سلام
من یه موس پد برای بازی های fps میخوام(cod4معمولا ) قیمتش هم تا حدود 60 تومن باشه خوبه اگه کسی بتونه به همراه سایت برای خرید به من معرفی کنه ممنون میشم (موس هم x7 مدل f3هست)
سلام
من یه موس پد برای بازی های fps میخوام(cod4معمولا ) قیمتش هم تا حدود 60 تومن باشه خوبه اگه کسی بتونه به همراه سایت برای خرید به من معرفی کنه ممنون میشم (موس هم x7 مدل f3هست)
والا تبلیغی نباشه ولی بهترین موس پدها و لوازم جانبی مثل هدفون برای بازی توی ایران مارک razer و steel series هست .......... اینم سایتاشون که میتونید خرید اینترنتی هم کنید : (نمایندگیشون توی ایران)
SteelSeries
خرید فروش محصولات مخصوص بازی و گیمینگ ریزر razer
ویرایش توسط [DR.[mmL : 12-13-2014 در ساعت 07:56 PM
بری توش دیگه در نمیای xDThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حالا لپتاباشو ببینی چی میگی ؟
من هنوزم که هنوزه موسم رو دارم روی تیکه قالی که مادرم برام بریده تکون میدم تو بعد تو فکر پدموسی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
لپ تاب هاش به لپ تاب های سری Gaming MSI نمیرسه.اونا بهتره (:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اولا. عزیز اینجا چت روم نیست که من یه سوال پرسیدم شما در مورد لپ تاپ حرف میزنی
دوما من میدونم این مارک ها بهترین ها هست ولی کدوم نوع بهتره که بخرم
رهی (12-14-2014)
سبک اسپید بازی میکنی یا کنترل ؟
( عزیز برای x7 لازم نیست که انقدر خرج کنی این پد های حرفه ای رو شرکت ها واسه موس های حرفه ای خودشون میزنن که گزینه کالبیره کردن مخصوص با اون پد رو دارن ، شما با پد 20 تومنی هم کارتون راه میوفته)
ویرایش توسط AmirMahmood : 12-13-2014 در ساعت 11:10 PM
اگه مارک razer بخوای تا 60 هزار تومن 2تا پیشنهاد دارم برات :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
1.پد GOLIATHUS SPEED MEDIUM و پد GOLIATHUS SPEED Small به ترتیب 65 و 55 هزار تومن هستند که برای افزایش سرعت و کارایی بهتر موس ساخته شدن
2. پد GOLIATHUS CONTROL MEDIUM و پد GOLIATHUS CONTROL SMALL هم به ترتیب 65 و 55 هزار تومن هستن که برای کنترل بهتر موس ساخته شدن
فرق این دو موس پد در اینه که بافتاشون فرق داره و به این صورت هست :
من به شخصه مدل Control رو توصیه میکنم چون بازی های shooter به کنترل دقیق نیاز داره ....
اگه هم مارک steel series میخوای بهت مدل QcK رو پیشنهاد میکنم ولی خودم همون Razer رو ترجیح میدم ...
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©