سلام منو به عمه (ame) برسون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام منو به عمه (ame) برسون
میخواستم ریپلای کنم نشد:sm (90):
سلام
با این وضعیت اینجا رو ببندیم بهتر نیست؟
البته فروم ورودی گوگل داره. اما وقتی فعالیتی نیست عملا با بسته بودن فرفی نداره.
از طرفی واقعا تو جامعه دوتا کشور هم مرجعی نداریم کسی سؤالی داشت بیاد بپرسه اما خب ما هم فعال نیستیم بیایم زود جواب بدیم.
دیگه خودت ببین بحث هزینه فایدهاش برات چطوره.
اگر میتونی یک چند ماه صبر کن یا تا آخر امسال ببینم من چه میکنم.
اینجا یک ایران خاطره داره انصافا :)
سلام میلاد، به نظرِ من اگر قراره فعالیت دوباره اینجا رو ببینیم باید با یه سری استریمرها مثل نریمان یا صفحه های دیسکوردی که دوتاپلیرهای ایرانی جدیدا به اونجا نقل مکان کردن ارتباط بگیریم. و وقتی فعالیت اینجا باشه خب ما هم هستیم.
ولی بالاتر گفتی کلا بازدید و فعالیت تو همه انجمن ها کمتر شده. یعنی گیمرها ترجیح میدن دیسکورد رو چک کنن و سوالی داشتن اونجا بپرسن. ولی ما همه منابع و دیتابیسمون تو انجمن هست نه دیسکورد.
(تبلیغاتی که بالای سایت گذاشتی هزینهِ هاستِ سایت رو درنمیاره؟ به نظرم ورودی هایی که از گوگل داریم خوبن هنوز)
یه مشکلِ دیگم اینه که یه سری از ورودی های گوگل میان اکانت میسازن پست میزارن سوالشون رو میپرسن بعد که جواب گرفتن (مشخص نیست حتی میان جوابشون رو نگاه بندازن یا نه) دیگه حتی سایت رو باز نمیکنن. تقریبا تنها فعالیتی که داریم این روزا میبینیم به همین شکله که خب باعث میشه مدیرا هم کم انگیزه بشن
اگر قرار باشه فعالیت اینجا زیاد بشه باید سیستم سایت آپدیت بشه یا کلا تغییر کنه. چون خیلی قدیمیه و ممکنه باگ امنیتی هم داشته باشه. برای موبایل هم اصلا مناسب نیست.
الان اکثر ورودی های گوگل با موبایل هستند که سایت اصلا برای موبایل بهینه نیست و باید کلا سیستم و قالبش تغییر کنه و ssl هم فعال بشه تا خطا نده. این تغییرات انجام بشه اوضاع بهتر میشه بنظرم. اما بعید میدونم مثل قدیم اینجا شلوغ بشه. یا به درآمد خاصی برسه.
اگر یکی بود که این تغییرات رو انجام بده خوب میشد. من بعید میدونم بتونم. خیلی وقته با cms های فروم کار نکردم و خیلی هم وقت گیر هست.
اون تبلیغ های بنری برای خودم هست. درآمدی نداره. کلا از اولش هم اینجا درآمدی آنچنانی نداشته. چندسال اخیر هم که تقریبا فقط هزینه بود.
شما باید جلوتر کانال یوتیوب راه اندازی میکردی تا هم برای اینجا تبلیغ بشه هم هزینه هاش رو پوشش بده ، حالا به نظرم دیر نیست می تونی شروع کنی ، البته بماند که خودت گفتی رسپانیسو کردن قالب از واجبات هستش::kappa::
چند وقت پیش بعد از سال ها دوباره دوتا بازی کردم !
به نظرم دوتا خیلی جذاب تر و باحال تر شده :>
یاد دوران قدیم افتادم 14 15 سالمون بود اولین بار توی فروم playdota اومده بودم می خواستم توی لابی های فروم توی Garena برم با بچه ها بازی کنم هیچی از دوتا نمی دونستم یه Hidden نامی بود بهم می گفت تو چقدر نوبی نمی دونی triple lane چیه :sm (90):
به چت هام توی انجمن نگاه می کنم با بچه ها در مورد کتاب کنکور صحبت می کردیم :sm (75)::
الان که تقریبا 30 سال سن داریم :sm (152): چه دورانی رو گذروندیم
عمر خیلی سریع می گذره
i feel dinosaur now ::kappa::
برای دوستام که اینجا باهاشون خاطره ساختیم و کلی گیم زدیم آرزوی موفقیت دارم :sm (163):
حقیقتا شباهت 2 بازی فقط سطحیه. دوتا بسیار پیچیده تر هست و مقایسه ی 2 تا بازی خیلی عاقلانه نیست.
به نظرم مشکل بزرگ دوتا اینه که هیرو کم میده بیرون و برای همین خیلی پلیر جدید جذب نمیکنه.
لیگ سالی 3-4 تا هیرو میده و دوتا سالی به زور 1 ای.
