اتفاقایی مثل هک اکانت داره میفته فکر کنم از همینه نمیدونم دقیقا ولی فکر کنم سیستم تشخیص داده شخص دیگه ای داره وارد اکانت میشه
آقا من تا حالا نه پتل پس خریدم نه دوتا پلاس الان میخوام بدونم این پیغام به دلیل اینکه آی پی من هنوز ایرانه میاد یا نه چون هنوز شارژ پولی ندارم همچین پیغامی رومیده بعد رفقایی که پتل پس خریدن تا حالا یا دوتا پلاس راهنمایی کنن بهترین روش تغییر آی پی چیه یعنی خودتون از چه نرم افزاری استفاده میکنید ممنون
https://s4.uupload.ir/files/untitled_9sy.png
دیگه کسی نیست جواب بده