طبق بازی های که این چند وقت از Dk دیدم شانش قهرمانیشو خیلی میدونم . تیمی که تو مسابقات StarLadder بدون 1 باخت قهرمان شد چرا تو Ti4 قهرمان نشه.
طبق بازی های که این چند وقت از Dk دیدم شانش قهرمانیشو خیلی میدونم . تیمی که تو مسابقات StarLadder بدون 1 باخت قهرمان شد چرا تو Ti4 قهرمان نشه.
متاسفانه بازیو نتونستم ببینم ولی اخه جکیرو؟ کلا یه bkb جلو اون بیاری اصلا پشیز هم حساب نمیشه ولی حالا که میگی نرکوندن بیزحمت یه اسکرین شات از state بازی بزار؟ :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نوبتی هم که باشه امسال نوبت چینی هاست و به احتمال زیاد DK .
امسال هم طوری شده که هر تیمی اول بشه میلیاردر میشه ! و همه تیمها تمام سعی خودشون رو میکنن .
جایزه امسال از جمع جوایز 3 دوره قبلی بیشتره !
شخصا طرفدار NaVi هستم البته
با سلام یه سوال داشتم
می خواستم بدونم مسابقات International کی ها برگزار میشه اگه سایتی میدونید که جدول بازی ها رو داره ممنون میشم
و دوم اینکه ایا میتونم تو بازی تو همون قسمت watch یه کاری کنم که فقط برام مسابقات International رو بیاره؟
ممنون
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
براتون دورش خط قرمز کشیدم گزینه هایی که باید برید و سری مسابقاتی که با فلش هم مشخص کردم مثل کتاب باز شده ، کنارش هست شما میتونید مجانی ببینید اما بقیه رو باید تیکت داشته باشید
چرا جدیدا وقتی توی تورنمنت ها ulti کیل میکنن اسم تماشاگران رو پایین سمت چپ نمیزنه ؟ و چیز دیگه ای مینویسه ؟
خودم جواب رو میدم ممکنه برای دیگران هم سوال باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه جمله مینویسه که ندیده بودم و به این معناست که drop بیشتر شده و تعداد رو مینویسه حتی تا 11 نفر هم زد توی تریپل !!!! که جایزه بردن
درود،
بله دوستان امسال TI4 داغ تر از دوره های پیش خواهد بود و تنها دلیل آن ایجاد تغییرات در روند مسابقه توسط Valve هست، روندی که حتی فرصت انجام یک اشتباه به یک تیم را نخواهد داد!
یک اشتباه و باخت بازی = حذف از تورنمنت و بیخیال شدن 32 میلیارد تومن پول بی زبون :imsupersurprisedplz
تورنمنت در هفدهم تیرماه 93 با بازی 4 تیم دوم از هر منطقه شروع خواهد شد تا آخرین ظرفیت مسابقات یعنی تیم شانزدهم مشخص شود.
سپس در روز بعد شاهد گروه بندی 16 تیمه خواهیم بود که در آن هر تیم در قالب یک بازی BO1 به مصاف 15 تیم دیگر خواهد رفت! :mhhmplz:
دو تیم برتر در مرحله گروهی مستقیما" به دسته بالاتر یعنی Upper Bracket خواهند رفت و 8 تیم در سومین مرحله حذفی قرار خواهند گرفت و 6 تیم حذف خواهند شد!! :incomprehensionplz:
مرحله سوم شبیه به همان Lower Bracket خواهد بود به طوریکه تیم هایی که در مرحله گروهی امتیاز کمی داشتند با یکدیگر رو در رو خواهند شد و همانطور که در بازیها برنده میشوند در بازیهای بعدی با تیم های رده بالاتر بازی خواهند کرد! :studmuffinplz:
هر روز شامل 3 بازی خواهد بود که در آن بازنده اولین بازی در هر روز مستقیما" از تورنمنت حذف خواهد شد و برنده سومین بازی در هر روز مستقیما" به دسته بالاتر خواهد رفت! :badassplz:
لازم به ذکر هست تمامی بازیها در مرحله سوم به صورت BO3 خواهد بود و تورنمنت در سی ام تیرماه 93 به پایان خواهد رسید. :llamacanplz:
امیدوارم خوشتون اومده باشه :hurrhurrplz:
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
امسال اصلا نمیشه پیشبینی کرد که کدوم تیمی میبره خیلی رقابتا نزدیکه و همه ی تیما هر چی دارن رو میخوان رو کنن ، به نظر من همه ی تیما شانس قهرمانی رو دارن ولی با این همه من خودم رو Na`Vi حساب میکنم
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
Karawana (06-17-2014)
به نظر من NewBee قهرمانه در ضمن هرکی بتونه حدس بزنه کی قهرمانه 100 لول میگیره که خودش خیلیه :hurrhurrplz::hurrhurrplz::hurrhurrplz::hurrhurrpl z::badassplz::badassplz:
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©