میلاد بازی های A تو dream league رو دیدی ؟ اگه دیده باشی این حرفت خیلی دور از انتظاره ...
من طرفدار na'vi هستم ولی عملکرد Alliance تو دریم لیگ فوق العاده بود . درفت های جدید ، آیتم های جدید ... فوق العاده بود فوق العاده
نمایش نسخه قابل چاپ
Alliance از یک استایل تو فینال استفاده کرد که C9 هم جلوش خیلی خوب بازی کرد با اینکه استایلش جدید بود که این نشون میده Alliance استایلش خیلی قوی نیست
شانس اول قهرمانی EG چون هم استایل های متفاوت واسه بازی کردن داره و به یک استایل متکی نیست و اگر the summit رو دیده باشید DK رو هم با بازی خیلی خوبش شکست داد
نوبتی هم باشه نوبت چینی هاس
پارسال NaVi و Alliance رفتن توی چین قهرمان شدن و 2 تیم فینالیست بودن توی Tiاما امسال تیمای چینی اومدن اروپا و اول شدن .
با احتساب اینکه امروز و از این ساعت دوشنبه هست فردا بازیها شروع خواهند شد که فکر کنم ساعت 10 یا 8 شب باشه...(حالا باز تایمشو بعدا میگم)
در رابطه با پیش بینی روز اول که بازیهای Solo Championship و Wild Card هست باید بگم از Solo حتما یک چینی دوباره اول میشه که حالا باز نمیگم کی چون احتمال خطاش زیاد میشه
و درباره Wild Card هم خیلی واقعا شک دارم کدوم تیم میاد بالا که اگر بخوایم به بازیکن نگاه کنیم یا Liquid یا VP میان بالا که من بیشتر احتمال میدم Liquid باشه به شرطی که TC خوب بازی کنه اما بیشتر ترسم از CIS هست چون Black در Solo Mid که نقش جدیدش هست خیلی خوب بازی میکنه...
حالا باز باید دید نظر بقیه چیه...(راستی تاپیک ها رو ادغام کردم و کلا یکی شدند. از صفحه 2 به بعد برای تاپیک جدید هست.)
یکی یه توضیحی در مورد نحوه ی اجرای بازی ها و همین wild card و این داستان ها بده ممنون میشم .