لول بازی یا لول اکانت؟
شاید شما بن شدی داری all random بازی میکنی در اون صورت لول آپ نمیشی
نمایش نسخه قابل چاپ
لول بازی اوه هیکار کنم از بن در بیام
چرا دوتا ربورن اینقدر آپدیت میده؟ شورشو درآورده
7گیگ هم تازه داد.
اگه جریانی داره بگید بدونیم.یه بازی ساده که اینقدر آپدیت نمیخاد.
40و50 گیگ حجمش شده .
شما متوجه هستین که این نسخه Beta هست ؟ ، خیلی راحت صبر کنید تا نسخه اصلی بیاد ، در ضمن تمام مپ هایی که شما دانلود کردین به صورت خودکار به روزرسانی میشن در صورت وجود نسخه جدید ... پس در نتیجه اگر واقعا دوست دارین reborn رو داشته باشین و بعضی مواقع که به علت بروزرسانی ها نمیتونید بازی کنید ! پس 2 پوشه استیم درست کنید ، یکی مخصوص dota تنها و یکی دیگه dota + reborn خیلی راحت :)
ميگم از dota reborn يعد از كامل شدنش منظورم نسخه بتت نيست ميشه back up گرف داد به كسي؟
بعد از اينكه نسخه كامل شد dota 2 حذف شد ميشه؟
آقا این Disk usageیعنی چی؟
فایل پیوست 3953
با سلام
میخواستم بدونم لول 2clinzk با ایتم deslator کار میکنه یا نه؟
سلام
من میخوام ویندوز عوض کنم ، چجوری بک آپ بگیرم که Dota2 + reborn نــَپره؟:D
بعضی هارو دیدم وقتی با بات بازی میکنن هم توی Dotabuff ثبت میشه !!!
در حالی که برای من اینطوری نیس
خواستم بپرسم اونا چیکار کردن ؟ تنظیمات رو دستکاری کردن >
یه سوال ؟ دوستم کاری کرده نتونم رنکش رو ببینم چطور امکان داره اینکار؟طرف روس بود
آره .نامردا معلوم نیست چیکار میکنن کسی این مخفی کردن rank رو فهمید بگه..
فایل پیوست 3957
من وقتی دارم بازی تماشا میکنم از این بیشتر نمیتونم زوم رو کم کنم و گستره بیشتریو ببینم ؟)zoom out کنم
سلام . با عرض تشکر.من وقتی میرم داخل دوتا 2 مینویسه conecting to dota 2 network مشکل از چیه؟
مشکل همه هست الان . یعنی الان برای همه استیم قاطی کرده ( کم پیش میاد) ولی بعضی وقتا برای ایرانیا فقط قاطی میکنه.
واسه منم شد ولی الان ok شد
فک کنم مال ایرانی نبود چون دوست خارجیه منم این مشکلو داشت
برای منم book باز نمیشه ....
بوک رو باید با فیلتر شکن باز کنید ،مشکل حل میشه.
اقا همین الان حل شد:)
بوک من با فیلترشکن هم باز نمیشه اصلا lvl هم کنارش نیست دوستمم میگه کنار یوزرت بوکی نیست :/ واسه همه اینطوره؟
اهههههههههههههههههههههههه ههههههههههه ................. آقا مشکل از منه یا سرورا valve خرابه ؟؟؟
مرتیکه خدا $ از ti دراورده اونوقت نمیاد سروراشو up کنه.....
ببخشید چرا قسمت سرورها اینطوری شده ؟؟؟
http://www.upsara.com/images/ev6_عجب.jpg
پینگ ام رو برای همه ی سرورها زده Unknown
برای اروپا و آمریکا هم کلاء زده Failure
دلیلش چیه ؟
الان برم بازی کنم یا نه ؟؟؟
میترسم برم بازی کنم فول لگ شه الکی Abandon شم
امروز رو بعید بدونم از سرور های ایران باشه! یعنی منظورم اینه سرور های استیم امروز هم خیلی خرابه( چون نت ایران که همیشه مشکل داره) تو بازی بودم همه ی اعضای بازی لگ بودن هی فحش میدادن valve رو در کل امروز خیلی خرابه نمیشه بازی کرد
فکر کنم امروز کلا سرورهای استیم خرابه چون نه میشه ترید کرد و نه میشه بری بازی
سلام
یه اتفاق عجیب افتاده میرم تو بازی همه چیو میاره بجز لول کتابم(کلا لود نمیشه اون) و مسابقات!اصلا نیست اینا و لود هم نمیشن.کسی همچین مشکلی داره؟
کسی؟ همه ی جامعه ی دوتا2 باز
واسه من که مسابقات رو میاره،بوکم ندارم.
نه داداش منظورشون این بود که دیروز که خیلیا توی دیدن بازی ها مشکل داشتن .میتونستن :) منم اول این فکر شما رو کردم :)