چطور میشه از console دیسکانکت کرد ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
چطور میشه از console دیسکانکت کرد ؟
اگه منظورتون دیسکانکت شدن از بازیه ، 'disconnect' این کارو میکنه.
اگه این طوری disconnect کنم مینونم reconnect بدم؟ آخه بعضی وقتا باگایی میبینه آدم که باید بیاد از بازی بیرون دوباره بیاد
آره میشه،اگه باگ منظورتون همون باگ موس که آیتم میچسبه بش ؟ اونم یه راهی هست واسه فیکس شدنش وقت کنم میذارم حتما.
موفق باشی.
این قسمت کوئست یا اموزش بازی که تو چند پچ قبلی اضافه شده کسایی که تازه بازی رو شروع می کنن باید اینو برن چیز خاصی نی سری تموم می شه داراگون نایتی یه چند تا کار بت می گه مثل ایتم خریدن لست هیت زدن!من برای اینکه ببینم چیه رفتم اون پایین تو بخش کوئست می تونی بری این مرحله رو ولی تازه واردا حتما باید برن ولو داره کم کم روش کار می کنه تا کامل تر ش کنه مپ جدیدشم داده بیرون!
آقا کسی میدونه چطور مشکل لگ شدن داشبورد(منو اول بازی) رو حل کنم
درود،
تو همین آپدیت آخر یه مشکلی هست،
بازی همش تیک میزنه،
از چند نفر پرسیدم، اونا هم همین مشکل رو داشتند،
راه حلی نیست ؟
کسی میدون چطور میشه کاری کرد که قسمت blog و story و learn دیگه لود نشه؟
همه این مشکل ها از اون آپدیت 2 گیگی شروع شد ، توی فروم dev dota هم ملت شاکی هستن !
از همه بدتر مشکل لگ داشبورد هست که بعد از باز بودن کنسول یا چند دست بازی پیش میاد و فک کنم فقط برای مانیتور های قدیمی 17 باشه یا رزولوشن پایین ...
دقیقا منم این مشکلو داشتم کلی دنبال راه حلش گشتم حتی تو dev dota هم مطرح کردم اما هیچکس جوابی نداد .دقیقا هم از همون آپدیت 2 گیگی شروع شده.
سلام و خسته نباشید بچه ها.من مشکل دیدن ریپلی های قدیمی رو دارم.مثلا ریپلی های اینترنشنال 2012 رو که میخولم ببینم دوتا کرش می کنه.میخواستم بدونم همه این مشکلو دارن یا راه حلی داره که بشه ریپلی های قدیمی رو دید؟مرسی.
من که این مشکل رو ندارم ولی بعضی وقتا کرش میشه
سر این مشگل لگ 5تا بازی رو پشت سر هم باختم! پینگ من عالی خیلی وقت زیر100 چند وقته مشکل لگ و کرش شدن پیش اومده! هون اول که بازی یا ریپلی لود می شه یهو کرش می کنه می اد برون پی سی ام چند مین تو هنگ خودش می زاره تا بشه بست از 5تا بازی 2تاش ابندون شده! 2روز بنم!
جریان چیه امروز 2 تا ایتم هم زمان بهم داد ؟! یه صندوق و یه شنل ! تا حالا ندیدم ( البته با ترول بازی رو برگردوندم ربطی به کامنت و.... داره ؟ )
دوستان تفاوت آیتم ترنمنت چیه ؟ که تو سپکت مسابقات میده و ارزشش
دقیقا
این یک چیز طبیعیه
دوستان چرا الان 2 هفته ای هست که آپدیت نمیاد واسه دوتا؟ سروراشم که خیلی داغون شده هی دیسی میکنه آدمو!!!!!
چراش رو جایی بیان نکرده توی سایت ها هم خبری پخش نشده
نمیشه کاری کرد که این زاویه دوربین با قلتک موس دیگه تغیر نکنه؟
سلام من یه مشکل دارم وقتی بازی تموم می شه به من lvl up نمیشه چه مرگشه؟بعدشم چطوری می شه ایتم بگیری؟بر حساب چیه ایتم گیری ممنون
avala lvl up mishod alan 0point mide che margeshe?
شما ریپورت شدی به یکی از دلایل زیر
فحش , اسپم در بازی , لیو دادن از بازی , خراب کردن بازی , بد بازی کردن و غیره
تایم low priority یا همون ریپورت شما هم در قسمت PLAY بالای نقشه موجوده با خط قرمز که تا زمانی که باشه شما نه EXP میگیری نه آیتم و بدی های دیگه هم داره که بهتره تا تمام شدنش بازی نکنی
اقـــــــــــــــــــــــ ـــــا
سایتی چیزی نیست بشه ارزش ایتم هارو باهم مقایسه کرد !
