ممنون تیک hold ctrl رو زدم درست شد
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون تیک hold ctrl رو زدم درست شد
ُسلام به همگی
من چنتا سوال دارم ممنون میشم کسی که وارده کمکم کنه
این skill bracket که دوتا باف نشون میده همون طور که اکثر افراد میگن واقعا رنک رو نشون میده؟ ( منظورم قبل از بازی های calibrate هستش )
مثلا بعد از 9 گیم اول از high بری به very high یعنی از hiden mmr 2700-2800 یه هو میره تا 3700-3800 ؟ بعد از 7 گیم چطوری میرسه به نرمال اسکیل؟
فایل پیوست 4346
خیر من خودم یه اکانت دارم برای من همه بازیا رو میزد high skill ولی توی 10 بازی رنک همش شد very high skill با average mmr 4.5 و بعدش mmr 4700 رو بهم داد،شما چون kill death assist بدی داشتید از very high skill به high skill رسیدید و بعدش باز بد عمل کردید دوباره رفتید روی normal.در ضمن ورود شما رو به سایت تبریک میگم انشاالله لحظات خوبی رو در این سایت سپری کنید.
آقااااااا ی سوال من تو بازی میرم این صفحه پلی دوتا قرمزه بعد که میخوام برم تو بازی میبینم ی تایمر داره که 23 ساعت مونده چی کار کنم کم شه ؟؟؟
بن فیند اینجوریه :
1 دونه اکسپت نکردن : 5 دقیقه بن
2 ......... : 20 دقیقه
3 : 24 ساعت
و....
درسته تازه اگر از بازی لیو بدی که فقط باید بری تحت شرایط خاص sd بازی کنی
اگه بدونید اون نفر دهم که اکسپت نمیکنه چقد فحش میخوره میدویید و اکسپت میکنین
:))
این دوتا که تیک خوردن برای چی هستن؟
تیکشون رو بردارم چی میشه؟
http://uupload.ir/files/38au_capture.jpg
آقا یه سوال
Cleave هیرو sven با بتل فیوری استک میشه یا نه¿¿¿
اصلا میرزه براش برم یا نه¿¿
پ.ن. تو آموزشش نوشته استک میشه حالا میرزه براش بریم یا نه؟؟
واقعا آیتم بستن براش دردسریه!!! خیلی شده جا کم میاره
کلا همه cleave های دوتا (همه اسپل ها و ایتمش) با هم استک میشن
ارزش خرید هم بستگی داره از شرایط بازی گرفته تا استایل طرف، من خودم ترجیح میدم تو بعضی از بازی ها که امکانش هست قبل از دقیقه 15-20 bf رو بعد از sb میارم بیلد فانیه اگه اینویز کنید هر چند نفری رو که پیدا کردید یه جا اتک+استان کنید 3-4 تا اتک بیشتر نمیشن
فرق بزرگش با بقیه بیلد ها اینه که اگه دقت کنید اکثرا چه بازی های حرفه ای چه پاب 2-3 ایتم اول sven لایف استیل و پزشنینگ و bkb،درام و S&y هم ناگفته نماند خیلی ایتم های خوبین برای استت اضافه کردن، و معمولا بعد از چند تا از ایناس که میرن ایتم دمیج میخرن که اون میوفته به بعد از دقیقه 25-20 ولی تو بیلد بالایی شما اول کاری میری برای دمیج و دمیج شما تفاوت فاحشی از بقیه بیلد ها داره (نسبت به زمان بازی) به زیبون ماشین حساب اگه التیمیت اسونو حساب کنی یعنی دقیقا قبل از دقیقه 20 دمیجت اتکت 180 (اگه التیمیتو 2 بار گرفته باشی که میشه 225 تا ) تا از بیلد معموله بیشتره. هر بیلدی برای یه شرایطی خوبه دیگه
از Steam Community
نقل قول:
The premium dlc states that you recieved dota2 beta invite and that u can play not just spectate. So you must have this to recieve drops
نقل قول:
Dota 2 Premium DLC is the full version of the game.
