ti4 lower bracket : titan - newbee
newbee دقیقا با صدا کردن بوووووق ( :D ) روشان رو انداخت . ursa - wraith king هم نداشتن ! هیرو ها : luna - furion - DK - AA - rubick
نمایش نسخه قابل چاپ
[QUOTE=Four-Eyes;21544]healer ای مثل omni و dazzle نمیشه و برای زدن روشان حتما نیاز به life steal دارین.
WK باید باشه.
توی lvl 1 این 2 میتونن 80-100تا heal بدن که کافی نیست.
حالا چرا اینقدر عزاب بدین خودتونو اخه یه vlad بگیرید راحت بکشیدش دیگه :D
با ولد ک اره کشکه :دی ولی من امتحان کردم اینطور ک گفتم میشه! من خودم دززل بودم خود اورسا هم اول بازی همش از از بطری سبزا هیل خرید ( از بس نخریدم اسمش نمیدونم چیه :| )
با هیروهایی که دمیج محدوده ای میدن خیلی راحت میشه زد..
من دیده بودم تو یه بازی Luna - Vengful - Juggernaut - With Doctor - Furion قبل از دقیقه 1 روشان رو زدن.
خودمم یه بار توی گارنا با تیممون با این هیروها زدیم ... Ursa - Spirit - Axe - Luna - Shaman حتی قبل از مین 1 زدیم روشان رو.
به قول دوستمون که بالا گفت با ترکیب های زیادی میشه این کارو کرد
میشه تو دموی موسابقات سال 2006 یا 7 بود تیم mym قبل از شروع بازی روشن رو زدن
آقا زدن روشان کار عجیبی نیست که .wk + ursa + sb یا ursa + wk + ld این دوتا ترکیب خیلی راحت روشان رو میزنن واسه بازی دو نفره حالا ld + wk تمام البته راحت ترم هستش که ما یادمون نیست . یادمه یه بار توی لود تیچز پیک کردم با لول سه ی یرسا 6 لجیون با 6 تاینی یعنی فقط باید دول میزدم رویکی تا کیل بشه.:D
اين نقشه زياد موفق نبوده اما يادمه تو ti4 تيم newbee اين سياست رو روي تيم titan عملي كرد و رسمن به فنا داد تيمشونو
همشون لول آپ شدن اول بازي و پوش دادن و قبل مين 20 جم كردن
تازگي ها هم چن تا تيم اينكارو انجام دادن اما از طرف تيم مقابل مورد ف.ا.ك قرار گرفتن:D
WD-Luna-Veng-Ursa-BeastMaster
Min1 نشده میزنن
ursa با Io رفتن روشان.یارم بودن.اینم بگم 2,3 ضربه اخر Io مرد ولی ursa کشت یهو lvl 5 شد اونا اومدن سمت روشان ursa با چند ضربه راحت chaos knight رو کشت FB هم گرفت.
ایتمای هردو:3 تا healing salve,با اون gauntlets of strenght(دسته که 3 تا str میده)
http://forum.dotabaz.com/uploaded/2725_01460800002.png