کسی دلش برام تنگ نشده بود؟!
نمایش نسخه قابل چاپ
کسی دلش برام تنگ نشده بود؟!
دوستان یه سایت جدید راه اندازی کردم.. لطفا ببینید چطوره:
https://rizy.ir/
اگه مشکلی داشت بهم بگید
همچنین نظرات و پیشنهادات
با تشکر
http://uupload.ir/files/chv1_rizy-cover3_-_mini.jpg
نرخ درآمد:
به ازای هر آی پی یا بازدیدکننده یکتا(در 24 ساعت) تا ۵ مرتبه میتوانید درآمد کسب کنید و در هر بار نمایش آگهی مبلغ 40 ریال دریافت کنید.
یعنی تا سقف 200 ریال از هر بازدیدکننده میتوانید درآمد داشته باشید
اگر شما 1000 بازدید کننده داشته باشید و هر بازدید کننده 5 بار از لینک های شما بازدید کند شما 20000 تومان دریافت خواهید کرد!
توجه نمایید این نرخ برای بازدیدکنندگان ایرانی می باشد. در صورتی که بازدیدکننده شما خارجی (آی پی غیر ایرانی) باشد از هر نمایش 20 ریال دریافت میکنید.
دوتاباز - DotaBaz
کوتاه شده ادرس دوتا باز :D
این چطوری لینک ها رو کوتاه میکنه ؟ هر بار یه چیز یونیک درست میکنه ؟ لینک ها تا چند ساعت اعتبار دارن ؟
اره به صورت رندوم کاراکتر میزاره
عضو بشی میتونی اسمش رو خودت هم انتخاب کنی. مثلا برای فروم اینو گرفتم:
http://rizy.ir/dota
دائمی هست. از پنل عضویت هروقت خواستی میتونی لینک اصلی رو تغییر کنی
این نوع لینک هم مستقیمه.. اگه عضو باشی میتونی درآمدزا انتخاب کنی که قبل انتقال چند ثانیه تبلیغ نمایش میده و در ازاش درآمد میدیم.
امروز تولدم بود :sm (213):
تولدم مبارک
24سالگی سلام... :sm (71):
پ.ن : میگن تولد گاندی هم بوده و امروز به عنوان روز نفی خشونت نامگذاری شده .
حال خوبی دارم بخاطر زمین خوردن قیمت دلار
سایت به هاست ایرانی منتقل شد
امروز رفتم دوتا 2 همون اول بازی بعد هیرو سلکشن کلا طرف مپ رو طوری رنگی میکرد که اصن دوتا فریز میشد پیوسته این کارو میکرد طرف از صداش میشد فهمید
تازه من سیستمم نسبتا خوبه رمم 4 گرافیکم 1 ولی کامل فریز میشد
ریپورت یارورم دادم امیدوارم بن شه هر چه زودتر
از قضا روس هم بود طرف::kappa::
باگ جدیده. اینو فکر کنم @Viper گفته بود.
valve هم یک اصلاح احتمالی ارائه داد براش که برای چند روز پیشه. پس اگر واسه شما امروز اتفاق افتاده باشه همون فیکس نشده :| خاک بر سرا با این برنامه نویساشون :sm (152):
شاید الان بتونه کدنویسی کنه چون تغیرات خاصی تو بازی انجام نمیشه فقط یه هیرو رو ضعیف میکنه یکی رو قوی
اما اون زمانی که دوتا 2 رو ساختن و بعد از اون هم تند تند اپدیت میداد بیرونو هر پچی یه جایش رو تغییر میداد خلاصه از کپی برداری وارکرفت رسید به یک بازی صاحب سبک
واسه همین حداقل اون موقع امکانش نبوده تنهایی این کارارو بکنه
غیر از این هم ایشون هر پچی رو میده باید بازخوردشو ببینه چطور بوده تجزیه تحلیل کنه واسه خودش که پچ بعدیش رو چطور بده بیرون همین کار خودش تمام روزش رو اشغال میکنه الکی نیست که دوتاست!دنیایی داره واسه خودش
این قسمت دوم اش رو گفت دیگه (من بتا تستر دارم ) یعنی کسی که بشینه اپدیت هارو زود تر بازی کنه و اشکالات رو رفع کنه !
منبع اش رو یکی از کانال های تلگرامی هست که تقریبا هم میشه گفت درست حسابیه کانال اش بازم من خودم تعجب کردم اخه مگه میشه کل دوتا دو رو یه نفر کد بزنه ! شاید هم مشکل از ترجمه شون بوده ولی عینا داخل متن ترجمه شون همین رو گفته بودن !
