هویج اون Geralt عه ::kappa::
هویج اون بانو Yennefer تونه ::kappa::
نمایش نسخه قابل چاپ
ای میلاد خیانتکار اینقد حرف دوتا رو میزنی ولی الان 3 سال و خورده ایه که نگاه دوتا2هم نکردی...
البته تازه پست های 3-4 صفحه قبل رو دیدم،اصلا مقایسه witcher با dota2 کاملا از پایه اشتباهه چون سبکا کلا فرق داره.
گفتم که حکم چیپس و پفک رو داره
اینجا همه غذای اصلیشون دوتاست :sm (80):
اگه روزی بخوام بازی کنم دوتا بازی میکنم ، البته موبایل بحثش جداست:sm (80):
من جواب پوریا رو دادم که کفر گفته بود ، وگرنه در حد و اندازه مقایسه کردن هم نیست :sm (80):
خواهشا اینقد همه چیز ننویسید!
به سرعت هر کی هرچیزی میاد مینویسه!
الان یه موضوعی من پرسیدم حدود 2 ساعت پیش 3 4 صفحه رد شده ازش!
خوب این چه وضعشه
پنهان کننده: جواب
میلاد اینجا همه ویچرین :دی
در ضمن این صفحه 598 این تاپیک برام تو فایرفاکس باز نمیشه.
100 نفر؟ :دینقل قول:
دقیق نمیدونم
ولی ویتچر زیر 100 نفر که 99نفرشون دوتا بازی میکنن
من خودم 6 تا از رفیقام بازی میکنن , با بچه های اینجا هم که تا الان پست گذاشتن 10 - 15 تا شد, بعد کل ایران 100 نفر؟ ::kappa::
والا برا منم باز نمیشد :|
لطفا بررسی کنید :
http://forum.dotabaz.com/uploaded/390_01467141094.jpg
باو یارات خوبن که حداقل بهتر آنتی اوناس که مسک رفته :|
تازه انقد ننالید نالیدتون ته میکشه ها
:))
اینجانب اعلان پاکی از هرگونه بازی دیگری به جز دوتا2 میکنم
آقا شما فوتبالم بازی میکنی یه زمانیم جنگ های صلیبی میزدی یه زمانیم wow میرفتی بعضی وقتام حوصلت سرمیره نت نداری با pc حکم میزنی عایا شما حکم بازی اصلیته؟؟؟
عایا شما چیپس و پفک را جایگزین وعده غذایی اصلی میکنید
:))
آره برا منم همینو میداد 20 بار زدم تا آورد:(
بخاطر همین ::kappa:: هستش ::kappa::
:sm (215)::sm (215): :sm (206): :sm (147):
یه سوال دیگه.
پنهان کننده: Witcher
راي گيري كنيم براي تغيير مديريت سايت sharingan به ما از هميشه نزديك تره :D مديريت فعلي نه دوتا بازي ميكنه نه ويچر ايشون كلا از هيچ جهتي مارو درك نميكنن:P ;;)
no no .
میلاد همیشه مدیر بوده چه از پلی دوتا چه حالا :دی epic boss :D.
i love him :D خداوکیلی بهترین مدیری بوده که تاحالا توی هر انجمنی رفتم دیدم،دمش گرم
پنهان کننده: گلابی
آقا یه سوال من تازه تیمبر شروع کردم با یکی از اعضای همین فروم ( thenightwolf ) رفتیم گیم و 2-3 تا از فرند های من
Match 2468439625 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
Match 2468359599 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
خوبه به نظرتون؟ آیتم بندی رو درست رفتم یا به نظرتون باید دگر بیارم؟؟راستی نظرتون راجع به درفت بازی cm هم بگید لطفا :)
اینو :
http://forum.dotabaz.com/uploaded/390_01467156169.jpg
بازی قشنگی بود دوست داشتین نگاش کنید.
