30 روزه استیم on نشدی
کجایی ؟ نکنه مارو بلاک کردی :دی
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا این تاپیکو دیدم الان گفتم که بگم که این آقا 600 تومان از من کلاهبرداری کرده قضیه کاملم اینه که من ست پادج Dendi رو میخواستم بفروشم که این آقا گفت میخره بعدم من بهش شماره حساب دادم و ایشون قرار شد پولو بریزه بعدش به من گفت پول تا 24 ساعت دیگه تو حسابته بعدش من هر چی چک کردم حساب خالی بود که امروز فهمیدم ایشون حساب یه نفر رو هک کرده و از اون حساب برای من پول رو ریخته که اون شخص میفهمه از حسابش پول کم شده و شکایت میکنه الانم یجورایی پای من گیره ولی کلی خواستم اطلاع رسانی کنم که این آقا یه هکر و کلاهبرداره و به هیچ وجه باهاش معامله نکنید و اگر کسی اطلاعاتی درباره این شخص داره منو ادد کنه و بهم بگه
یک عکس از شخصی که کلیدها را برداشته و پس نمیدهد
فایل پیوست 1801
فایل پیوست 1802
http://upload7.ir/imgs/2014-01/78896055922679861932.jpg
اتفاقا این موضوع رو بنده با اقای amin صاحب dota2item.ir همون موقع گفتم که یکی ما نام کاربری reza-avril ست dendi پوج می خواست بفروشه قبلش هم می خواستم از خود امین بگیرم دیدم ایشون ارزون تر میده و گفتم از ایشون بگیرم سودش خیلی بیشتره ایشون کارت بانک سینا داد من بهش گفتم کارت ملی داشته باشی می تونم همون موقع واست آنلاین بریزم کارت خودشون به نام احمد روستایی بود بعد یک مدت که گفت باشه جور می کنم بهت میگم یک کارت بانک ملی داد به نام مرتضی نقدی ما هم ریخنیمو بعد گفت بازیم تموم شه میدم بازی تموم شد away شد اومد گفتم چی شد کفت داشتم ناهار می خوردم بعد یک چند دقیقه ک گذشت همینجوری بالا خره inv trade مارو قبول کردو اومد تو ترید dc hook و stacheو club رو هم که گذاشت ناگهان اف شد وسط ترید که دیدم ریمو کرده اون عکس با لا هم رسید اینترنتی پولیه که ریخته شده کسی هم که شکایت کرده منم حالا نمیدونم شما reza-avril هستی یا اون دوستش که کارت اون رو داد در هر صورت ظاهرا پلیس گفته شما تو ملایر هستی ایشالا پول ما هم برگرده
شکر خدا که نموردیمو مارو هکر بانک هم کردن :D بزرگ ترین جرمم dny کردن یار خودی بوده اینجوری پیش برم پس فردا میگن بانک مرکزی هم هک شده من هک کردم والا اسم و فامیل من اول پست هست اگه میشه یکی اسم شمارو بده اگه تو تهران بودی که ... فاتحه البته این حرف به جز رسید پرداخت آنلاین مدرک پیامیم دیگه پاک شده ندارم
حالا بریم سر مسئله 4کی
من رفتم امتحان کردم و دیدم کخ واقعا نمیشه به کسی که تو friend ها نیست send offer کرد ولی من هنوز هم میگم ایشون تو friend هام نبوده و با من چت نکرده چنان چه که ایشون چت کرده چت رو بذاره همه ببینیم من هم خودم 10کی میدم 4کی که هیچ ایتم هایی که من دارم 4کی توش هیچه که من واسه 4کی خودم رو زیره سوال ببرم
دیگه این موضوع قابل تحمل نیست خدا میدونه پرد شما در دوران جوانی با خود چه کرده که ظاهرا مواد لازم به مغز شما نرسیده که عین ادم دلیل بیارید من هم خودم رو مجبور نمیدونم به هر بی پدر مادری جواب بدم اگه راجب مطلب 4کی سوالی ابهامی هست من در خدمتم بیام دفاعیات خودم رو ارایه بدم هر عقل 30% سالمی میفهمه کسی که هکر هست صاف ضاف با ایپیش نمیاد تو یک انجکن یا هرچی همین جور پست بذاره
بنده هم بیکار نیستم که 24ساعته ببینم کسی چیزی که گفته و بیام جواب بدم ظاهرا 1روز که نیومدم داشتم دزد شناخته میشدم
البته واژه های زیادی در وصف دوست عزیزمون GaMachine وجود داره که اینجا جاش نیست بگم
ایدیم هم هست اول پست دیگه کسی مطلب جدیدی اومد که من باید جواب بدم اددم کنه بهم بگه
فقط یک سوال MR Persian
من فقط یک سوال دارم و خوذمو قاطیه موضوع شما نمیکنم
چه زمانی میخواستی از امین DC Hook بگیری و پشیمون شدی ؟
اون زمان که 70 80تا کی می خواستم بگیرم
اتفاقا با شما سر قیمت هم خیلی چت کردیم یادتون نمیاد؟
خب پس حتما از رو هوا من بهت آفر دادم خودت داری خودتو نقض می کنی.
