سلام و درود
دوستان و کاربران عزیز و همچنین محترم از این به بعد هر گونه سؤال و یا نظری و حتی پیگیری خاصی در رابطه با بازیها،تورنمنت،داوران، گزارشگران و... دارید در ادامه همین تاپیک عنوان کنید تا توسط دیگر اعضا و یا مدیران پاسخ داده شود.
سپاسـ
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام و درود
دوستان و کاربران عزیز و همچنین محترم از این به بعد هر گونه سؤال و یا نظری و حتی پیگیری خاصی در رابطه با بازیها،تورنمنت،داوران، گزارشگران و... دارید در ادامه همین تاپیک عنوان کنید تا توسط دیگر اعضا و یا مدیران پاسخ داده شود.
سپاسـ
ببخشید ، شما گفتین هر نفر باید 5 هزار تومان بریزه به حساب ، آیا این 5 هزار تومان شامل 2 نفر بازیکن ذخیره هم میشه یا نه ؟ با تشکر
مگه هنوزم وقت برای ثبت نام هست ؟
تکی میتونن ثبت نام کنن یا باید تیم معرفی بشه ؟ اخه یکی توی استیم از من سوال کرد در مورد مسابقات سایت و گفت می خوام بیام توی مسابقات شرکت کنم
اگه تاپیک های زیر رو بخونید کامل متوجه میشید که تیم باید باشه!
+ ثبت نام
+قوانین مسابقات
الان یه سوال پیش اومده برام تو قوانین دیدم قانون gg دادن حذف شده :D چرا ؟ الان تو کله مسابقات هم وقتی تیم مقابل داره میبازه gg میده میاد بیرون
سلام و با تشکر از سؤالتون،
در جواب باید بگم تیمهایی که gg میدهند زمانی اقدام به این کار میکنند که دیگر راهی برای پیروزی نیست و شکست رو میپذیرند و اقدام به خروج از بازی میکنند.
اما برخی اوقات بعضی از بازیکنان در اواسط بازی gg می گویند و بقیه آن را رد میکنند و نمونه آن را قبلا هم دیده ایم که بازی برمیگردد و اون شخص پشیمان میشود لذا در چنین مواقعی این داور هست که برنده رو تعیین میکند و بدین معنی نیست که ما قانون gg رو کلا حذف کرده باشیم.
سپاسـ
سلام چند تا سوال :
بازیها تو کدوم سرور برگزار میشه ؟!
بازیکن های تیم میتونن در روز مسابقه و با اعلام به داور یا مسئول برگزاری جایگزین بشن ؟! یعنی بازیکن ـه دیگه ای بیاد ؟!
بازیها در چه ساعاتی انجام میشن ؟!
Regards
داشتم تیم هارو نگاه میکردم خدای حال کردم خیلی جذاب میشه از خود انترنشنال بیشتر حال میده به من
دمتون گرم مدیرای این سایت:x
سلام
هر سروری که پینگ پایین تر باشه برای هر دو تیم فعلا Stockholm و Luxembourg پایین ترین پینگ هارو دارند.
طبق قانون که اعلام شده هر تیم مجاز به داشتن 7 بازیکن هست اگر منظورتون از بازیکن دیگر یکی از اعضای ذخیره باشد بله میتوان جایگزین کرد. اما نه جدای اون 7 نفر یک نفر دیگر رو بیاورید خیر امکان پذیر نیست.
همانطور که در قوانین ذکر شده ما از هر نوبت زمانی استفاده خواهیم کرد البته اجباری در کار نیست که مثلا 10 صبح دو تیم از گروه A بازی کنند اما بازیهای هر گروه باید در 1 روز انجام شود و سرنوشت گروه مشخص شود که بدین صورت مرحله گروهی بدلیل داشتن 4 گروه 4 روز طول خواهد کشید.
Yours truly
اگر کسی بازیکن خواست در خدمتیم
نمیشه تعداد تیم های شرکت کننده رو افزایش بدید؟! چه مشکلی داره مگه تازه خیلی از تیم های خوب به دلایلی نتونستندن به موقع ثبتنام کنند که خب افزایش تیم ها سطح مسابقاتم افزایش میده
متاسفانه خیر
برای این مسابقات از قبل برنامه ریزی کردیم که با 16 تیم برگذار بشه ، و در حال حاضر برای ما مقدور نیست که تعداد تیم ها رو افزایش بدیم .