دقیقا هر بازی دیگه ای غیر از دوتا2 مثل چیپس و پفکه دوتا مثل غذای اصلی ::kappa::
من حدود 2 سال پیش به قبلش خیلی بازی دیگه در کنار دوتا1 (و بعدش دوتا2) بازی می کردم ، از اویل بگیر تا PES و ...
الان گرچند چند تا از بازی های جدید هم دارم مثل آخرین نسخه Resident evil - DMC و ... ولی حتی زورم میاد تا تهش برم ! یعنی دیگه میل به چیپس و پفک کم شده ! درحالی که روزی 10 دست هم بخوام دوتا بازی کنم خسته نمیشم . حتی کلش هم اکانت دارم ولی نهایت روزی 2-3 ساعت بازی کنم !
شاید همین Witcher هم بگیرم یه هفته نصب کنم و تا تهش هم نرم بندازمش کنار !
بله اینه فرق دوتا2 با بقیه بازی ها ...>:D<
بله دوستان 6k هم داریم. اکثرا که بله ولی یکیشون شاید سر جمع 3k بازی کرده باشه
الان چه ربطی داشت به آیدی زدن من؟! مشکل من توی دوتا 2 از نادرترین مشکلات هست و خواهشا با علم و دانسته های خودتون توضیحی براش پیدا نکنید! حالا ایشالله چند وقت دیگه اگر خدا خواست شاید چند تا آیدی 5k هم رو کردیم برای فروش! زمان خیلی کمه و همچنین مشتری خوب! اما اینو اینجا میگم به عنوان سند و مدرک.
من مدتی بود از بازی خیلی عصبی بودم به خاطر اینکه خودم رو مستحق اشتباه میدونستم و دیگران رو نه! خیلی مواردی شده یعنی به معنای واقعی کلمه خیلی مواردی شده من یک هیرو offlane یا jungler رو هیرو 1 تیم کردم و فقط به خاطر 1 اشتباه خودم بازی رو باختیم! اینجور مواقع اعصابم به شدت خورد میشد و از تیمم انتظار بالایی داشتم که کاملا بیجا بود!
وقتی شما توی همچین حالتی باشی دیگه سطح بازیت مهم نیست نتیجه مهمه که داری میبازی! برای همین مدتی با ساپورت کردن اکانت رو بوست میکردم چون نمیشد به بازی من توی late game امیدوار بود. هر لحظه احتمال throw بود :sm (152):
من بازیهای خیلی زیادی هم شده که تنهایی تمومش کردم چون در حالت غیر عصبی بودم! برفرض مثال spectre که spirit pudge qop همش دارن roam میکنن و تا دقیقه 15 3 تا تاور 1 افتاده و آنتی میج free farm هست اما از هوشم استفاده کردم و به قول معروف right act right position right time بازی رو بردیم. نمونه خیلی زیاده alche, sf, clinkz و...
با mmr بالا هیچ چیزی عاید من و شما نمیشه. من تمام علاقم به mmr بالا به خاطر این هست که اونجا هم فکرای خودم توی تیم هستن. یعنی چی؟ یعنی بدون کوچکترین کلمه حرف راحت بازیتو میکنی! omid darksoldier کلا 4.4 mmr داره اما از بس با من بازی کرده بهش پینگ میدی تو بازی mana میده back میده ward/deward میکنه. فقط با پینگ!
تمام خواسته من از mmr بالا این بود منی که روزی 2 3 دست دوتا بازی میکنم 2 3 دست به قول معروف جون دار بازی کنم و خودم حال کنم. هیچ نیازی ندارم با mmr بالا فخر فروشی کنم یا بدلیل کمبود توجه بخوام توی دید باشم! تمام بزرگای دوتا 2 ایران با اسم ممد ساوه و بعضیشون با FCB آشنایی کامل دارن. با تک تکشون حداقل کمه کم 2 3 دست بازی کردم.