نقل قول:
Removed it, got no sound for comentator and heroes
Redownloading, 600mb
دوستان بعد از آبدیتی که یک ساعت پیش امد شما مشکل بزرگ شدن موس رو تو بازی ندارید؟
موس من اندازش شده در حد خرس لون!!!
رزولیشن 1080 فول اسکیرین هست.
--
مشکل حل شد.
با آبدیت جدید سایز موس نسبت به زوم بودن رزولیشن ویندوز تغیر میکنه :|
سیستم Bet سایت d2lng عوض شده؟ برای من بعد از bet آفر نمیاد!
ویرایش: فکر کنم مشکل از استیم گارد باشه باید ۵ روز صبر کنم...
از طرف من بازی امشب pries با danish رو بزارید pries :(
من چند وقت پیش تیک Workshop رو زدم برا Custom game ها قبل اینکه Reborn بیاد. ولی با اینکه برداشتم تیک رو باز هم اپدیت های سنگین میاد برا Workshop و استیم دانلود میکنه :|
http://8pic.ir/images/yulz8am7jv0ciu3es5rm.png
really?:| شاید مال premium dlc عه :| نمیدونم |: خوب میتونی auto update دوتا رو برداری هر آپدیتی که خواستی رو بگیری که خودکار ورکشاپ دانلود نشه
آقا توی گیم lp آباندون کنی چنتا گیم lp میخوری دوباره؟؟؟ دوتا گیم لوپریوریتی بودم و لیو دادم دوباره چنتا میشه؟؟؟
آقا من چندوقته یه آپشنی فعال کردم که نمیدونم چیه چندوقت ازش رازی بودم اما الان داره دیوونم میکنه نمیدونم مال چی هم هست
وقتی از a استفاده میکنم برای اتک دادن بجا فقط قرمز شدن کروسر یه دایره قرمز میاد برا اتک دادن
روانی شدم
یه مورد دیگه هم اینکه من یهو از 46 رسیدم به 52 قضیه چیه؟
قبلا هم اینطوری شده
دوستان کسی خبر داره که ایدی های جدید قابلیت trade دارن یا نه به صورت پیش فرض!
ایدی 3k ارزون کسی خواست خبر بده!
من دیشب تا ساعت 3:30 حدودا بیدار بودم.ساعت 2 بود فک کنم آپدیت اومد که من دوتا 2 رو بستم و آپدیت کردم...
ولی بعدش که رفتم توی بازی نشانگر موس 5 6 برابر شده بود!الان هم بزرگه تقریبا اندازه پادجه xD
گیفت کارت استیم از چه سایتی بگیرم معتبر باشه؟؟؟
اگه لطف کنید و تو صفحه ی شخصیم جواب بدید خیلی خوبه
مشکل حل نشد
------------
ویرایش:خیلی ممنون مشکل حل شد - رو توی پیست کردن آخرش میگذاشت
سلام ببخیشد تو بخش هیرو ها اصلا لباس های هیرو دیگه نیست چرا ؟یا برای من اینطوریه؟
منظورم همون آیتم هاش بود بایدگیف کارت میخریدم که بیاد خریدم اومد ممنون
استىم سختگیر شدھ اگه اکانت لىمىت باشه خیلی اذیت مىکنھ :|
کسی عکس براکت های بالا و پایین ای لیگ رو داره بزاره ببینیم قضیه از چی قراره؟
چطور کل لباس یک هیرو رو اینجا بزارم فایل پیوست 4348
دوستان کسی میدونه چطور میشه توی دوتا2 تیم تشکیل داد و بنر منر هاش رو گذاشت ؟
قبلا یه قسمت برای تیم بود کسی توش اینوایت میدادی و..
بعد از ریبورن دیگه ندیدم.