مثلا 2 تا ایتم rare رو مقایسه کرد یا ارزشش رو دید !؟
کلن هم چین چیزی هست !؟
ببین شاید این بدردت خورد
www.dota2prices.com
mamnon komakam kardi
بعد از دانلود ریپلی کج میره؟چجوری ببینم؟
من از دیروز مشکل لوگین به استیم را دارم هرکاری میکنم رو connecting steam account میمونه یک ساعت هم همینجوری بود ولی نرفت مشکل هم از سرعت نتم نیست
اگه میشه بگید چیکار کنم.
من میخواستم یه مسابقه برای دیدن بگیرم حالا میخواستم ببینم از بیین این لیگ ها و بازیی هایی که برای دیدن وجود داره کدوم رو بگیرم بهتر هست بازی های بیشتری داره و تیم های معروف تر و بزرگتری مثل na'vi,NTH توی اون حضور دارن؟!
بعد اگه من العان مثلا G1 رو بگیرم ارزش داره چقدر دیگه از بازیاش باقی مونده و از این چیزا...
اگه یه مومن پیدا میشه که اینارو کامل توضیح بده خیلی ممنون میشم یا حتی اگه جدول بازیهارم بزارید که دیگه بهتر!
از مدیران عزیز معذرت میخوام نمیدونستم کجا باید این سوال رو بپرسم اگه جاش بده خودتون یه کاریش کنید :P
قسمت دوتا 2 سایت Gosu بری سمت راستش توضیحاتی در مورد تورنمنت های فعال داده
@ #355
شما اگر تورنمنت G-1 رو بگیرید خوب هست چرا که هنوز Western Qualifier مونده و بهترین تیم اروپا به مصاف برنده بازی DK vs LGD.cn به صورت Lan خواهد رفت.
تورنمنت Weplay هم خوب هست و در اون تیم های معروف حضور دارند و فعلا در مرحله گروهی به سر میبره
از تورنمنت های جدید هم E2MAX هم جایزش زیاد هست هم فینالش Lan هست و در سنگاپور انجام میشه و بهمین دلیل فکر کنم فقط تیم های آسیا شرقی شاملش بشن که همون هم خودش خیلی خوبه چون برخی از پیک های امروزی اروپا نظیر Lone Druid ار آسیا الهام گرفته شده منظورم این هست آسیا رو کم حساب نکنید.
تورنمنت atoD 3 که راستش رو بخواید ما از 2ش خیری نیدیدم که از 3ش ببینیم اما این دفعه ظاهرا Ham Sandwich مسئولش هست و فکر کنم خوب بشه اما خب جایزش خیلی کمه و فقط 12 تیم درش حضور دارند.
تورنمنت AMD هم فکر کنم از تورنمنت های خوب باشه چه از نظر گزارشگر که شامل بهترین ها میشه و چه از نظر تیم ها خوب هست و 2 ماه طول خواهد کشید.
سپاسـ
سلام خدمت مدیران عزیز من دارم نابود میشم اکانت دوتا 2 منو هک کردن همش تقصیر خودم بود می گفتن یه برنامه هست خودش سرور داره با اون که کانکت شی از بازی left بدی بن نمیشی بعد تو این برنامه باید user, pass وارد میکردی و برای استفاده از اون باید gurd steam رو disable میکردی من این کار رو کردم بعد که بعدا می خواستم بازی کنم دیدم می زنه pass اشتباه هست بعد می خواسنم pass تغییر بدم یه کد میفرسته به eamil بعد نگو که email اکانت تغییر دادن دیگه دستم به جایی بند نیست خواهش میکنم کمکم کنید:((:((:((:((:((
می خواستم ایمیل اون طرف که منو هگ کرده پیدا کنم اما تو استیم هر جا گشتم مشخصات ایمیل پیدا نکردم اگه ایمیل پیدا کنم میشه یه کاری کرد بدم ایمیل هک کنن پسورد پیدا کنم بعد پسورد اکانت تغییر بدم اگه کسی راهی بلده کمکم کنه تو رو خدا lvl 20 بودم با 232 win
Lol
داداش یک چیز میگم ناراحت نشی ولی حقته
یک ایرانی همیشه باید ایرانی بودنش رو ثابت کنه
یعنی واقعا برای اینکه بتونی راحت از بازی لیو بدی دست به چنین کاری زدی ؟
خوب برو گارنا , فکر کردی استیم مثل گارناست ؟ که بزاره اندونی شه ؟
فکر کنم تا حالا روس های نوب به تورت نخورده میرن تو مخ ادم از بس نوبن میرینن به بازی ادم مجبور میشه left بده اگه afk کنی بازم safe میشه بن میشی در ضمن من کمک خواستم نه توهین شما که انقدر ادعات میشه برو جای دیگه اینجا جای سوال مطرح کردن نه تو سری زدن