در این تاپیک میتوانید سوالات و مشکلات خودتون رو در مورد دموسازی مطرح کنید.
در این تاپیک میتوانید سوالات و مشکلات خودتون رو در مورد دموسازی مطرح کنید.
FCB (10-04-2013),MasterJoint (10-05-2013),Milad._.R (10-04-2013),tuj (10-05-2013)
با سلام . اگه دقت کرده باشین در دمو ها بالای صفحه و پایین (HuD - Heros ... ) معلوم نیست و فقط بازی معلومه . من با Sony vegas این کار رو انجام میدادم و در واقع زوم میکردم رو بازی که محیط اطراف معلوم نشه . ولی وقتی با Sony Vegas این کار رو انجام میدم تصویر خیلی زوم میشه و همه چی بزرگ دیده میشه . چی کار کنم که در همون حالت معمولی باشه ولی محیط اطراف دیده نشه ؟
Darktoheaven (10-04-2013),MasteR (10-04-2013)
کد های Console برای دموسازی دوتا 2This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
samdeloges (10-02-2016)
گفتید :نکته : برای خنثی کردن کد های بالا خود کد را دوباره نوشته و آن هایی که 0 هستند رو به 1 و آنهایی که 1 هستند رو به 0 عوض کنید و در Console وارد کنید.
برای این چطور dota_camera_distance 1550 ؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
در این مورد default ش 1134 هست یعنی :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
dota_camera_distance 1134
ATER (10-05-2013)
من از این کد توی خود بازی هم میتونم استفاده کنم یا فقط برای watching کاربرد داره؟
بله میشه استفاده کردThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
2 تا سوال
آموزش های Sony vegas ادامه داره؟
در MasteR Sony vegas Tutorials - Part 1 اول دمو توی Desktop شما یه منو هست که برنا مه های کار بوردی توی اونه. میشه بگید این چیزار از کجا میشه فعال کرد(شرمنده انجا جاش نبود)
من کلیات رو تو این آموزش گفتم اگه دنبال چیز دیگه ای میگردید بگید یه آموزش دیگه هم درست میکنم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
XWindows Dock 2.0.3This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پسورد : Soft98.ir
ATER (10-15-2013)
من توی Vegas Pro 11.0 64-bit هر فایلی میخوام اجرا کنم گیر میکنه فقط یه هایل wmv رو درست اجرا کرد قبلا که ویندوز 7 داشتم همچین مشکلی نداشت ولی الان که ویندوز 8 دارم این مشکل برام پیش اومده
راه حل داره؟
ویرایش توسط ATER : 10-18-2013 در ساعت 01:00 AM
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©