دوستان اون بازی برای 3 هفته پیش بود :smile14:
یکم به تاریخ پست ها توجه کنید بد نیست.
نمایش نسخه قابل چاپ
GG , EZ WiN FOR VP
باید nike nameto بدی
از این تاپیک منو add کن
بلههههههه !!!
http://www.axgig.com/images/70196653306028342874.png
Na'Vi - VP آخر رو خودم بهش اضافه کردم البته
fnatic vs pr رو فک کنم pr ببره من الان بت گذاشتم
ldol vs titan رو یه چیزی روی ldol میذارم اگه ببره عالیه
c9 vs vp کی میزنه؟
2 value رو vp من گذاشتم
بازی bo2 هستش و 2 احتمال وجود داره
یا 1-1 میشه
یا
vp میره
من خودم معمولا درست میگم کدوم تیم میبره اما یکی بهم بگه navi vs tinker. بازی tinker رو تا حالا ندیدم دقیقا نمیدونم.
به نظر خودم navi میبره ولی اگه یکی میدونه لطفا بهم بگه.
بازی Tinker اخیرا خیلی خوب شده بازی هم bo2 هستش و به احتمال خیلی زیاد tinker میبره و شاید 1-1 بشه
Na'vi.us ] - SNA ]
میدونم و مجبور نیستین زیاد ایتم بذارید خود دانید اما من میگم navi ، توی اولین پست هم زده شده مسولیتش با خودتونه ، این نظر من و چندتا از دوستان خارجی هستش من گفتم اینجا اعلام کنم به درخواست بعضی از کاربران .
به قول شما بازی bo1 هستش و چیزی به نام 100 % نیست هر اتفاقی ممکنه بیفته
و [ CNB - [NoToday
آقا من نمیتونم تو d2l بت بذارم
از بعد اینترنشنال این مشکل رو دارم،بت رو میذارم بعد از چند لحظه کنسل میشه
کسی میدونه چرا آیا؟
fekr konam {LAI} vs ig
albate nazre shakhsie mane shayad eshtebah bashe
بازی LAI رو دیدی شما ؟ اگر IG بخوره خداییش باید shift Delet کنن با بازیکن با کاپیتان و..، ببین در کل باید برند IG هم بره جزه تاریخ دوتا 2
بازی navi.us و sna رو بت نذاشتم ترسیدم .... ولی خدایی همرو داری درست میگی دمت گرم ....... LGD vs VG و LGD vs IG چی میشه ؟
LGD - VG رو من skip میدم ولی اگر کسی می خواد بذاره روی LGD مقدار کمی بذاره در حدی که بعدا پشیمون نشه
LGD] - IG ]
همش میزنه all queues are curentlly full
دهن ما رو سرویس کرده 2 هزار تا 2 هزارتا اضاف میشه ایتم ، اما برا full میزنه مسخره بازیه
برو ببین سایت d2l رو لوووووووووووووووووووووووو ووول LAI که تیم شناخته شده ای نیست تیم پلی خوبیم نداره الان IG رو زد اونوقت LGD که روز به روز داره تیم پلیش بهتر میشه توی bo3 نمیتونه بزنه ؟
والا اگر من داشتم 4 dc hook میذاشتم دیگران رو نمیدونم
الان هم بیشتر 6 value ندارم که اینم با 4 rare شروع کردم که همش فول میزنه نمیشه بذاریش
ای کاش ایتم ها رو نفروخته بودم اما اون موقع با بت اشنا نبودم
ایول بت رو گذاشتم ............ انقد که کلیک کردم روی این place bet ، تیم newbee تو فینال اینترنشنال اینجوری کلیک نمیکردن ........