شما هم خوب می دونی وقتی کسی رو ریمو می کنی دیگه نمیتونی به چت هیستوری دسترسی پیدا کرد و اینو می خوای.
مهم اینه که من می دونم دزدی خودتم می دونی دزدی
http://upload7.ir/imgs/2014-01/24910966575547761447.png
به بعضی ها فقط باید خندید:) و دیگر هیچ
یعنی شما میگید ایشون شمارو اد کرده بعد 4تا کی آفر داده، شما اکسپت کردی، بعد شمارو ریمو کرده؟ خوب شما اگه ریگی به کفش نداریو به قول معروف حسابت پاکه نباید از محاسبه باک داشته باشی! ایشونو اد کن بذار یه اسکرین شات از باکس چت بگیره! (قابل ذکر که دسترسی به هیستوری چت فقط زمانیکه طرف فرند شما باشه امکان پذیره) شما اینکارو بکن خودتو مبرا کن! بعدشم رو سیاهیش می مونه واسه ذغال که اگه تهمت باشه هم آبروش میره هم اینکه کی هاشو ضبط کردی دیگه
خب خودت جواب خودتو دادی دیگه اگه تو friend هام باشه می تونه چت رو ببینه اگه friend من بوده باید screen داشته باشه دیگه
خیلی ممنون که خودتون جواب خودتون رو دادین
یادم رفت بگم تا گفتن خاک انداز خودتون رو وسط نیاندازید خواهشا بد بختانه این جا هرکی بی مدرک هرچی دلش می خواد بگه من هم اون دوست عزیز که گفت بانک هک کردم گفتم مدرک ندارم که چت یا اون ترید نیمه کاره رو ثابت کنم و نمی تونم بگم ایشون همون فرد هست شما هم لطفا مدرک بیارید من هم می تونم بگم شما دزدی دوست هم ندارم مدرک بدم problem?!
وقتی که بنده مدرک ندارم بهتره که حرف نزنم در باره ایشون چون فقت و فقت خودم رو کوچیک می کنم ایشون خودش زبون داره شما خودتون رو درست کنید
البته حرف های شما برای من که اهمیتی نداره هر چی دل تنگت می خواهد بگو عزیزم
عجب، آقاجان چیزی که واضحه اینکه تو فرندات بوده! اینکه ثابت شدس چون آفر داده! چیزی که الان واضحتره اینکه الان تو فرندات نیست! یا تو ریمو کردی یا ایشون کی هارو آف داده ریمو کرده! مساله اینه اگه الان اددش کنی هیستوری چتت با ایشون میاد، اگه چیزی باشه معلوم میشه، چیزی هم نباشه که گفتم رو سیاهیش مومونه واسه ذغال، خیلی ساده گفتم همه متوجه شن
دوستان تاپیک ها اولن که ادغام شدن.
دوم اینکه بنده , این تاپیک رو مهم کردم , و چند روز مهم نگه میدارم , که هر کی تو فروم اومد بتونه ببینه و از کار ها آقای لئوپارد با خبر شه.
واقعا شرم آوره همچین کار ها و حرف هایی.
مدرک در پست شماره 43
Persian من جا تو بودم رینیم میکردم دیگه هم اینجا چت نمیدادم !
برو نوش جانت بابا
من خودم یهبار آرکنامو این طوری از دست دادم صدامو در نیاوردم حتی به اون یارو گفتم برو خوش بگزره بهت حتی بعد اون کارش باهاش گیم هم رفتم. این آقا که برا 4 کی همه جارو گداشته رو سرش:smile34:
ای بابا تو ام ؟ :|
اگه قرار باشه برا 4 کی اینهمه بشینی فک کنی که چطوری ثابت کنی چطوری راهشو پیدا کنی که پس بگیری کلی تایپ کنی بشینی پست دیگرانم بخونی کلی هم حرص و جوش از این عصبانیتت هم فرد مقابل رو تخریب شخصیت کنی که وای 4 کی امو از دست دادم و به هر در و دیواری بزنی که داری وقتتو هدر میدی ترجیح میدم در این مدت یه فیلم ببینم یا موزیک گوش کنم و بیخیالش شم :| !