در ضمن , دوتا هیرو هایی که جدید داره و آرت استایلش خیلی فانتزی تور و همش جنگل و درخت و سنجاب و مامان بزرگ ه کفتر پرنده شده.
آخرین بازی که دوتا یه هیروی Edgy داد کی بود؟ Void Spirit سال 2019 یعنی 6 سال پیش.
Aesthetic تو بازی خیلی تاثبر داره.
به نظرم اینطوریام نیست. اولویت دوتا2 (آیس فراگ) روی گیم پلی و بالانس کردن پچ ها میچرخه همچنین اضافه کردن عنصرهای جدید به مکانیسم بازی.
ولی لیگ مثل طبل تو خالی میمونه. خیلی آنبالانس هست و ازونور همش زرت و زرت هیرو و تغییرات میدن توش و هرروز انبالانس تر میشه جای اینکه رو مکانیسم و استراتژی های قبلی کار کنن و اونارو بالانس کنن.
یه تغییر خیلی کوچیک تو دوتا 2 رو کل بازی تاثیرات بزرگ میزاره. مثلا فلان ایتم یه تغییر کوچیک میکنه میبینی وین ریت اکثر هیروها بالا پایین شده. و تلاش آیس فراگ در جهت بالانس کردن این تغییرات هست و در کنارش در حد خیلی کمی تغییرات جدید.
Aesthetic هم متوجه نشدم :D
به نظرم مشکل اصلی دوتا جذب پلیرهای جدید هست. اونقدر بازی پیچیده شده که پلیرهای جدید نمیتونن راحت باهاش اداپته بشن و ازونور اسمورف هارو زود بن نمیکنن (خیلی زمان میبره تا بن بشن و تا اینا بن بشن بازی رو زهرمارِ بقیه میکنن)
همون طور که گفتم کلا فلسفه ی 2 تا بازی فرق میکنه. اگه بخوای لیگ رو با چشم دوتا ببینی بسیار سطحی و ساده در میاد.
مثلا اینکه اگه به عنوان هیروی تاپ اگه لاینت رو حتی جلو باشی ولی لاینت و ول کنی جوینه وسط بدی و کیل هم بگیری , باز ضرر کردی. یا مثلا به عنوان ساپ مینه 12 باید adc رو ول کنی بری کلا roam بدی و adc باید بیاد وسط و فارم کنه.
دوتا خیلی تو جذب پلیر مشکل داره. خیلی زیاد. و خیلیشو میتونه با هیروی جدید جبران کنه.
یه موردی هم ک فراموش کردم بگم، محتوا هست که شامل انیمه و تبلیغات داستانی میشه. دوتا2 با وجود اینکه خیلی داستان هیروهاش پتانسیل بیشتری داشت نسبت به LoL، نتونست انیمه شاهکاری دربیاره از بازی.
ازونور LoL با انیمه آرکین واقعا ترکوند. با کلی soundtrack های خفن که ارزش هزاربار گوش کردن هم دارن.
چه خبرا پوریا؟
بقیه بچه ها هم یه اپدیت از وضعیتشون بدن :d
من بالاخره بعد از سال ها موفق شدم برم حدود 40 روز میشه که اومدم آلمان. سه سال تمام زبانش رو خوندم ولی وقتی اومدم اینجا تو ذوقم خورد و فکر کنم حالا حالا ها سال ها زمان میبره تا یکم سطحم به خودشون نزدیک بشه. وقتی باهم حرف میزنن چیز زیادی نمیفهمم و وقتی هم کامل متوجه نشی طرف چی میگه حس میکنی از جمع خودشون نیستی. در وصف اینجا هم میتونم بگم که بی نهایت آرومه هم مردم و هم شهر.
خلاصه که همچنان یه چندسالی باید سگ دو بزنم و از یه طرف هم دلم پیش خونواده و دوستامه. دیگه هم از کشورم دورم هم بین مردم اینجا احساس غریبی میکنم. ما ایرانیا انگار سرنوشتمون با سختی و درد گره خورده. هرجا باشیم قسمتمون نیست از ته دل خوش باشیم..:sm (75):
ما تقریبا 3 سالی می شه یه کارگاه تراشکاری راه انداختیم خدمات تولید قطعات خودرویی می دیم به شرکت های بزرگ تر خودرویی. بیتشر با CNC و برنامه نویسی سر و کار دارم.
اوضاع زیاد جالب نیست هزینه ها دلاری && ماشین آلات فرسوده اروپایی و اجرت هایی که واقعا شوخیه.
این اواخر هم که قطعی های برق اضافه شده به مشکلات از الان ضمضمش هست که تابستون 3 روز در هفته برق نداریم
جدا از این چند سالی هست دنبال یاد گرفتن تحلیل تکنیکال و بازار فارکسم مثل یه پازل می مونه برام که دنبال تیکه هاشم نمی دونم از بچه های اینجا کسی دنبال این مارکت رفته یا نه.:sm (41):
گفتم تو شرایط جنگی یه سر به اینجا بزنم . همه خوبن؟؟؟
:sm (216)::sm (216): مرگ:sm (216)::sm (216):بر:sm (216)::sm (216):آمریکا:sm (216)::sm (216):
اتحاد مردم این روزها نشون میده که چطور تونستیم هزاران سال این سرزمین رو علی رغم تاخت و تازهای متعدد حفظ کنیم.
