من اتفاقی با HearthStone آشنا شدم و باید اعتراف کنم محشره ... برید سمت HearthStone
no noob teammates - no lag
best ever
با هوشتون میتونین بازی رو متحول کنین
نمایش نسخه قابل چاپ
من اتفاقی با HearthStone آشنا شدم و باید اعتراف کنم محشره ... برید سمت HearthStone
no noob teammates - no lag
best ever
با هوشتون میتونین بازی رو متحول کنین
من که مسلما نمیتونم دوتا رو ترک کنم. همینم مونده به یه بازی دیگه هم معتاد بشم
اقا پس چی شد ؟؟ اینکه نیومد؟؟؟
آقا این بازی منتشر شد؟؟؟میشه الان بازی کرد؟؟؟
جایی بهتر از این تاپیک پیدا نکردم که این سوالمو بپرسم....
من چرا وقتی میخوام Hearthstone رو از کلاینتش دانلود کنم این پیغامو میده همش ؟! حتی با قند شکن هم امتحان کردم ولی جواب نداد... حتی کلاینت بازی های دیگشو از خود battlenet گرفتم ولی همشون این پیغامو میدن!!
فایل پیوست 3357
دوستان حتما بازی تست کنید. انگار دارم Offline بازی میکنم انقدر پینگ خوبه .
الان از کجا باید این بازی رو دانلود کرد؟
لینک مستقیم کسی سراغ نداره؟ :d
با سلامی دوباره پس از یک ماه ( بدلیل لگ شدید تو یه دست دوتا2 یه مشت زدم رو لپتابم تا 1 ماه خراب بود دادم درستش کنن )
بله شدیدا معتاد کنندس من خودمم بازی میکنم .......... اگه توی hots برام اینوایت اومد چجوری باید بفهمم ؟ یا اصلا میشه مثل dota2 beta که اینوایتشو میفروختن اینم بفروشن؟
آقا بیلزارد یه باگ فوق العاده داده که الان کشفش کردم .....................
سره یه حرکتی یهو دیدم heroes of the storm گزینه ی install اومده بجای گزینه ی خرید پک!!!! بقیه بازیهاشم ( wow-starcraft-diablo ) هم گزینه ی install اومده بود جای try for free
الان دارم heroes of the storm رو بدون مشکل دانلودش میکنم و 3.68gb مونده ........... اگه ok بشه و بتونم بازیش کنم حتما به شما هم میگم قضیه چی بود که install اومد...........
این باگ نیست . چون بلیزارد میخواد دل مردم اب کنه تا بیان این پک 30EU بخرن . همه اکانتا این جوری شدن ولی وقتی دانلودت تموم شه بری تو بازی بهت میگه لایسنس بازی نداری . ولی اگه میخوای ببینی Invite شدی یا نه برو اینجا
EU BATTLENET
اگه اون پایین عکس بازی HOTS بود اونوقت میتونی پلی کنی .
در ضمن اینم بگم که همه بازیا Blizzard رایگان هستش به جز WOW که تا لول 20 فقط رایگان هست .
اقا من Heroes of the Storm Beta EU CD Key رو 53 تومن گیر اووردم.بخرم نخرم؟
Clash راست میگه...
منم دیشب وقتی دیدم آفلاین شدم گزینه دانلود بازی برام اومد زدم دانلود بشه, وقتی دانلودش تموم شد تونستم برم تو بازی و تو خوده بازی ازم user و pass رو خواست, وقتی یوزر و پسه خودمو زدم گفت اکانت شما لایسنس این بازیو نداره !!
اینم من و رفیقم :دی
http://dotabaz.com/uploads3/Tyrael%20Arthas.png
آخ که چه قدر دوست دارم اینوایت شم
فعلا که دارم سماق میمکم:)
دوتا 2 شانسیه? 0o