ازسایت masterkeys.ir برای خرید آیتم به هیچ عنوان خرید نکنید !!!

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 101

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #1

عنوان کاربر
    کاربر ثابت انجمن
    شماره عضویت
    2342
    نقل قول نوشته اصلی توسط Darktoheaven نمایش پست ها
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    ببین تو اگه میخوای تنبیه یا حالا هر کاره دیگه بکنی 1 کی وردار چرا همه کی هارو ور میداری؟ چرا بحسو منحرف می کنی شما همین که الکی ofer اکسپت کردی مدرکه که شما مفت و مجانی کی گرفتی حالا به هر صورت یا اصلا برو نوشه جانت . تو که انقدر ماله مردمو راحت کش میری و نمیدی چه فرقی میکنه برات که مردم فکر کنن کلاه برداری؟
    ------------------------
    شما خودت باید مدرک کافی داشته باشی تا بگب حرف های مردم به دور از حقیقته
    ایشون به من تهمت زدم من باید مدرک بدم؟ کسی که تهمت میزنه باید مدرک بده من هم که گفتم ایشون من رو ادد کنن من از friend هام عکس می گیرم که ایشون رو ادد کردم ایشون هم از histoty ار دو هم عکسمون رو بذاریم همین جا
    دیگه این آخرین کاریه که می تونم ثابت کنم من اینکارو نکردمالبته من میدونم بعد این عکس ها هم بعضی اقایون میان باز هم یک چیزی می پرونن ولی دیگه برام اهمیت نداره مردم چی فکر می کنن تا حالا هم برام مهم بود چون مطمئنم که اینکارو نکردم
    ولی بعضی ها پدر مادرشون بهشون یاد نداده با حساب حرف بزنن و برای من هم مهم نیست که اونا چی فکر می کنن
    ویرایش توسط Persian Leopard : 01-22-2014 در ساعت 03:42 PM

2. Top | #2

عنوان کاربر
    کاربر نیمه فعال
    شماره عضویت
    332
    یوزرنیم استیم
    Mitternacht914
    نقل قول نوشته اصلی توسط Persian Leopard نمایش پست ها
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    ایشون به من تهمت زدم من باید مدرک بدم؟ کسی که تهمت میزنه باید مدرک بده من هم که گفتم ایشون من رو ادد کنن من از friend هام عکس می گیرم که ایشون رو ادد کردم ایشون هم از histoty ار دو هم عکسمون رو بذاریم همین جا
    دیگه این آخرین کاریه که می تونم ثابت کنم من اینکارو نکردمالبته من میدونم بعد این عکس ها هم بعضی اقایون میان باز هم یک چیزی می پرونن ولی دیگه برام اهمیت نداره مردم چی فکر می کنن تا حالا هم برام مهم بود چون مطمئنم که اینکارو نکردم
    ولی بعضی ها پدر مادرشون بهشون یاد نداده با حساب حرف بزنن و برای من هم مهم نیست که اونا چی فکر می کنن
    قبل از اون بعضی ها پدر مادرشون بهشون یاد نداده پولی که افتاده رو زمین برندارن بزارن جیب خودشون!