تقصیر ما چیه خو وسط همون مذاکره ای که قرار بود تهش خلع سلاح هسته ای شیم خودشون یهویی زدن چند تا دانشمند و فرمانده و مردمو باهم کشتن، خیر سر دنیا مثلا داشتیم "دیپلماتیک" حل میکردیم قضیه رو یکی از اون کشورای غربی بیش**ف مثلا جنتلمن اتوکشیده هم نگفت به این سگ که چرا همه چیو یهویی بهم زدی. یه روز مونده به نتیجه رسیدن هم زد مرتیکه
مثل سگ میمونن هرچی کوتاه بیای وحشی تر میشن جنگ با اینا هرچقدر بدبختی داشته باشه کوتاه اومدن بدبختیش بیشتره
ژاپن هم کوتاه نیومد 2 تا اتم خورد شروع کرد Hello Kitty درست کردن.
در اینکه اونا زورگویی که میکنن شکی نیست, و در اینکه در کل دنیا منفور هم هستن شکی نیست, ولی ما باید یکم عاقلانه تر و با نقشه ی محاسبه شده تری گفتگو میکردیم/بکنیم.
اگر فقط قرار باشه پا فشاری کنیم و بگیم طبق منشور سازمان ملل ما این حق رو داریم اون حق رو داریم , خسارت چند صد میلیارد دلاریی که تو این 12 روز خوردیم چندین برابر میشه.
کلا به به گفتگو امید بستن از اساس اشتباهه. منظورم این نیست که داشتن دیپلمات و حقوقدان که تو مجامع بین المللی بتونه فیس کشور باشه و درست حسابی تعامل کنه و افراطی بازی درنیاره چیز بدیه اما امید بستن به اینکه با گفتوگو اونا کوتاه میان عمرا عاقلانه نیس
یه بار یه بابایی اومد کار کل مملکتو از تورم تا ماسک کرونا بست به گفنگو و انواع معاهدات بین المللی 8 سال از عمرمونو هدر داد هنوزم حالم بد میشه کلمه "گفتگو" و "مذاکره" میشنوم. با افتخار Hello Kitty ساز میشیم ولی به گفتگو با اونا امید نمیبندم. کمم نبوده هم بد عهدیای اونا و هم بی عرضگی گفتگو کننده های اینوری. یاداوریم کنم یه روز مونده به نتیجه گیری همین گفتگو ها بودیم جنگ شروع کردن بعد همون اروپاییا که پشت میز بودن همین حرکتو محکوم نکردن اخرشم که معلوم شد با چراغ سبز امریکا بود حمله. هیچ اعتمادی نمیشه به اینا کرد. صفر
کلا یا 1- بازدارندگی/قدرت داریم که اون موقع درخواست میدن بیاید گفتگو اول سر هسته ای بعد سر موشک بعد سر نیرو نیابتی و اینا تا اینکه کاملا خیالشون از صفر شدن بازدارندگی ایران قطعی بشه بعد که خیالشون راحت شد میرن تو کار Hello Kitty ساز کردن
2- یا بازدارندگی/قدرت نداریم که اون موقع نظر ما اصلا براشون مهم نیست و میزنن Hello Kitty ساز میکنن
دنیا جنگله، ما هم جنگ افروز و warmonger نیستیم اما اونا از جنگ طولانی را انداختن تو هرجای دنیا و فروش سلاح نفع میبرن چه برسه به اینکه بخوان یه کشور بزرگ با کلی منافع طبیعی رو چند تیکه کنن
به اندازه کافیم عقده دارن که بزنن اما فقط از کتک خوردنو هزینه دادنو بسته شدن چند تا تنگه دریایی تجاریو بالا رفتن قیمت نفتو خسارت دیدن یه سری پالایشگاها تو خلیج فارسو غیره خوششون نمیاد. بازدارندگی و قدرت نداشته باشیم اخر کار Hello Kitty ساز میشیم حالا هرچقدرم گفتگو کنیم
46 ساله همه چیز سوراخ شده دنبال چی میگردین
من فقط همین جملتو یک جواب کوتاه میدم و رد میشم.نقل قول:
با افتخار Hello Kitty ساز میشیم ولی به گفتگو با اونا امید نمیبندم.
210000 نفر مردن با اون 2 تا بمب. اگر این رو ترجیح میدی که دیگه حرفی نمیمونه :sm (90):
وسط مذاکره بودیم ، 1000 نفر مردن
آخجون دوباره بریم مذاکره..
شاید باید این لوپ جند بار تکرار شه و ادمای بیشتری بمیرن تا بعضیا با یه جمله از کنارش رد نشن