همیشه هم تعدادی تیم جا میمونند و قرار نیست تمام تیم های دوتا 2 در مسابقات شرکت کنند.
ولی برای دوره ی بعدی مسابقات یه سری برنامه داریم که باعث میشه تیم های خوب(هم از لحاظ کیفیت بازی و هم اخلاق و زمان شناسی) از مسابقات جا نمونند و اولویت رو به آن ها میدیدم.
ما ایرانیا یه بدی داریم اونم اینه که همه کارامون رو میخوایم دقیقه ی 90 انجام بدیم.
یعنی شما الان تاریخ ثبته نام تیم ها رو نگاه کنین.
14 تا تیم بود. تیم سناریو ساعته 9:50 دقیقه ی شب اومد به عنوان تیم 15 ام ثبته نام کرد.
بین ساعت 9:50 تا 10:05 دقیقه ی شب یعنی در عرض 15 دقیقه 3 تا از تیم های قویه دیگه ی کشور در زمینه ی دوتا اومدن ثبته نام کردن.
ناصر جان درسته شما سوم شدین , ولی شما میتونستی حداقل به یکی از مدیران خبر بدی , ما هم به دلیل اینکه دفعه ی قبل سوم شدین براتون یه جا رزرو میکردیم.
ما علم غیب نداریم که شما میخواین ثبته نام کنین یا نه.
تیم های دیگه ای هم که ثبته نام کردند زحمت کشدین اومدن وقت گذاشتن پول واریز کردن.
جدا از همه ی این ها شما الان به عنوان تیم 17 ام هستین یعنی اگر تیمی از بین 16 تیم اصلی استفعا بده ( که معمولا به دلایله دعوای فردی بینه تیم ها 2 یا 3 تیم کنار میرن) شما به عنوان اولین تیم جاشون رو پر میکنی.
موفق باشید , کاراتونم دقیقه ی 90 نندازین , تقصیر ما هم نندازین :دی
یه پیشنهاد اینکه سرور های usa east هم اگه اظافه کنید خوب میشه من با isp های دیگه چک کردم پینگش از سرور های اروپا هم پایینتره
درست میگی ولی بحث من در مورد یک رفتار ناشایست بود - بک بار حرفمو زدم خودشم می دونه -من کلا نبودم این روزا و اگه دقت کنی تیم رو من ثبت نکردم به هر حال قبول دارم تیمی که زودترثبت نام کنه حق با اون تیمه - امیدوارم تورنومنت خوبی باشه
سوالی داشتم :
با توجه به سبک bo2 که در نظر گرفته شده، احتمال تساوی امتیاز نهایی بین تیم های یک گروه خیلی وجود داره،
در این صورت قوانین Tie breaker به چه صورته؟
آیا بازی رو در رو حساب میشه، یا تیم ها مجددا با هم بازی میکنن، یا پرتاب سکه؟
یه پیشنهاد هم داشتم : آیا امکان پخش زنده قرعه کشی مرحله حذفی مثلا در یک کانال Raidcall و به صورت چت(نه صوت) و با حضور کاپیتان یا نماینده هر تیم و ادمین های سایت وجود داره؟
سلام
لطفا اینجا رو بخونید :
اونوقت شما اومدی میگی Tie breaker ؟ ما که نمیخوایم از مساوی فرار کنیم دوست عزیز بعد میگید سکه؟!! نمیدونم پیش خودتون چی فکر میکنید لابد خواستید بگید منم میدونم BO2 Tournament Version چی هست و شامل چه چیزهایی میشود.نقل قول:
بازیها به صورت BO2 خواهند بود که شامل تساوی هم خواهد شد و حجم بازیها را کاهش خواهد داد. هر تیم که یک دست از بازی را ببرد 2 امتیاز برایش ثبت خواهد و اگر بازی را 2-0 تمام کند 4 امتیاز خواهد گرفت اما اگر بازی 1-1 شود یک امتیاز به هر تیم تعلق خواهد گرفت و شکست نیز شامل هیچ امتیازی نمیشود.
واقعا این حرفاتون بی معنی بود. در رابطه با پیشنهاد اولا تشکر میکنم بخاطر پیشنهاد اما باید بگم عملی نیست چون مرحله حذفی تیمهاش بصورت رندوم انتخاب نمیشند توضیحشم هم یکم زیاده بهمین خاطر خودتون منتظر باشید و در ادامه ببینید به چه صورت عمل خواهیم کرد.