اون عکس رو دیدم ،این حرفی که تو عکس بود مربوط به زمان دوتا 1 بود.
اهنگ la calin
لینک
دوستان راجع به این تحریمهای تازه ای که بزودی از طرف امریکا اعمال میشن کسی نظری نداره؟فکر میکنید چقدر میتونه رو خود اینترنت و پینگ تاثیر بزاره؟
در کل تغییری جدی در وضعیت فعلی که ما گیمیر ها داریم ممکنه بوجود بیاد؟
هیچ تاثیری روی اینترنت نخواهد داشت. هرچند مملکت ما مملکت جو و روان هست و سودجو زیاد داره بخاطر همین نمیشه نظر ۱۰۰٪ای داد.
تحریم هم والا تا جایی که راه داشته مارو تحریم کردن و دیگه چیزی نمونده و اینا فقط شعاره. (چیزی که واسه ما مردم محسوس باشه تحریم بانکی و... هست که خیلی وقته انجام شده)
تغییر جدی هم در وضعیت ما گیمرها باید بگم انشاءلله و با توفیق الهی اگر تنگه هرمز بتونه ۳۰ روز و بیشتر بسته بمونه (که احتمال زیاد میمونه) شاهد افت سنگین ارزش دلار و افزایش بهای نفت خواهیم بود و این یعنی ارزانی نرخ ارز و بالاخص سخت افزار برای ما گیمرها تا کالاهای اساسی برای امورات زندگی در ماه های آتی...
سپاه جدیدا یک ناوشکن جدید وارد آبهای خلیج فارس کرده و بتازگی از یک موشک بالستیک ساحل به دریا با برد ۷۰۰ کیلومتر رونمایی کردن :) همچنین در شهریور ماه امسال (یا مهر ماه اگر اشتباه نکنم) به صورت امتحانی ۳ روز تنگه رو بستند.
کشورهای بزرگی هم مثل روسیه و چین از یکماه جلوتر در حال حذف دلار از معاملات تجاریشون هستن. روسیه با هند هم تا جاییکه من یادمه داشتن رایزنی می کردن تا از پول ملی استفاده کنن. اینطور که معلومه مقصد با ارزش شدن یورو هست. حداقل در کوتاه مدت...
* باز اگر کسی فکر میکنه این پست من خلاف اون قانون "بحث سیاسی ممنوع" در انجمن هست لطفا بهم گوشزد کنه تا پاکش کنم. من به عنوان یک فعال سیاسی وقتی میام یک خط ج بدم تا بخودم میام میبینم چندین خط شده بهمین دلیل امکان داره از موضوع خارج بشم فلذا عذر میخوام از دوستان
یک توئیت جالب از Loda خوندم که نوشته بود:
People that mistake kindness for weakness are the worst
من فقط به دوستان ، اشنایان ، عزیزانی که میخونن که تو استیم و کلا تو فضای مجازی
هر کسی بهتون لینک میفرسته فرتی کلیک نکنید روش، یکی از متداول ترین روش های اسکم یا هک شدن همینه حالا چه تو استیم باشه بخوان اکانتتونو بدزدن چه تو یه پلتفرم دیگه مثل ایمیل باشه خوان اونو هک کنن ، یا هم اصلا بدافزار وارد کامپیوترتون کنن ...
حتی اگه دوست یا اشنا هم بود باید مواظب باشید چون ممکنه اسکمر یا با عوض کردن اسم و عکس خودشو جای دوستتون بزنه و یا اصلا اکانت دوستتونو هک کرده باشه و شما خبر نداشته باشید.
سایت برا چک کردن لینک هم زیاده، حالا من همشو نمیشناسم ولی virustotal.com معتبره.
در اخر هم اگه اکانت استیمتون براتون با ارزشه نرم افزار موبایل استیم رو نصب کنید و verify اش کنید ، اینجوری حتی اگه پسوردتونم داشته باشن کاری نمیتونن بکنن.
اقا این سومیا چقدر خوب اینوکر پلی میده!/لامصب هر کلیپش یه کلاس اموزشیه پیشنهاد میکنم دوستانی که میخوان اینوکر یاد بگیرن یا اینوکر بازا ببینن معرکست
از نظر من بهترین invoker بازه دنیا با اختلاف sumiya هستش خیلی غوله!
