در این تاپیک میتوانید سوالات و مشکلات خودتون رو در مورد دموسازی مطرح کنید.
نمایش نسخه قابل چاپ
در این تاپیک میتوانید سوالات و مشکلات خودتون رو در مورد دموسازی مطرح کنید.
با سلام . اگه دقت کرده باشین در دمو ها بالای صفحه و پایین (HuD - Heros ... ) معلوم نیست و فقط بازی معلومه . من با Sony vegas این کار رو انجام میدادم و در واقع زوم میکردم رو بازی که محیط اطراف معلوم نشه . ولی وقتی با Sony Vegas این کار رو انجام میدم تصویر خیلی زوم میشه و همه چی بزرگ دیده میشه . چی کار کنم که در همون حالت معمولی باشه ولی محیط اطراف دیده نشه ؟
گفتید :نکته : برای خنثی کردن کد های بالا خود کد را دوباره نوشته و آن هایی که 0 هستند رو به 1 و آنهایی که 1 هستند رو به 0 عوض کنید و در Console وارد کنید.
برای این چطور dota_camera_distance 1550 ؟
من از این کد توی خود بازی هم میتونم استفاده کنم یا فقط برای watching کاربرد داره؟
2 تا سوال
آموزش های Sony vegas ادامه داره؟
در MasteR Sony vegas Tutorials - Part 1 اول دمو توی Desktop شما یه منو هست که برنا مه های کار بوردی توی اونه. میشه بگید این چیزار از کجا میشه فعال کرد(شرمنده انجا جاش نبود)
من کلیات رو تو این آموزش گفتم اگه دنبال چیز دیگه ای میگردید بگید یه آموزش دیگه هم درست میکنم.
XWindows Dock 2.0.3
پسورد : Soft98.ir
من توی Vegas Pro 11.0 64-bit هر فایلی میخوام اجرا کنم گیر میکنه فقط یه هایل wmv رو درست اجرا کرد قبلا که ویندوز 7 داشتم همچین مشکلی نداشت ولی الان که ویندوز 8 دارم این مشکل برام پیش اومده
راه حل داره؟
رو چه فرمت هایی render کنیم دمو رو ؟
مثلا من فایلی که 5 مگابایت edit میکنم بعد render میکنم میشه ۱۵ مگابایت حتی بدون اینکه تغییری ایجاد کنم !
سلام عارف جان من بعد از دیدن دمو هایی که ساختی به شدت به دمو سازی علاقه مند شدم یه سری سوال در حد ابتدایی دارم اگه اشکالی نداره جواب بدی ( با نحوه کلی کار و نرم افزار ها اشنام )
میشه مراحل ساخت 15 ثانیه اول Episode 4 رو بطور خلاصه توضیح بدی ؟ می خوام بیشتر اشنا بشم . ممنون
سلام عارف جان بعد از این که دمو هایی رو که ساختی رو دیدم به شدت به دمو سازی علاقه مند شدم و می خوام این کارو ادامه بدم . چند تا سوال دارم اگه لطف کنی جواب بدی ممنون می شم . (با نرم افزار ها و نحوه کلی کار اشنام )
میشه به طور خلاصه مراحا ساخت 15 ثانیه اول Episode4 دموی دوتا باز بدی ؟ می خوام بیشتر اشنا بشم . یه سوال دیگه این که چجوری با استفاده از console کاری میکنید که فقط Hp bar نمایش داده بشه؟ و این که اگز فیلم برداری از روی گیم با کنسول بهتره و کیفیت بیشتری هم داره به چه منظوری از fraps استفاده می کنیم ؟ شر منده یه کم طولانی شد اگه لطف کنی جواب بدی ممنون می شم .
سلام
دوست من جواب سوال اولتو دادم یکم بیشتر دقت کن لطف کن تو قسمت مربوطه سوالت رو بپرس
http://forum.dotabaz.com/thread1254.html
اتفاقا فیلم برداری با Fraps خیلی بهتره ولی برای کسایی که سیستم قوی دارند یعنی از خوب بالاتر ولی برای کسایی که مثل من سیستم نسبتا خوبه ولی برای گیم نیست به همین دلیل وقتی کیفیت بازی رو بالا میبرم یه مقدار لگ میشه و با اون روشی که گفتم لگ کاملا از بین میره
سلام عارف جان من sony vegas 12 رو نصب کردم و مراحل کرک کردن نصب و کرک کردن رو به طور کامل نجام دادم و برنامه crack شد اما وقتی برنامه رو اجرا میکنم روی ای صفحه گیر میکنه باید چه کار کنم ؟ فایل پیوست 1901 ممنون میشم جوابم رو بدید .
البته احتمالشم هست که آنتی ویروستون مانع اجراش شه :(
سلام .
من Dota 1 دمو میساختم و برای فیلم گرفتن از Rep از برنامه fraps استفاده میکردم
اما Dota 2 رو که باز میکنم میرم وارد Rep میشم میخوام فیلم بگیرم تا Record رو میزنم از بازی میاد بیرون !
مشکل از سیستمه یا برنامه خاصی میخواد ؟؟
باسلام
من میخوام یه demo بسازم
هرجا گشتم توضیجی برای سوالی که دارم پیدا نکردم
میخواستم بدونم دوستان دموساز از چه برنامه هایی استفاده میکنن ؟
من یکی از مشکلاتم فیلم گرفتن از زاویه های مختلف داخل بازیه !
اینو از کجا باید پیدا کنم ؟ که همش از یه زاویه نباشه
و بهترین برنامه برای فیلم گرفتن از صفحه رو چی پیشنهاد میکنید ؟ من خودم از bandicam استفاده میکنم
نمیدونم چیز بهتری هم هست یا نه ؟؟؟ و احیانا خود دوتا 2 چیزی داره و ما خبر نداریم ؟ :sm (154):