یک بنده خدایی رو اسم نمیبرم اما با این همه کبکبه و دبدبه جرات نکرد sf v sf با یکی بازی کنه. اون موقع گارنا بود هیچکس هم نمیفهمید اما این مال این حرفا نبود. اون کسیم که قرار بود باهاش بازی کنه یکی از رفیقامون رو بردش 100 هزار پول گذاشته بود و منم قرار بود داور باشم اما کلا بازی کنسل شد. آقا کار داشتن گوشیشون خاموش بود :دی
شما محمد جان من نمیومدم یک مدت دوتا فکر میکردی همش دارم آیدی میزنم! نه برادر من سر جمع از 2012 تا حالا 5 تا آیدی دارم. که 3 تاشون برای 2014 هست! و 2 تاش 2015-2016 که یکیشم که همه دیدن برای dAb قبل عید add میکردم بازی میکردیم.
من بارها به خودت گفتم هیچوفت دوست نداشتم یک هیرو خاص بازی کنم تا boost کنم یا دنبال روش خاصی باشم. روی لینک زیر کلیک کن تا متوجه حرفم بشی. (قبلنم یادمه به یکی دیگم گفته بودم. این رکوردمه آخه)
click
10 تا بازی 10 تا هیرو مختلف. قابل توجه اون دوستمون که بهش گفتم من تا 5499 هم با همه هیروها بازی میکنم.
البته این اگر خدا بخواد از همونایی میشه که بالا گفتم. اما وقت نیست!
اما در کل حرفت رو تایید میکنم. دانش باید بالا باشه و تمرین زیاد. در رابطه با من همینجوری قضاوت نکنید. مورد مشکلات من توی دوتا خیلی نادره و خودم جای اینکه بشینم 20 30 دست normal برم درست شه هی میرم سراغ آیدی دیگه و هروفت میام سراغ اصلی دوست دارم رنک برم...
منم اگر نمیرم بالا یعنی حتما یک جای کارم میلنگه! حالا تیم یک بازی دو بازی...خودمم متوجهم. قضاوت نکنید خواهشا!
نقل و قول FCB :
اقا محترم چرا ترش میکنی سریع ، ما قبلا با هم صحبت کردیم که فرقی نداره ادم چند ایدی بزنه همون سطحی که هست همون mmr داده میشه .شما هم میگی درسته حالا شد علم ما ؟ ادم نمیتونه تعریف از کسیم کنه ؟ من دارم از شما به عنوان یک فرد با تجربه یاد میکنم ازت تعریف میکنم که شما رو مثال میزنم ، من اون پستم پاک میکنم والله بخدا .
آرامش خودتونو از دست ندید
ما که داریم میریم خدمت مقدس سربازی اونم تو سپاه پاسداران :| شانس ما تازه overwatch رنک دار شد یعنی از ریشه شانس ندارم :|
الان شما چرا همه عکس tracer گذاشتید پروفایل؟ کاراکتر حال بهمزنتر از تریسر؟ :دی این همه کاراکتر خوب reaper-widowmaker-marcy و....
توی HOTs هم تریسر جز باگ ترین و حال بهم زن ترین کارکترهاست :| البته اینا نظر منه lol
::kappa::
just for mr soul keeper
تریسر انچنانم باگ نیست
شما چرا بدت میاد؟ رنک منو یا سطح بازی من رو شما پیش بینی نکن تعریف کردن پیشکش
یکجورایی الان حکم ریش سفید رو پیدا کردی مثل اینکه تو mmr :| سیستم این بازی رو قرار بود منو شما بفهمیم الان اینجا نبودیم. اصن گیریم که فهمیدیم تهش چیه؟ مشتری نیست که اکانت بخره این 1. دوما میخوای به یک عده تازه وارد میون بر نشون بدی رنک بالا بزنن؟ نکن چون هیچی نمیشن! باید خودشون بازی کنن
جواب پست شما تو صقحه قبل جواب خیلیا بود. انتظار داشتم متوجهش شده باشی
میگم تو این آپدیت جدید overwatchکه competitive mode اضافه شده ، وقتی * دانلودش تموم شد رفتم تو بازی کلا ترکیده بود ، تو گیم نمیرفتو اینا می *خوام ببینم کس دیگه هم این مشکلو داره ؟