یه موزیک ویدیوی خاطره انگیز برای دوتابازان!/ما اینجا نشستیم و دوتا بازی میکنیم:
Basshunter - Vi sitter i ventrilo och spelar DotA
Bungie and Activision, in close collaboration with Blizzard, have announced that the full version of Destiny 2 base game for PC is now a free gift for all new players on Blizzard Battle.net. For the first two
weeks of November, anyone who does not already own the game will have the opportunity to claim it as a gift through their Blizzard Battle.net account.
https://eu.account.blizzard.com/gifts/
:sm (213):
شنیدم نسخه جدید وارکرافت سه قراره بیاد با همون سبک قدیم ولی گرافیک و گیم پلی بهتر
بنظرتون کامبک دوتا 1 رو خواهیم داشت؟
چرا که نه ، ولی احتمالا یه چیز fan made میشه که توسط یه برنامه نویس روس یا چینی ساخته میشه، اسم خود بازی رو هم بخاطر لایسنسینگ دوتا نمیزارن اما اسمای ایتما و هیرو ها مثل دوتا 1 قدیم میشه
پلیرا هم زیاد بازی نمیکنن چون سروری چیزی براش ساخته نمیشه ، فقط شاید بخاطر نوستالژی هر کی چند دست افلاین یا lan بازی کنه
جدیدا چرا فقط با فیلتر شکن میتونم ویدیوهای توییچ رو ببینم؟
نکنه اینم فیلتر کردن؟!!!!!
فینال مسابقات میجر کوالا لامپور تموم شد و قراره پچ 7.20هم به زودی بیاد
تیم ورتوس پرو اول و سکرت دوم و ای جی سوم و نینجا هم چهارم شد
بازی فینال تقریبا همه چی به نفع سکرت بود و سکرت یه سرو گردن بالا تر از ورتوس بود که با درفت بد پاپی و فان گرفتن بازی رو 3به5واگذار کردن
نیشا و یپزور بنظر من خیلی عالی درخشیدن توی این میجر
باخت فینال لوزر براکت به صورت خیلی عجیب و غریب و یه طرفه ای جی باخت
میجر بعدی (اسمش سخته) کوالیفایر اش شروع شده
بعد از این میجر احتمالا مورف و ترولبلید یه نرف سنگین بخورن (تقریبا دیگه شورش رو در اوردن اینقد اینارو با ارک واردن پیک کردن باز ارک واردن وین ریت کمی داره و نرف نشه احتمالا اما ترولبلید یه نرف سنگین میشه )
سکرت خیلی خوب شده این ترکیب جدید و به جرعت میتونم بگم تیم اول جهان در حال حاظره !
خریدن Artifact از اولشم وسوسه انگیز بود...ولی هیچوقت از بازی کارتی خوشم نمیومده :|
بنظرم خیلی از کسانی هم که خریدن بعد از یک مدتی میزارنش کنار...مگه اینکه واسه اونم رنک مچ بزارن ::kappa::
بازی قشنگیه گیم پلی خوبی هم داره به نظرم یه سروگردن از رقیبش heart of stone بالاتره
بیشتر کسایی هم که در حال حاضر پلی میدن احتمالا دوتاباز هستن/اینده خوبی داره
این نوع بازی ها هم مثل خیلی سبکای دیگه طرفدارای خودشو داره اما بنظرم وقتی خودت بشینی پشتش بازیش رو درک کنی و خوب بازی کنیو ببری شیرینش میاد زیر دندونت و ممکنه یکی از طرفداراشم بشی!
ارتیفکت بازی اش کاملا نیاز به خرج کردن داره و شانس
حداقل اینو میدونم تو ایران زیاد فراگیر نمیشه اخه کسی نمیره یه کارتو 20دلار بخره! به hos هم نمیرسه بنظرم چون هم پلیر حرفه ای و هم تورنومنت های حرفه ای و... رو داره
این جریان tnc. kuku چیه ؟
یه اصطلاح نژاد پرستانه زد علیه چینیا تو پاب مچ چینیا هم صداشون در اومد valve هم یه بیانیه داد که دوتا برای همه ملت های جهانه و بهانه ای هست برای همبستگی بیشتر ملت ها و از این جور مزخرفات:sm (154):
البته فک کنم یه جریمه ای هم کردن چون ماله خیلی وقت پیشه دقیق یادم نیس
دفعه اولی هم نیست که به چینیا توهین میشه..