سلام به همه گیمیرهای عزیز
آقا رفیقم تو مسابقات تعریف میکرد که یه تیم قبل از شروع بازی Roshan رو زدن !
راست و دروغشو نمیدونم اما بنظر شما میشه ؟
اگه میشه با چه هیرو هایی !
سلام به همه گیمیرهای عزیز
آقا رفیقم تو مسابقات تعریف میکرد که یه تیم قبل از شروع بازی Roshan رو زدن !
راست و دروغشو نمیدونم اما بنظر شما میشه ؟
اگه میشه با چه هیرو هایی !
ursa - wraith king + یکی کمکی(clinkz پیشنهاد میشه به خاطر اسکیل 2 ش)
کلی ایتم heal بگیرید و به راحتی قبل min 3 بکشیدش
Mahdi-Void (09-22-2015),Mohammad_ai69 (12-05-2014),رهی (12-06-2014)
بیشتر از 10 کومبو داره که میشه کشت
so ez
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
کمتر از min 3 هم داشتم با sf رفتم mid ، دیدم توی تیم ما 2 نفر باهمن و دارن میرم واسه روشن ، ursa و wk بودن منم رفتم کمکشون و بر خلاف اسکیل گیری اول بازی ، بخاطر اونها اسکیل 3 ، sf رو گرفتم و زیر min 2 افتاد البته این صحبت قبل از اینکه شکل wk عوض بشه و اون موقع roshan ضعیف تر از الان بود
قبل 3 min چیه ! خیلی راحت Before the horn میشه زد روشانُ. ترکیب های زیادی هم داره 2 تا هیرو منفی آرمور دار میخواد 1 لایف استیل دار 1 اتکر + چند تا شیشه هیل !
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
'ScoOPiNG yO (12-06-2014),akbarcx (04-16-2016)
ursa + یه ساپورت مثلا omni night یا dazzle ک خون بده همین! اورسا خودش تنها میتونه بکشش من یکی از دوستام همین کارو میکنه! حرفه اییم نیست لول ۱۱ ۱۲ هست![]()
healer ای مثل omni و dazzle نمیشه و برای زدن روشان حتما نیاز به life steal دارین.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
WK باید باشه.
توی lvl 1 این 2 میتونن 80-100تا heal بدن که کافی نیست.
حالا چرا اینقدر عزاب بدین خودتونو اخه یه vlad بگیرید راحت بکشیدش دیگه
حداقل 1طول میکشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quotehorn قبل از Min 1 میخوره و تا شما تا برسید به روشان حداقل 20ثانیه طول میکشه(تا ایتم اینا هم بگیرید 30ثانیه از 1دقیقه رفته)
WardeN (12-06-2014)
lone dorid با ursa کمتر از 1min طول میکشه
io-ursa
خیلی شیک و مجلسی با دسته اول کریپ ها میرن تو لاین+ag+gold
(فقط کافیه io هیلر بخره، اولش هم 2تا بره اتک خور بشه، بعد لینک کنه رو یورسا بیاد عقب خودش رو هیل کنه و یورسا هم شروع کنه اتک دادن روشن، 2-3بار این کار تکرار شه روشن میوفته.)
هیچکدومشون به wisp + ursa نمیرسن![]()
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©