-
bale ta hodoodi bahat movafegh hastam vali fekr konam ye jash eshtebah kardi ke man etelaaate kafi nadaram az dota - bande az 13 salegi dota 1 shoroh kardam alan hododan 22 salame khoodet beshmor bebin mishe chand sal agaram shak dari mitoonam bahat 1v1 bazi konam ke skille bazimam bebini ba tashakoor az dooste azizam <3 idimam hamine khasti add kon
-
ایول hunk عالی بود و اطلاعات خوبی داشت چیزایم که نمیدونستیم ازش یاد گرفتیم
ممنون از انتخاب ایشون دوستان .:x
-
Saeed slash من عاشقشم.
خیلی قشنگ گزارشگری میکنه.
-
man az gozareshe chandta az dustan vaghean raziam az jomle saeed slash va emruz ham ye cast khoOb az hunk dead didam age maghdure be in dustan cast bishtari bedin mamnun misham <3
-
خدا وکیلی دم saeed slash گرم حال کردم با گزارشش اولین گزارشگری بود که واقعا به بازی جو میداد و بازی رو جذاب میکرد توهین به بقیه نشه ولی بعضیا انگار از خواب پا شدن اومدن گزارش آدم خوابش میبره وسط تماشا سعید هم گزارشش عالی بود با این که دفعه اول بود هم اطلاعات اگه بشه تو بیشتر بازیها و بازیهای مهم از ایشون استفاده بشه عالیه :D
-
Saeed Slash گزارشگر خوبیه به نظرم بهترین گزارشگر هست.
به جا و خیلی خوب نکات رو میگن و حتی یک صحنه هم از دستشون در نمیره. ازشون تشکر میکنم به نظرم یه هدیه به گزارشگرای منتخب بدید خوبه چون کار سختیه از نظرم از ساعت 3 بعد از ظهر تا 11 شب صحبت کنی.(البته همه بازی ها یک نفر نیست ولی بازم کار سختیه).
Arash رو هم دوست دارم.
-
سلام به همه. .
تورنمنت قشنگی هست از اون قشنگتر گزارش saeed slash
(نه این که بخوام مغرضانه یا جانب داری کنم)
همه خوب بودن ولی سعید خیلی مسلط بود
-
این سعید نامرد واسه خودش فردوسی پوریه! Slash جون دوست داریم :)
-
agha slash kheyli khobe etefade ziyad konid azash :)
-
سلام به نظر من از بین گزارشگر ها سعید slash گزارشش از اکثر گزارشگر ها بهتر بود