اگر هم امتیاز های 3 تیم دقت کنید 3 تیم نه 2 تیم برابر شدند 2 تیم از آن سه تیم که دارای باخت بیشتری هستند با هم یک BO3 بازی میکنند که حتما برنده داشته باشه اما اگر باخت نداشتند اونایی که مساوی های بیشتری داشتند با هم بازی کردند و برد مساوی هم که غیر ممکن هست.
بچه ها اگر باز هم خواستند اینجور چیز ها رو مطرح کنند خصوصی بگند تا توسط دیگران مورد تمسخر قرار نگیرند.
سپاسـ
تعجب می کنم وقتی هم دیگرو مسخره می کنین وقتی یه نفر چیزیو می گه که به نظر شما "مسخرست" این به شما حق مسخره کردن رو نمی ده
اقای " مدیر ارشد" شما به جای اینکه شخصی رو که سوال می پرسه توبیخ کنید نباید با شخصی که دیگران رو مسخره می کنه برخورد کنی؟ شاید واقعا ندیده قوانین رو ندیده و فقط از سر کنجکاوی می پرسه
اولا من مسخره نکردم خیلی شیک و مجلسی جواب دادم اما باید دوستمون انقدر عقل داشته باشه که بیاد اینجا نگه سکه بندازید ! انقدر باید حواسش باشه که توضیح bo2 توی تاپیک دیگه هست سر سری نیاد واسه خودش حرف بزنه
اما مشکل شما چیه؟ میخوای جو بدی؟ باشه فرض کن من مسخره کردم برو همه جا هم جار بزن مدیر سایت اینجا یکی از کاربر هاشون تا میتونست مسخره کرد و از این کارش راضی بود در حالیکه این واقعیت نیست اما شما همینو بگو
اگر میخواید منو زیر سؤال ببرید به بیشتر از این چیزها نیاز دارید در ضمن من هیچ توبیخی برای ایشون قائل نشدم و حتی قراره در آینده با هم کار کنیم.
سپاسـ
من که حال کردم ولی بد ر*د بهش بد بخت دیگه روش نمیشه پست بذاره
بعد امکان داره نکشیده بفهمه منظور اون قسمتو از قوانین باید بزنیم نابودش کنیم؟؟؟
طرف حتی جواب fcb رو هم نداد
دوست عزیز
اولا من قبل از این که سؤالمو مطرح کنم، مخصوصا قوانینو چندین بار خوندم، اما جواب سؤالمو نگرفتم
اما فکر کنم شما تقریبا مثل همیشه دقیقا Post من رو نخوندی و صرفا یه چیزایی گفتی
اولا : شما گفتی : بازیها به صورت BO2 خواهند بود که شامل تساوی هم خواهد شد و حجم بازیها را کاهش خواهد داد. هر تیم که یک دست از بازی را ببرد 2 امتیاز برایش ثبت خواهد و اگر بازی را 2-0 تمام کند 4 امتیاز خواهد گرفت اما اگر بازی 1-1 شود یک امتیاز به هر تیم تعلق خواهد گرفت و شکست نیز شامل هیچ امتیازی نمیشود.
مگه من دارم از یه بازی حرف میزنم؟؟؟
من که میدونم اگه بازی 1-1 شد چی میشه، خوب بخون چی نوشتم :
احتمال تساوی امتیاز نهایی بین تیم های یک گروه خیلی وجود داره
یه بار دیگه بخون : احتمال تساوی امتیاز نهایی بین تیم های یک گروه خیلی وجود داره
کاش یه 5 بار دیگه هم بخونی که مطمئن بشم کامل خوندیش : بعد حالا کجای قانون جواب سؤاله من هست؟؟
میخوای همین الان برو یه دور خودت بخون قوانینو
حالا بعدش اومدی اضافه کردی :
اگر هم امتیاز های 3 تیم دقت کنید 3 تیم نه 2 تیم برابر شدند 2 تیم از آن سه تیم که دارای باخت بیشتری هستند با هم یک BO3 بازی میکنند که حتما برنده داشته باشه اما اگر باخت نداشتند اونایی که مساوی های بیشتری داشتند با هم بازی کردند و برد مساوی هم که غیر ممکن هست.
