چقدر گذاشتی ؟ من بیش از 10000 بار زدم نشد بی خیالش شدم دستم درد گرفت مجبور شدم 2 valuve که توی برنده ها داشتم قانع بشم
نمایش نسخه قابل چاپ
داداش من بهت ایمان آوردم ...... بازیا بعدی هم پیش بینی کن
حال ادم بهم میخوره با بازی این خارجیا
گیم 2 رو doom لا گذاشت
گیم 3 رو dk
باهم بودن یاد نگرفتن چند بارم رفتن ti ، ای خدا
آقا با اینکه باختم ولی ولی np .......... کسی نمیدونه بازیا بعدیرو کی میبره؟
2 تا بازی nvmi ها خوبن هر دو بازیش ، اما امروز معلوم نی چی به چیه
50 $
hahahaha
sare bazie ig ba lai
50$
bordam :D
albate sare bazi haye dg roo ham
79$
همیشه عملکرد تیم ها توی تورنمنت های مختلف رو با هم مقایسه کنید. با این فشردگی بازیها و تورنمنت ها هر تیم اون تورنمنتی رو خوب بازی میکنه که واقعا بدونه به یک جایی میرسه و اگر هم به جایی رسید واسه اون تیم ارزش کافی رو داشته باشه
مثلا تورنمنت esl یکی از اونهایی هست که همه تمام تلاششون رو میکنن و اکثر مواقع اگر روی تیم قوی تر بت کنید بردید...
70$ رو بازی (lv vs (lai زدم .ببازه به**fu میرم.
تیم پلی Lai خوبه ؟ بازیشونو یادم نی
تیمی که jakiro.,,cenct پیک کنه میبره :|
-----------------------------------------------------------
lvg خیلی خوب پیک کرد اینم بگم که میدر lai یعنی xdd فعلا به نظر من بهترین میدره
نه بابا همش هیرو نیست ، رفتم تحقیق کردم Lai کجا LV کجا
ez win for Lai
منم 15 تا روش بستم و خیلی راحت برد با بازی خوب morph و بازی تیمی خوب
..................................
RESO باید بهت ARCANA داده باشه مبارک باشه
نه عزیزم اینقدر هم IG ضعیف نیست ، خطرناکه . اگر اون بازی براش مهم باشه خیلی عالی بازی میکنه به طرف فرصت نمیده ، درست مثل ثابق نیست اما من روش دیگه رسیک نمیکنم
فعلا دارم رو Lai - LGD.CDEC فکر میکنم
Tinker] Vs Empire]
[C9 Vs[ Empire
Alliance] Vs VP]
این نظرات خودمه!
من هنوز حوصله نکردم رو بقیه فکر کنم بدون فکر کردن و تحقیقم کاری انجام نمیدم
اما در مورد LGD.CDEC بیشتر روی Rubick ، NP(Fourien) ، jukiro مانور میده اگر بازی هاشو چک کنید و اگر این پیک ها رو انجام بدن احتمال بردشون زیاد میشه مگر اینکه تیم های بزرگی مثل VG ، Newbee و...... جلوشون باشه
از یه طرف هم Lai بازکنایی مثل DDX داره که اینها تموم کننده بازی هستن و تیم پلیشون رو هم الان دیدم خوبه در سطح خودشون
از یه طرفم شک من بر اینکه بازی BO1 هستش و هر اتفاقی امکان داره بیفته
شما که میگی 100 % هستش یه دلیل منطقی هم بگو
اینم اضاف کنم super هم بازیکن خوبیه در نقش sup
LAI GAMING
LGD.CODED
به این 2تا لینک نگا کن . تیم Lai رنکش از LGD.Codec بالاتر حتا سابقه داشته تیم IG بزته .دز حالی که تیم LGD.Codec از تیم LV باخنه(همون تیمی که امروز از LAI باخت) حالا این نظر خودمه!خودم رو این بازی پیشبینی نمیکنم فقط نظرمو گفتم.
درسته Lai تیم مثل IG رو زد در صورتی که تیم LGD.cDED اینکارو تا حالا نتونسته انجام بده امروزم دوباره IG-LGD.CDED بازی دارن
نظر من هم شده Lai به اندازه همون 15 تا روش گذاشتم
یه چیز دیگه : Lai روی هیروهای مختلفی میتونه مانور بده اما LGD تقریبا انتخاب های محدودی داشته و میشه شیوه بازیش رو حدس زد و انالیز خوبی ازش داشت
نه عزیز من ، اتفاقا هر کس بیاد نظر بده من از دکمه تشکر استفاده میکنم برای تشویقش ، چه خوبه همه مثل شما نظرشون رو بگن که دور همی یه تصمیمی گرفته بشه
[Invasion vs [ldol
این بازیو ببازه بت رو میبوسم میذارم کنار
wooow نفس گیر بودا LGD خوب بازی کرد بد پوش میکرد اما بازی واقعا عالی morph و هم تیم هاش بازی رو توی مشت گرفتن
همون هیروهایی که گفتم پیک کردن :D
Gg ez win for hgt
من اینو نذاشته بودم ایتمم گیر بودن پیش arrow و..
تیم های بعدی نظرتون رو کدومه ؟
به نظرم نزدیکترینش [ Na'VI - [NVMI
بازی bo 2 هستش یا مساوی میشه یا NVMI میبره
نظرت محترمه ، ولی ایتمتو خراب نکنی ها ، HGT همیشه از دست این تیم باخته و قرار نیست معجزه بشه و اینکه VG یکی از بهترین تیم های مدعی TI5 هستشا و شخصا بازی هاشو که میبینم کار نداره کی جلوشه ، اصلا اهل ریسک یا gg دادن نیست ازش خوشم میاد که تا اخرش میجنگه که بازی رو برگردونه به نفع خودش
بازم تصمیم رو خودت میگیری و این نظر من بود
بازی newbee vs VG
میخواستم رو newbee ببندم نمیشد page رفرش کردم اشتباهی بستم رو VG اخرشم 12$ بردم :))))
چرااااااا باید Tinker از Empire ببازه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 60$ روش بود!!!!!!
آقا کسایی که تیکت دارن اگه میتونن منم ادد کنن منم ببینم بازیارو از twitch نمیتونم ببینم :|
Mr.Nobody
آوانارمم یه دخترس با موهای آبی :P
کسی یه key نداره؟:D
تو 2روز گذشته فقط باختم :|