دوستمون درست گفتن
اون mmr که از اول به شما میده به Win Rate و KDA شما بستگی داره اما وقتی ranked match رفتید دیگه به این چیزا ربط نداره و از روی mmr بازیکنها بالانس میشن مثلا mmr radiant میشه 20k و mmr dire هم 20k (مجموعش)
نمایش نسخه قابل چاپ
اقا اینم از وضع نته ایران :|
امروز وقت کردیم بریم xbox live یک ساعت عین ادم titan fall بریم تا connect میشدی میرفتی تو منو قطع می شد :incomprehensionplz:
بعدش که همه میان میخوان تلوزیون ببینن پینگت میشه 30 :imtwitchingplz:
واقعا با احساسات مردم بازی میکنن:hardcoreplz:
خلاصه اونقده طول کشید gold ای که حدود چند ساعت ازش مونده بود حروم شد :imhorrifiedplz:
از شماها معذرت میخوام که اینقدر بی ادبانه حرف میزنم ولی
چیزم توی چیزای خانواده های اینترنت دهنده مخابرات. خب وقتی نمیتونید اینترنت آدم وار بدین،کرم دارین میدین؟مرض دارین؟. سزعت دانلودم از 270 شده 70. . پینگم >400، تو هر بازی میرم لگ داره. packet loss بالای 10%. الان 3 هفتس، بیشتر از 20 دست بازی کردم، همچنان 6 دست abandon هستم. یعنی از 6 تا کم نمیشه.
ببخشید سرعت اینترنت شما چنده ؟
هر وقت من دوتا 2 بازی کردم فیکس بود و بعضی وقت ها دیلای داشت
هرچه میخواهد دل تنگت بگو......تو حسرت اینترنت بی مشکل موندیم......هر بار نت ایران یه داستانی داره...آخه چرا؟؟دهن ما سرویس میشه یدونه با اینترنت کار کنیم....اینترنت ایران پیرمون کرد والا...مفتم گرون.........:-<
خداییش ایران عجب هواپیماهای سریع السیری ساخته بلند نشده رسید ونشست
سپاه یک فروند پهپاد جاسوسی رژیم صهیونیستی را با موشک ساقط کرد
سلامتی هر چی سپاهی و بسیجی هست صلوات :D :))
تلاش بیهوده میکنن چون حضرت محمد گفته: دانش اگر در ثریا هم باشد مردمانی از سرزمین فارس(پارس) به آن دست خواهند یافت.
جالبه وقتی این حدیث رو زدن روی پول 5 تومنی کشور های غربی گفتن میخواید مارو کوچیک بشمورید و..... اما کشور های عربی صدا شون در نمیومد چون میدونستن اگه حرف بزنن سند حدیث رو میکنیم تو چشمشون.
حالا اسرائیل خودش رو جر بده ایران به فناوریش میرسه چون معصوم گفته. و معصوم هم دروغ نمیگه.
تنها چیزی که توی ایران قابل خنثی کردن نیست و نمیشه هیچوقت ازش در مقابل حملات و جاسوسی ها رد شد ، سیستم موشکی این کشور هست که هنوز که هنوزه با اینکه قدرت های جهان بارها ایران رو تهدید کردن ، حتی برای یک لحظه جرات حمله ندارن چون اینقدر در سیستم کوشکی قدرتمندیم ، دورد بر مردان دلیر وطن
دوستان جالبه که ایران تنها کشوری در جهان هست که مردم عادی در زمان های جنگ با جان و دل در مقابل تجاوز کشورها از خاکشون محافظت میکنن
فقط خواستم بگم دارم نتم و عوض میکنم واسه اینه یه مدت نیستم
الان یه سریا میگن خب به ما چه که نیستی:badassplz:
With all respect
go with with
برو با با ؟
2 هفته هست 1 min هم نتونستم بازی کنم لعنت خدا به این مخابرات با این اینترنت !!!!!!
قرآن رو قبول داری یا نه ؟
اگه نداری که هیچ
اگه داری بهم بگو وقتی آیه نازل میشد کسی پیش پیامبر بود ، یا نه ؟ پس چطور قرآنو نوشتن ؟
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
آپدیت میشن ؟ منظورت اینه پیدا میشن ؟
آدمایی مثل تو با همون امام زاده بیچاره هم مشکل دارن ...