این که دقیقا یه قسمت از حواب سؤاله منه کجای قوانینه؟؟؟
حالا من قوانینو نخوندم؟
و ضمنا، حتی همین جوابی هم که بهم دادید، ناقصه، این حالت هارو در نظر داشته باشید :
1 - اگه 4 تا تیم هر 4 تاشون با هم مساوی کردن هر تیم 3 امتیاز داره : ( این حالت بعیده پس کاری بهش نداریم)
2 - اگه 3 تیم هم امتیاز باشن یعنی مثلا هر 3 تا از تیم آخر بردن اما با هم مساوی کردن، در این حالت که هر 3 تیم 6 امتیاز با تعداد برد ، باخت ، مساوی یکسان هستن چی؟ یا این که به فرض A از B ، B از C ، و C از A برده باشد که در این حالت هر 3 تیم 8 امتیاز و سایر مواردشون با هم یکیه چی؟
3 - این حالت رو که شما توضیح دادی بگو ببینم چطور ممکنه 3 تا تیم هم امتیاز بشن اما همه چیزشون با هم برابر نباشه امکان نداره!!
4 - اگه دو تیم وسط، با هم هم امتیاز بودن، مثلا هر دو از تیم اول باخته و از تیم آخر برده باشن و با هم مساوی کرده باشن، در اون حالت چی؟
5 - این رو هم تو قوانین ننوشتین : تیم اول و دوم که به مرحله بالا صعود میکنن، آیا به ترتیب به تیم دوم و اول یه گروه دیگه میخورن؟ اصولا باید اینطور باشه اما اگه اینطوریه، پس اگه حالت 4 برا دو تیم بالا یا پایین رخ بده، اونوقت چیکار میکنین؟
حالا اون دسته از عزیزانی که برا اولین بار اسم سکه و پرتاب سکه (Coin Flip) به گوششون میخوره بدونن :
در مسابقات The International تکرار میکنم The International 2012 قوانین به این صورت بود که اگه بین 2 تا از 4 تیم بالا یا دوتا از 4 تیم پایین هر گروه مقدماتی که گروه های 8 تایی بودن (نه در حالتی که بین دو تیم وسط باشه) تساوی امتیاز صورت بگیره، برای رتبه بندیشون از پرتاب سکه استفاده میشه ، یه مثالش تساوی امتیاز بین Na'Vi و Orange بود که هر دو 8 امتیاز داشتن ( یه توضیح این که اون مسابقات هم BO2 بود اما برنده 2 امتیاز ، بازنده 0، و تساوی 1، امتیاز رو در بر داشت) و Na'Vi با برنده شدن در پرتاب سکه مقام سوم رو گرفت و به تیم دوم گروه A یعنی DK برخورد کرد و Orange چهارم شد و به LGD که تیم اول گروه A بود برخورد کرد.
اما یه مسئله دیگه :
برای من مورد تمسخر قرار گرفتن هیچ مسئله ای نداره ، این آقا ای هم که اینارو گفته خواسته یه شوخی کنه و حتی اگه مسئله جدی نمیشد خودم هم به شوخی یه چیزی میگفتم، اونا نمیدونن و یه چیزی میگن تو که یه نظر میاد میدونی، نباید بگی :
من یقینا میدونم BO2 Tournament Version چی هست، اما هیچ نیازی نیست به بقیه بگم!
و امیدوارم الآن فهمیده باشی اونی که حرفاش بی معنی بود من نبودم
و راستی اینو هم اضافه کنم:
دوست عزیز شما هم بهتر بود یه دور لا اقل میخوندی من چی نوشتم،
در آخرم تشکر! و امیدوارم کدورتی بین کسی پیش نیاد
ویرایش :
آخه دوست عزیز!
من واسه چی نابود بشم؟!!
حتی اگه اشتباهم کرده بودم و اصلا از کجا معلوم شایدم اشتباه کردم و هنوزم نفهمیدم، خیلی راحت میام میگم ببخشید فلان جا اشتباه کردم ! مگه بده؟ واسه چی روم نشه پست بزارم؟؟
اینقدر ها که فکر میکنید قضیه پیچیده نیست!
این دومین سری مسابقات هست و میدونیم که باید چکار کنیم تا حق تیمی ضایع نشه. پس خیالتون راحت و به ما اعتماد کنید و مطمئن باشید مشکلی پیش نخواهد آمد .
