سلام به همه گیمیرهای عزیز
آقا رفیقم تو مسابقات تعریف میکرد که یه تیم قبل از شروع بازی Roshan رو زدن !
راست و دروغشو نمیدونم اما بنظر شما میشه ؟
اگه میشه با چه هیرو هایی !
سلام به همه گیمیرهای عزیز
آقا رفیقم تو مسابقات تعریف میکرد که یه تیم قبل از شروع بازی Roshan رو زدن !
راست و دروغشو نمیدونم اما بنظر شما میشه ؟
اگه میشه با چه هیرو هایی !
ursa - wraith king + یکی کمکی(clinkz پیشنهاد میشه به خاطر اسکیل 2 ش)
کلی ایتم heal بگیرید و به راحتی قبل min 3 بکشیدش
Mahdi-Void (09-22-2015),Mohammad_ai69 (12-05-2014),رهی (12-06-2014)
بیشتر از 10 کومبو داره که میشه کشت
so ez
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
کمتر از min 3 هم داشتم با sf رفتم mid ، دیدم توی تیم ما 2 نفر باهمن و دارن میرم واسه روشن ، ursa و wk بودن منم رفتم کمکشون و بر خلاف اسکیل گیری اول بازی ، بخاطر اونها اسکیل 3 ، sf رو گرفتم و زیر min 2 افتاد البته این صحبت قبل از اینکه شکل wk عوض بشه و اون موقع roshan ضعیف تر از الان بود
قبل 3 min چیه ! خیلی راحت Before the horn میشه زد روشانُ. ترکیب های زیادی هم داره 2 تا هیرو منفی آرمور دار میخواد 1 لایف استیل دار 1 اتکر + چند تا شیشه هیل !
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
'ScoOPiNG yO (12-06-2014),akbarcx (04-16-2016)
ursa + یه ساپورت مثلا omni night یا dazzle ک خون بده همین! اورسا خودش تنها میتونه بکشش من یکی از دوستام همین کارو میکنه! حرفه اییم نیست لول ۱۱ ۱۲ هست
healer ای مثل omni و dazzle نمیشه و برای زدن روشان حتما نیاز به life steal دارین.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
WK باید باشه.
توی lvl 1 این 2 میتونن 80-100تا heal بدن که کافی نیست.
حالا چرا اینقدر عزاب بدین خودتونو اخه یه vlad بگیرید راحت بکشیدش دیگه
حداقل 1طول میکشه horn قبل از Min 1 میخوره و تا شما تا برسید به روشان حداقل 20ثانیه طول میکشه(تا ایتم اینا هم بگیرید 30ثانیه از 1دقیقه رفته)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
WardeN (12-06-2014)
lone dorid با ursa کمتر از 1min طول میکشه
io-ursa
خیلی شیک و مجلسی با دسته اول کریپ ها میرن تو لاین+ag+gold
(فقط کافیه io هیلر بخره، اولش هم 2تا بره اتک خور بشه، بعد لینک کنه رو یورسا بیاد عقب خودش رو هیل کنه و یورسا هم شروع کنه اتک دادن روشن، 2-3بار این کار تکرار شه روشن میوفته.)
هیچکدومشون به wisp + ursa نمیرسن
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©