چه ربطی به قرآن داره ؟
چشم هایت را باز کن جور دیگر باید نگریست !
من قرآن رو انکار نکردم منظورم اینکه یه عده میان حدیث می دن از خودشون
ثانیا چطور می تونی 32 هزار امام زاده رو توجیح کنی ؟
این یعنی اینکه افراد زیادی دارن برای منافع خودشون از دین سواستفاده می کنن
این 32 هزار امام زاده فقط تو ایرانن جای دیگر بماند ! از امام ها هم 1 کیشون که غایب هست یعنی 11 امام و 32 هزار امام زاده !
وقتی این بحث ها رو میبینم حالم دگرگون میشه ، هر دینی می خوایین داشته باشین یا هر چی رو می خواهین قبول داشته باشین ، فقط فقط خدا یکتا رو قبول داشته باش
و این مهمه که این رو از خودت بپرسی : من برای مردمم و انسانیت چه کردم ؟ برای کشور خودم چه کردم ؟ اون زمان پیشرفت میکنی ، دلیل پیشرت همینه ، بجای اینکه به فکر پیشرفت خود در یک زمینه باشیم همش بحث الکی که مربوط به قرن ها پیشه که این بحث ها هم هیچ وقت به نتیجه نرسیده
همه ی این کسانی که نام میبرید پیغمبر و امام و جد ایرانی ها کوروش کبیر و .... این ها انسان های بزرگی بودن در زمان خود که یک هدف داشتن و بهش رسیدن
برو فکر کن هدف خودت چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر خودمون رو درست کنیم و موفق باشیم خانواده ما موفق میشه و کشور با مردمش آباد میشه و .......
ببخشید اما نتونستم خودمو بگیرم
موفق باشید
آره منم باهات موافقم محمد
دین یه راه رسیدن به خداست میتونی هر دینی رو واسه خودت انتخاب کنی.
اگه بتونی خدارو پیدا کنی خودتو پیدا کردی.
کشور ما هم جوریه که مارو سرگرم همه چیز کرده به جز دین.
اصل اون هدفست که باید زندگی خودتو روش پایه ریزی کنی و پیش بری.
ببینید دوستان من , من نه منافقم نه اصلا دوست دارم شک و تردیدی در دینتون ایجاد کنم .
فقط کمی روشن فکرانه به موضوع نگاه کنید طبق تحقیق بنده و چیزایی که از استادامون شنیدم فقط 4 امام زاده در ایران تاریخچه معطبر دارن خب این یعنی که این 32 هزار تا ساخته ی افرادی سود جو هست که ما هم به سادگی با اون ها کنار اومدیم !
بهتره دیگه این بحث رو ادامه ندیم چون که اینجا انجمن دوتا هست .
یا حق .;)
روزگاری خواهد رسید که بی دینی مایه ی روشن فکری است. دکتر شریعتی
اگر کسی هر حرفی میزنه با دلیل و مدرک حرف بزنه لطفا...بهتر هست همیشه جای اینکه شنونده باشیم خودمون به دنبال حقایق بریم تا یک وقت جایی ازمون دلیلش رو پرسیدن نگیم چون فلانی گفت من قبول کردم بلکه تحقیق کردم و به این نتیجه رسیدم.
مخاطب خاص نداشت حرفم
اگر ایمان نباشد زندگی تکیه گاهش چه باشد؟
اگر عشق نباشد زندگی را چه آتشی گرم کند ؟
اگر نیایش نباشد زندگی را به چه کار شایسته ای صرف توان کرد ؟
اگر انتظار مسیحی ، امام قائمی ، موعودی در دل نباشد ماندن برای چیست ؟
اگر میعادی نباشد رفتن چرا؟
اگر دیداری نباشد دیدن چه سود؟
و اگر بهشت نباشد صبر و تحمل زندگی دوزخ چرا؟ اگر ساحل آن رود مقدس نباشد بردباری در عطش از بهر چه؟
حیف که توی زمان جاهلیت متولد شدیمو داریم تا دسته به اف میریم...