قطعا پرتاب سکه برای بازی های آنلاین با عقل جور در نمیاد و مطرح کردنش هم اصلا جالب نیست ! ( The International 2012 به صورت lan بود و تیم ها حضور داشتند)
اما در مورد سوال هاتون:
(اول بگم bo1 که معمولا نمیگن ولی برای توضیح دادن راحت تر منظور از bo1 یعنی یک دست بازی هست )
در هر حالتی که گفتید به صورت bo1 یا bo3 بسته به تعداد بازی ها و زمان دوباره تیم ها بازی میکنن.
1)احتمالش خیــلی کمه ولی حتی اگه این حالت اتفاق بیوفته دوباره تیم ها با هم بازی میکنند ولی به صورت bo1 تا از نظر زمانی مشکلی بوجود نیاد.
2) اگه 3 تیم برابر بشند ، 3 بازی bo1 بین تیم ها انجام میشه
4) دو تیم دوباره با هم بازی میکنن . ترجیحا bo3 چون بازی مهمی هست ولی در صورت توافق دو تیم bo1 تا زودتر تموم بشه.
5) بله به ترتیب میخورن . در حالت چهارم دو تیم وسط با هم بازی میکنن تا تیم دوم مشخص بشه . خوب مسلما برنده به عنوان تیم دوم صعود خواهد کرد!
این بازی های اضافی هم سعی میشه در همون روز یا 13 تیر انجام بشه تا مسابقات طولانی تر از اون چیزی که هست نشه .
امیدوارم ابهاماتی که براتون وجود داشت رفع شده باشه و اینقدر به این قضایا به این صورت پیچیده فکر نکنید !
در صورتی که پاسخ سوال هاتون رو گرفتید از ادامه بحث خودداری کنید .
برای شما تخلف ثبت شد .
لطفا ادب و احترام را در اولویت فعالیت خود در این انجمن قرار دهید.
با تشکر
داشتم می گفتم red قرمز اینجوری شد شما فکر کردین من چی گفتم؟؟؟
البته تخلف ثبت کرددن شما اصلا برای من مهم نیست می خواستم ببینم شما چی فهمیدین
بینهایت از جوابت تشکر میکنم، کاملا ابهاماتم رفع شدن، در مورد پرتاب سکه هم حق با شماست.
و این که :
قطعا همین طوره، من 100% به شما (آقا میلاد) اطمینان دارم و سؤالم هم صرفا برا این بود که یکی مثل شما به همین راحتی جوابشو بده نه این که یه وقت بحثی راه بیفته، بازم تشکر
man emruz tu safheye sabte nam didam esme yaramo eshteba dadam chikar mitunam bokonam?
سلام .
ما ساعت ـه 18:00 با تیم ـه team cat بازی داشتیم . بازیکن های این تیم ساعت ـه 18:45 حاضر شدن .
طبق این قانون
نتیجه چی میشه ؟!نقل قول:
در مورد تاخیر حضور تیم ها بیشتر شفاف سازی شد:
• تمام تیم ها باید رأس ساعت انجام بازی در لابی حاضر باشند و تا 15 دقیقه تأخیر برای هر تیم قابل چشم پوشی است.اگر از 15 دقیقه بیشتر تاخیر داشته باشند یک باخت برای آنها محسوب خواهد.همچنین هر 30 دقیقه بازی انجام نشده یک بازی محسوب میشود. به این ترتیب اگر بیشتر از 15 دقیقه از 30 دقیقه بازی دوم که 30 دقیقه بعد از ساعت اصلی شروع بازی اول است بگذرد باخت دوم برای تیم منظور خواهد شد. و به همین ترتیت تا پایان بازی ها ادامه خواهد داشت.
من براتون توضیح دادم. اگه باز هم سوالی داشتید از ناظر بازی یا از من باید بپرسید. نه اینکه اینجا طوری مطرح کنید که انگار حقتون ضایع شده !
دوباره توضیح میدم ولی این کارهایی که میکنید فراموش نمیشه و در سری های بعدی در قسمت انتخاب تیم مطئن باشید تاثیر میذارم . بعدا گله نکنید چرا تیم ما خط خورد.