یکم منطقی باش دست به کاری زدی که توش درصد دزدی هم هست ، به خودت هم اگه کسی آفر میداد قبول میکردی و پس نمیدادی اینو مطمعنم چون نمیتونی از 4 تا کی که خودت به دست آوردی بگزری چه برسه به 4 نا کی مفت که بهت برسه ! عوض اینکه بیخیال باشی و سعی کنی دیگه اشتباهت رو نکرار نکی داری به شدت سعی میکنی که اشتباهتو توجیح کنی و گناهو بندازی سره اونی که کی هاتو پس نمیده ! لابد با اینهمه کاری که بر ضدش کردی انتظار داری بیاد دو دستی بهت پس بده
برو خداتو شکر کن که وقتی 4 کی داشتی به در بسته خوردیو فهمیدی به کسی اعتماد نکنی فردا یه آیتم با ارزش گیرت میاد میفهمی که باید چیکار کنی
اینا رو ایشون که همچین چیز هایی گفته چطور تونسته همون موقع از offer عکس بگیره همون موقع نتونسته از چت عکس بگیره؟!! تازه چت که خیلی معتبر تره
بله بچه 7ساله نمی فهمه می خنده بعد همه جا هم چت میدم چون کاری نکگردم که بترسم اسمم هم همیشه همین میمونه بعد اگه من ایشون رو ریمو کرده باشم ایشون تا صفحه چت بسته نشه به پام ها دسترسی داره اگه هم خودش ریمو کرده که بعید میدونم اینکار رو کرده باشه
هر کس بی دلیل و مدرک حرف میزنن فقط اگه ادم هایی اینجوری تو کشورمون نبودن الان شرایطمون این نبود واقعا متاسفم بی دلیل و مدرکگ هر چیز دلشون می خواد میگن
فقط امکان داره افراد فکر کنن که من واقعا دزدم و حداکثرش باهام ترید نمی کنن که تا جایی که من میدونم ایرانی که تو کانال ایران 1کی داشته باشه یعنی پول داره
ببین تو اگه میخوای تنبیه یا حالا هر کاره دیگه بکنی 1 کی وردار چرا همه کی هارو ور میداری؟ چرا بحسو منحرف می کنی شما همین که الکی ofer اکسپت کردی مدرکه که شما مفت و مجانی کی گرفتی حالا به هر صورت یا اصلا برو نوشه جانت . تو که انقدر ماله مردمو راحت کش میری و نمیدی چه فرقی میکنه برات که مردم فکر کنن کلاه برداری؟
------------------------
شما خودت باید مدرک کافی داشته باشی تا بگب حرف های مردم به دور از حقیقته
:d
من بدم هم همون اول کار دیگه هیچ کس باهام ترید نمیکنه که ایرانی باشه با این حرف ها 4کی کم هم هست
من که ایدی ایشون رو ندارم ایشون بنده رو ادد کنه که بتونه history رو ببینه
ایشون به من تهمت زدم من باید مدرک بدم؟ کسی که تهمت میزنه باید مدرک بده من هم که گفتم ایشون من رو ادد کنن من از friend هام عکس می گیرم که ایشون رو ادد کردم ایشون هم از histoty ار دو هم عکسمون رو بذاریم همین جا
دیگه این آخرین کاریه که می تونم ثابت کنم من اینکارو نکردمالبته من میدونم بعد این عکس ها هم بعضی اقایون میان باز هم یک چیزی می پرونن ولی دیگه برام اهمیت نداره مردم چی فکر می کنن تا حالا هم برام مهم بود چون مطمئنم که اینکارو نکردم
ولی بعضی ها پدر مادرشون بهشون یاد نداده با حساب حرف بزنن و برای من هم مهم نیست که اونا چی فکر می کنن
من هم همچین کاری رو انجام ندادم من ابروم رو ورداشتم
هفت صفحه به خاطر هیچی وقت خودتون رو گرفتید هر کسی اگر مدرکی داره به این سایت مراجعه کنه شکایت کنه ، اگر هم نداره اینقدر حرف زیادی نزنید
پلیس فتا - پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران |
ایشون که هنوز من رو ادد نکردن
ایشون اگه مدرک داشت همین جا میذاشت پلیش فتا که پیش کش
ببینم میتونید یک کاری کنید استیم خراب شه یا نه از همین بازی کردن دوتا 2 هم بمونیم
با سلام چند روز متوجه شدم 653000 هزار تومان از حساب من block شده و مسدود این آقا 86 تا کی از ما خرید کرد دونه ای 7600 و از شماره کارت 6037991123639522 به بنده پول واریز شد الان ما کی ها را دادیم
به این یارو لطفا اگر صاحب این کارت می شناسین اطلاع بدید کیه
کسی از ایشون به پلیس فتا شکایت کرده؟
این اول شماره مبایلی هست که تو سایت داده 0912115......
