سلام
من یه موس پد برای بازی های fps میخوام(cod4معمولا ) قیمتش هم تا حدود 60 تومن باشه خوبه اگه کسی بتونه به همراه سایت برای خرید به من معرفی کنه ممنون میشم (موس هم x7 مدل f3هست)
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من یه موس پد برای بازی های fps میخوام(cod4معمولا ) قیمتش هم تا حدود 60 تومن باشه خوبه اگه کسی بتونه به همراه سایت برای خرید به من معرفی کنه ممنون میشم (موس هم x7 مدل f3هست)
والا تبلیغی نباشه ولی بهترین موس پدها و لوازم جانبی مثل هدفون برای بازی توی ایران مارک razer و steel series هست .......... اینم سایتاشون که میتونید خرید اینترنتی هم کنید : (نمایندگیشون توی ایران)
SteelSeries
خرید فروش محصولات مخصوص بازی و گیمینگ ریزر razer
این چه سایتیه (: دل مارو بردی.کیبورده مانیتور داره.
اولا. عزیز اینجا چت روم نیست که :) من یه سوال پرسیدم شما در مورد لپ تاپ حرف میزنی
دوما من میدونم این مارک ها بهترین ها هست ولی کدوم نوع بهتره که بخرم
بهتر معنی خاصی نداره.من خودم 4 سال cod4 میزدم و اونایی که بهترین Headset و pad داشتن بازم به کسایی که بازیکن بهتری بودن نمیرسیدن.خود بازیکن مهم هست (:
سبک اسپید بازی میکنی یا کنترل ؟
( عزیز برای x7 لازم نیست که انقدر خرج کنی این پد های حرفه ای رو شرکت ها واسه موس های حرفه ای خودشون میزنن که گزینه کالبیره کردن مخصوص با اون پد رو دارن ، شما با پد 20 تومنی هم کارتون راه میوفته)
اگه مارک razer بخوای تا 60 هزار تومن 2تا پیشنهاد دارم برات :
1.پد GOLIATHUS SPEED MEDIUM و پد GOLIATHUS SPEED Small به ترتیب 65 و 55 هزار تومن هستند که برای افزایش سرعت و کارایی بهتر موس ساخته شدن
2. پد GOLIATHUS CONTROL MEDIUM و پد GOLIATHUS CONTROL SMALL هم به ترتیب 65 و 55 هزار تومن هستن که برای کنترل بهتر موس ساخته شدن
فرق این دو موس پد در اینه که بافتاشون فرق داره و به این صورت هست :
http://a.tgcdn.net/images/products/a...ds_texture.jpg
من به شخصه مدل Control رو توصیه میکنم چون بازی های shooter به کنترل دقیق نیاز داره ....
اگه هم مارک steel series میخوای بهت مدل QcK رو پیشنهاد میکنم ولی خودم همون Razer رو ترجیح میدم ...
999000 تومان هدست :|
من ماوس و کیبورد و اسپیکرو مانیتورم رو هم 500تومان نیمشه :|
فروشگاه تخصصی ریزر razer این ماوس چقدر خفنه یاد این فیلم های آینده واسه سال 2200 اینها میوفته :|
بله شما درست ميگيد ولي من خودم تاثير موس رو تجربه كردم و ديدم چه قدر مي تونه تو بازي تاثير داشته باشه البته اگه بازيت خوب باشه كه بتوني استفاده كامل رو از موس ببري
براي جواب اون دوست عزيزمون هم كه گفتن نميخواد براي x7 زياد هزينه كرد رو تاييد مي كنم ولي الان دارم با يه موس پد 5t بازي ميكنم كه خيلي وضعيت خرابي داره و در اينده هم ميخوام يه موس بهتر بگيرم چون اين موس ديگه كار خودش رو كرده و موس اي هم كه مي خوام بگيرم احتمالا بالا 200t باشه گفتم همين الان يه موس پد خوب بگيرم كه براي موسي كه بعدن ميخرم هم بدرد بخوره
از dr.mml هم تشكر ميكنم ممنون براي سايت ها و يه سوال تفاوت اين لو نوع پد تو حركت موس چه جوري هست؟ميتونيد يه توضيحي بديد؟
این لینک میتونه کمکت کنه
بررسی دو پد Razer Goliathus
اولین چیز تو بازی پینگ پایین بعد سخت افزار خوب تا افت فریم نداشته باشی بعد موس و کیبرد. من از مرکز بازار کامپیوتر ایران یه پد گرفتم 15 تومن با یه 70 تومنی لاجیتک فرقی نداشت به جز این که اون دور دوخت بود این نه. موس انصافا مهمه یه موسی مثل Deathadder یا Ngana 2014 از Razer میتونه تو یه بازی که پینگ طرف 0 هست دارن Lan بازی میکنن میتونه سرنوشت ساز باشه.اما نه برای ما که پینگمون 150 تا 350 هست.
-------------------------------------------------------------------------------
http://www.razer.ir/?op=shop&f=detail&id=14
* پورت اتصال USB با روکش طلا
wuttttt?!