تحقیقا تتون رو ارائه بدید ما هم استفاده کنیم!!!
اولا کی گفته 32 هزار تا (مدرک معتبر دارید؟ یا استادتون گفته) ما هم استادمون میومد سرکلاس میگفت حضرت ابراهیم ایرانی بوده !!!!!
من خودم 20 تا بیشتر ندیدم!! زمان خلفای عباسی چون شیعه ها رو سر میبریدن امام ها خیلی بچه دار میشدن چون شیعه رو در مرز انقراض میدیدن !! چیز خیلی عادی هست توی دین یهود هم گفته شده هر مادری 7 تا بچه بیاره میره بهشت (البته این رو خود خاخام ها اضافه کردن به دین) پس مشخضه هرکی خودش رو در معرض انقراض ببینه اولین گزینه مهاجرت و دومین گزینه برای این کار تولید مثل خیلی زیاد هست.
اگر دقت کنید توی مناطق شمال ایران امام زاده زیاد هست چون 3 استان شمالی ایرن هیچ وقت به دست عرب ها فتح نشد و همه نوادگان امام ها از ترس سربریدن فرار میکردن میرفتن اونجا. شجره موجود هست کسی بی دلیل نمیره یه جایی رو بسازه وقت خودش رو تلف کنه.
من رو سانسور کردن نا مردا :d
میذاشتین 1 روز باشه همه بخونن بد سانسورش میکردین آزادی بیان هم که میگن تو کشور داریم اینه دستتون درد نکنه!
همین رو می خوان که ملت نفهمن گذشتشون چی بوده وگرنه کورش بزرگ رو از تاریخ پاک نمی کردن از ماست که بر ماست
بدون مدرک چیه کلی مطالعه کرده بودم :|
بیکارم بشینم این همه داستان بنویسم شما مطالعه نداری به من ربطی نداره کافر همه را به کیش خود پندارد!
منم باید ... بگم که ... درود بر هیتلر :x
هم کتاب بوده هم اینترنت بوده هم کتاب اینترنتی بوده از اون جایی که تمام کتاب های ما در حمله اعراب و مغول ها به آتش مشیده شده نمیشه خیلی هم استناد کرد ولی به احتمال زیاد درسته از دین زردتشت که یکتا پرست بودن و میگفتن دروغ نگین کار بد نکنید و اینها که چند سال قبله اسلام اومده میشه استناد کرد بهش همه خودشون عقل دارن میفهمن اگه اون متنی که نوشتم بود هرکس با کمی فکر می تونست بفهمه چی گذشته
گفتم بیش از 80% مردمخ ما مثل شما از تاریخشون خبر ندارن!
همینطور که میبینید فقط پست شما پاک شد ، چون شامل توهین به امام و اسلام بود.
لطفا در این مورد هم زیاد بحث نکنید تا حساسیت بوجود نیاد.
با تشکر
اینایی ک میان اینطوری بحث میکنن معلومه اصلا حالیشون نیس یا هم توهم فهمیدنو دارن !
یاده این جمله افتادم حیفم اومد نزارم...شرمندتونم برا حرفی ک میزنم...
اندیشه و ذهنت را با مذهب ، 3كس و تلویزیون مشغول می کنند و
تو در تصورت خود را رها ، نابغه ، آزاد اندیش و با استعداد می بینی.
اما تا آنجا كه من می بینم،تو هم چنان همان رعیت لعنتی حقیر هستی!
بچه ها فک کنم اپدیت اومد چون بازی من 600مگ up میخواد.
دیدین هی میگفتین بالای 1گیگ ه؟:D
بعد یه عمر 2 گیگ از دوتا 2 رو دانلود کرده بودم اپدیت اومده دار از صفر می ره :| باید 6 گیگ دانلود کنم :| x-(:-o
اگه سایتی می شناسید که بک اپ گذاشته حتما بم pm بدید :-s
هیچ وقت با احمق ها بحث نکنید آنها اول شما را تا سطح خودشان پایین می کشند ، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح شما را شکست می دهند.( منضور من به شخصی نیست.. کلا دارم میگم اگه فکر میکنید حق با شما هست پس چیزی برای بحث وجود نداره)