این ام آی پی طرف : 151.241.79.203
تو این تصویر هم نشون می ده 1 january که همون 11 دی بوده 86 تا کی را تحویل گرفته
http://www.8pic.ir/images/00846337367197521086.jpg
این هم از 653000 تومان که این آقا واریز کرده در 11 دی یا همون 1 january و الان بلوک شده
http://www.8pic.ir/images/18250048003262287350.jpg
عجب تاپیکی شده پشت سر هم گزارش تعداد کلیدهای ترد ( دزدی ) شده بیشتر میشه ، بالاخره به یک جایی میرسه که میشه مثل عکس زیر از قد و بالای آقا دزده هم میزنه بالاتر
فایل پیوست 1814
این آقا اسمش مهدی کردستانی هستش (همین پرشین لئوپارد)، خیلی هم زرنگ تشریف دارن، میاد اول خریدارو پیدا میکنه بعد دنبال فروشنده میگرده، فروشنده رو که پیدا کرد شماره حسابشو میده خریدار، خریدار پولو واریز میکنه ، فروشنده که پولو میبینه آیتمهارو میده به این آقا، این آقا هم تا آیتمو گرفت همه رو ریمو میکنه، حالا خریدار می بینه به فنا رفته پولش تنها چیزیم که دستشه اسمو شماره حساب این فروشندس و فک می کنه این همون پرشین لئوپارد و میره شکایتو بعدش فروشنده به فنا میره این وسطم این کلاه بردار زده تو گوش آیتما، پستهای قبلی اون دوستمون اسم این طرفو ( پرشین لئوپارد) رو گفت : مهدی کردستانی، برید به پلیس فتا شکایت کنید، اونا با یه استعلام کلا تا رنگ چشم این کلاه بردارو به راحتی در میارن، فقط هرکی مال باختس بره شکایت کنه تا این آدم کلاه بردار سر بقیه ملتو کلاه نذاشته، یه سریا کی از دست دادن و چون پولی از دست ندادن واسشون مهم نبود، ولی شما ها که مالباخته اید برید شکایت کنی
بمیرم مثل تو نباشم اگه کاری که بالایی گفتو انجام میدی ...
چیزی که دوستان خبر دادن اینجا، مهدی کردستانی ملقب به پرشین لئوپارد (پرشین لیون سابق) چیزی حدود 1.2 میلیون تومان از دو نفر با همین روش کلاه برداری کرده بقیه کلاه برداریاشو خبر نداریم، کلی هم کی از اینو اون زده 40 تا 8 تا 4 تا
اولی لاین میشه نه لیون زبالن انگلیسی بسیار خوبه که شما نداریش که توصیه می کنم حتما یاد بگیریدش
بعد من پول رو واریز کردم این که ایشون نمی تونه پول رو برداشت کنه به من ربطی نداره اگه 1ریالشو ندادم بگین میدم دیگه ایشون با کارتش چیکار کرده چیکار نکرده که اون مبلغ قابل برداشت نیست به من ربطی نداره
برادر عزیز من پول شمارو ندادم که دزد شدم؟
کلاه برداری کردم؟
پولی باید میومده نیومده؟
اگه من ذره ای من مشکل داشته باشم اسم و فامیل من هست پلیس فتا هم کهدوست عزیزمون لینک داد به پلیش 110 هم زنگ بزنید شماره فتارو بهتون میشده شکایت کنید من گناه کار باشم هم راهت من رو پیدا می کنن و معلوم میشه دیگه
متاسفانه هر کسی در این موضوع ه هیچ سوادی نداره میاد نظر میده من گفتم mbg بیاد من رو ادد کنه هنوز من رو ادد نکرده؟!!!!!!!!! دیگه چیکار باید بکنم که ثابت شه؟
یک 2 3 روزی نبودم بیشتر ساعت 8 به بعد می تونم بیام جواب بدم