Old Berserker's Blood:Huskar feels each of his wounds and channels the pain, increasing attack speed and damage for each 7% missing health. First bonus starts at full health.Attack Speed: 3/6/9/12 IAS per stackDamage: 2/4/6/8 damage per stackNew Berserker's Blood:Huskar feels each of his wounds and channels the pain, increasing magic resistance and attack speed for each 7% missing health. First bonus starts at full health.Magic Resistance: 4/5/6/7% magic resistanceAttack Speed: 8/12/16/20 per stack
سایت 8پیک سرورهاش رو هتزنر هست اصلا آیندهش معلوم نیست. هر لحظه هاردش بترکه . بکاپ هم فکر نکنم بگیرن
این ها رو که در آپلودسنتر سایت آپلود کنید ولی خارج از اینجا برای آپلود عکس upload7.ir رو پیشنهاد میکنم :)
07-19-2013, 01:44 AM
Fundamental
انجام شد:D
07-19-2013, 03:26 AM
Darktoheaven
واقعا خوب بود فقط فک کنم توضیح اسکیل ۳ غلطه زیر ۴۰ ٪ اگر ۱ بندازی ۱ تاثیر بیشتری داره وفتی میره زیر ۴۰٪ اگه ۳ گرفته باشی فقط گنده و بنفش میشه
07-19-2013, 04:01 AM
Viper
با تشکر از اموزش ;) خیلی خوب بود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Darktoheaven
واقعا خوب بود فقط فک کنم توضیح اسکیل ۳ غلطه زیر ۴۰ ٪ اگر ۱ بندازی ۱ تاثیر بیشتری داره وفتی میره زیر ۴۰٪ اگه ۳ گرفته باشی فقط گنده و بنفش میشه
عزیز اسکیل 3 ربطی به 40% یا کمتر یا بیشتر نداره هرچی که از hp هاسکار کمتر بشه کارای اسکیل 3 بیشتر میشه اون اسکیل 1 که اگه هلث هاسکار زیر 40% باشه hpریجنی که از اتریبیوت میده رو 3برابر میکنه.
راستی عزیز بعضی جاها توضیح اسکیل هارو هم یکم غلت توضیح دادی از مپ 77 یا 76 فکر کنم به اینور اسکیل 3 به جا دمیج . مجیک رسیستنس (که کلا 14 تا استک داره یعنی هاسکار تو بهترین شرایط میتونه از برسرک 98% مجیک رسیستنس و 280 تا اتک اسپید بگیره)
التیمیتشم از hp هاسکار دمیج نمیزنه بلکه hp طرفو کم میکنه که تو حالت عادی 50% کم میکنه و با اقانیم 65%
07-19-2013, 06:31 AM
Darktoheaven
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Viper
عزیز اسکیل 3 ربطی به 40% یا کمتر یا بیشتر نداره هرچی که از hp هاسکار کمتر بشه کارای اسکیل 3 بیشتر میشه اون اسکیل 1 که اگه هلث هاسکار زیر 40% باشه hpریجنی که از اتریبیوت میده رو 3برابر میکنه.
راستی عزیز بعضی جاها توضیح اسکیل هارو هم یکم غلت توضیح دادی از مپ 77 یا 76 فکر کنم به اینور اسکیل 3 به جا دمیج . مجیک رسیستنس (که کلا 14 تا استک داره یعنی هاسکار تو بهترین شرایط میتونه از برسرک 98% مجیک رسیستنس و 280 تا اتک اسپید بگیره)
التیمیتشم از hp هاسکار دمیج نمیزنه بلکه hp طرفو کم میکنه که تو حالت عادی 50% کم میکنه و با اقانیم 65%
دادا اگه دقت کنی همین بحث شما تو نکات اسکیل ۳ اشتباه توضیح داده شده منم میخوام همون حرف شمارو بزنم بعد دادا اگه ۳ بگیری تو دوتا ۲ خونت بره زیر ۴۰٪ هاسکار بزرگ میشه رنگشم بنفش میشه ولی هیچ تاثیری نداره فقط تو رنگش تاثیر داره
07-19-2013, 08:37 AM
Fundamental
سلام و ممنون از دوستانی که به ما هم سری زدند (اسکیل 3 اصلاح شد... ) این پست اولین پستم بود وقطعا با اشتباه هایی همراه است امیدوارم به بزرگی خودتون ببخشید.
07-19-2013, 09:04 AM
Fundamental
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Viper
ممنون اضافه و فیکس شد.
و منظور از توانایی همون اتریبیوت بود.
07-20-2013, 12:55 PM
Four-Eyes
الان راحت تر میشه زدش چون چون قبل از اپدیت 3-4 ماه پیش(فکر کنم همین حدودا بود)وقتی hp ش کم میشد بهش damage اضافه هم میداد(یعنی راحت به godlike و rampage میرسیدی)