بزش !!!؟؟؟
از اول هم اسب بوده نه بز اسم اسبش هم شکست ناپذیر هستش که میمیره و بعد ارتاس دوباره زندش میکنه
نمایش نسخه قابل چاپ
پسر خوب خواهش میکنم حد خودتو بدون
دقیق نمیدونم ولی فک میکنم حدود 900 مگ باشه
الان رفتم تست کردم با یکی،
وقتی 6اش اکتیو نشده هم دوم کنی،6اش اکتیو میشه و دوم از روش میپره،
حتما تو مینی آپدیت هایی که اومده فیکس کردن قضیه رو،
میتونی این گیم رو ببینی و بفهمی که قبلا اینجوری نبوده:DOTABUFF - Dota 2 Stats - Match 241888692
در ضمن اینجا هم یه فرومه آزاده هرکی میتونی راجبه مطلبی که گذاشته میشه نظر بده.
کاملا معلومه از فعالیت در فروم چیزی نمیدونی،نمیدونم چرا این روزا مد شده همه این کلمه "اسپم " رو بدون دونستن معنی به کار میبرند.
نقل قول:
حتما تو مینی آپدیت هایی که اومده فیکس کردن قضیه رو،
میتونی این گیم رو ببینی و بفهمی که قبلا اینجوری نبوده:DOTABUFF - Dota 2 Stats - Match 241888692
منم نخواستم برم اگر اینجوری بود نمیامدم بحث رو ادامه بدم.
سعی کن "فارسی"رو ادد کنی تو ویندوز.
برای تو همیشه سند هست هروقت دوست داشتی میدم بهت حسابی بخونیش.
اینجا هم نیومدم با یه سری اشخاص نامعلوم کل کل کنم.
بابا اخر فروم باز نمي خوام بحثو ادامه بدم فقط ميخوام يه جيزي بت بكم ترك كن اين خود بزرك بيني رو تمام هر جي هم بكي ديكه جواب نميدم تاريخ بست منو ببين وقتي اون بستو دادم اين قضيه بوده ديكه نووب نيستيم كه ندونيم بعد اولتي اولتي بزنيم يا نه اينم كه ميكي فيكس شده نه خير بايد فيكس بشه يعني جي اخه كوول داون هم ٦ اش هم ٢ اش بايد بره بالا اصلا فيكس نيست باكه اين مج هم كه كذاشتي نه وقتشو دارم ببينم نه حالشو كساني كه ميتونا ببينا نظر بدن خواهشا اسبمم در مورد اون شخصي بورد كه اومده بوود يه جيزي برونده بوود يعني اكه اينو اسبم ندوني خداي فرومي بابا تشكرم كه كردي بله ولش كن اصلا بيخيال
هر 2 نفر بس کنین میخواین ادامه بدین تویه پیام خصوصی اینکار رو انجام بدین.
در ضمن برادر Eagle , لطف کن زبان فارسی رو ادد کن به ویندوزت با عربی تایپ نکن @};-