بازی شما بخاطر اینکه بازی قبلی بدلیل مشکل سرور دوتا 2 با تاخیر برگذار شد کمی دیرتر شروع شد و 18:15 در نظر گرفتیم.
طبق همین قانون 15 دقیقه میتونند تاخیر داشته باشند و تیم Team Cat قبل 18:30 وارد لابی شدند . اگه ساعت شما 15 دقیقه جلو هست هیچ ارتباطی به ما نداره .
پس بازی به عنوان بازی اول برگذار شد .
نتیجه هم 1:1 شد.
اینقدر هم به دنبال Easy Win نباشید !
مسابقات خیلی جالبیه و هیجان انگیز
انتقاد اول اینکه : گزارشگر نباید قضاوت کنه
پیشنهاد هم : ایکاش یک قانون برای Chat to all بگذارید.
...
مرسی ممنون که بازیها رو تماشا میکنید.
منظورتون این هست که نباید بگه کدوم تیم میبره یا میبازه؟ اگر اینطوره که حق با شماست اما میتونه بگه شانس کدوم تیم زیاد هست و مشابه اون من خودم به شخصه همیشه گفتم Late Game فلان تیم بهره اما اگر اون تیم این کار رو کنن میتونند بزنند کسی هم ندیدم بگه این تیم میبره اگر دیدید بگید تا تذکر بدیم.
Chat to all قانون خاصی نداره و این اختیاری هست که بچه ها به هم جواب بدن. اگر میبینید در بازیهای حرفه ای از Chat to all استفاده نمیشه بدلیل حساسیت بالا بازیها و همچنین تمرکز بازیکن ها هست.
لطفا درست انتقاد یا پیشنهاد کنید یعنی چه جنس مؤنث که 2 تا میشن !
کلا در حین بازی علاوه بر توضیحات باید اشتباهات بازیکنان رو هم گفت و به قول معروف ایراد گرفت تا بعضی میان میبینن فکر نکنن درست هست اگر شما از این چیز ها ناراحتید گوش نکنید چون این حرفی که شما زدی مطرح شده قبلا و جوابش هم همین بوده خیلی هم بحث شد دربارش
حالا اینها که بازیکنان معمولی هستند اما من خودم به شخصه دیدم به حرفه ای هاش هم بخندن حالا ما اگر بخندیم میگن فلان گزارشگر فلان بود...
اون آب قطعه هم تذکر داده خواهد شد.
سپاسـ
FCB عزیز مثلاً یک گزارشگر می گفت :
"تیم x خیلی بد اند ..."
اینجور صحبت کردن = قضاوت
به نظر من قضاوت جزو بازیه الکی ایراد نگیرید یک تیم یا یک پلیر تو یک بازی خوب بازی میکنه و کستر ها ازش تعریف می کنند
یک بازی هم بد بازی می کنند و کسی هم که یک ماه دوتا بازی کرده باشه می فهمه که فلان تیم هماهنگ نیستن
بعد کستر باید ساکت باشه و بگه ما هیچی ندیدیم که فلان اسپل رو میس داد ؟
شما یادتون رفنه وقتی تو اینترنشتال dendi رویج tidehunter رو میس داد چقدر بهش خندیدن و حتی بعده ها کلیپ هاش رو هم با عکس های ترول درست کردن ؟
یا چرا راه دور میرید تو گوگل بازی هایی که SUNSfan & Reaves کست کردن رو سرچ کنید انقدر که تو بازی مسخره بازی در میارن ادم از جریان بازی کلا پرت میشه و از دو تا جنس مونث به قول دوستمون بد ترن.
بعدش اینجا یک تورنمنت حرفه ای و تیم هایی که ضعیف هستند مشخصا حرفی برای گفتن ندارن و بازی ضعیف ضعیفه,
نمیشه گفت ما ندیدیم چرا هیچکدوم از این حرف ها واسه تیم های خوب تورنمنت پیش مثل سناریو یا igc تا حالا پیش نیموده ؟
اما در مورد لحن حرف زدن موافقم چون بعضی از حرف ها رو نباید زد.
در کل کستر ها پولی نمیگیرند شما هم پولی نمیدید برای گوش کردن به اون ها و کاملا اختیاریه هر کی با هر کستری مشکل داره
و به قول شما قضاوت میکنه می تونه اون رو غیر فعال کنه , بازی رو نگاه کنه و هندون ش رو بخوره .