میشه بگید کسی که roamer بوده چطور گلد زیاد جمع کنه یا کریپ زیاد زده باشه ؟ مثلا شما میرانا roam دارین قطعا تعداد assist هاتون بیشتر از کیلهاس کسی که roamere
به لاین ها کمک می کنه که هیروهای core پا بگیرن .
نمایش نسخه قابل چاپ
الان اگر سولو very high skill باشیم و در پارتی کمترین اسکیل normal باشه وضعیت رنک چی میشه ؟
اختلاف average اون 10 تا بازی زیاد میشه ؟؟
اقا این رنک هم حساب کتاب نداره ها :دی
من رنکم زیر 1000 بود یه ایدی رنک 3500 گیرم اومد و یه مدته دارم پلی میدم
بازی های طرف همش HIGH بوده و من که پرو نیستم بعد 25 تا باخت هنوز روی HIGH مونده !!!!
https://www.dotabuff.com/players/201763581
اینقد میبازی تا برسی به 1k چون 3k جای تو نیست هنوز باید تمرین کنی هرچند 3k هم پر از نوبه -_-
واقعا رفلکسم پایینه نسبت به بقیه
همین طور قدرت تصمیم گیری و ایتم زدن
از پیک هیروی اول بازی با توجه به پیک حریف بهم میخندن تا سبک بازی کردن
نوب بدجور نیستما ولی نمیدونم چرا نمیتونم جلوشون پلی بدم یا ایتم بزنم قوی بشم
توی cs va mw3 از بهترین پلیرهای ایرانم بدون اغراق
ولی دوتا 2قضیش با همه بازی ها فرق داره و نمیدونم چرا هر چی پلی میدم نمیتونم پرو بشم
شاید به این خاطره که از دوتا 1 نرفتم به دوتا2 و مستقیم به دوتا 2 علاقه مند شدم و تجربه ندارم
حالا دیگه رنک 6k va 7k چیه خدا میدونه !!
اتفاقا یکی از دلایلی که high هستش همون پیک storm و به مید رفتنه ، هیرو mid انگار بیشتر به چشم دوتا و dota buff میاد
هاهاها حرفه ای ها storm پیک نمیدن؟
اگه storm نبود !Attacker و Miracle و Meracle و Sa-net (دیگه حال ندارم نام ببرم) رنکشون بالا نمیرفت
یه هیرو فوق op ک اگه قبل lvl 6 نکشنش شانس win تیمش 50% میره بالا
اتفاقا خیلی خوبه که با یه هیرو یه مدت شکست بخوری به شرطی که واقعا یاد بگیری همزمان هم رپلی ببینی
من موقعی که میخواستم invo یاد بگیرم آمارم باهاش 9-50 بود الان 79-70 هست .
دقیقا
منم یه زمانی دوست داشتم visage باز یکنم (چه در تقش semi sup چه در تقش semi carry)
اوایل فک کنم 5/15 بود
الان اومده جز 5 هیرو اول win rate
چون با یکم بازی کردن بازیت خیلی بهتر میشه من خودم راحت به familar ها و soul انداختن کاملا مسلط شدم
اکا توصیه من اینه که هم ریپلی ببینی همه اینکه یکم با دیگر palyer های جهان bot martch بازی کنی و در یکم سطح بالاتر pub بازی کنی
به نظرم اگه با یه هیرو بازیتون خوب نیست برید 2 3 تا بازی در مقابل بات ها با لول های مختلف بزنید تا کم کم بازی با هیرو دستتون بیاد ! بعدش برید آنلاین پلی کنید که سطح رنک و نرمالتون پایین نیاد :)
یه سوال من الان نرمال اسکیل هستم
یه بارم هیغ شدم ولی بازم برگشتم
سریع ترین راه برای هیغ شدن چیه ؟
الانم لولم 6 هستش ( اکانت جدید )
فقط وین ! هرچی تیمت بیشتر ببرره شانست بیشتره واسه های شدن :)
من الان عقب مونده 20 درصد شدم:d
نمیدونین من بدبخت تو رنک 1 چی میکشم هرچی عقب مونده احمق نوب ریختن اینجا
یه نفر به من نگقت تو بازی های رنک نباید بازی رو به تخ*ت بگیری منم گرفتم و این نتیجه شد :|
بابا روس ها بازی میکنم همه یار های من نوب هستن در هر صورت باخت رو شاخه
بعدش من یه چیزی گفتنم همه هم جدی گرفتن : |
یکبار رفتم اتفاقا سرور روسیه اونجوری نیست که یهو یکی بیاد کله بازی فید بده به گند بکشه بره ولی همش روسی حرف میزنن یبار طرف داشت بهم می گفت بیا کمکم کن(به روسی)داشتتن میکشتنش منم نمی فهمیدم چی میگه تا اخر بازی داشت بهم فحش میداد :| (فکر کنم)
من به شخصه توانایی شنیدن صدای روس هارو ندارم
بد بختی اینجا هست که من رولم ساپورته کریمم در حدی نیست که بتونم بازی رو یک نفره جم کنم مثلا qop میرم تا مین 20 حدود 17تا کیل میگیرم ولی بازم یکی از هیرو های حریف میاد جممون میکنه
من تو دوتا برای اینکه رنکم از 2200 بشه 2500 خودم جر میدم ولی تو csgo تو 3 روز از رنک یک رسیدم master guardian میشه حدود 11تا رنک پشتشه بعد تو cs خوبیش اینه یار ضعیف هم داشته باشی بازی بهت خوش میگذره خودتم می تونی کیل بگیری ولی دوتا یک نفر هم خوب نباشه همه 1 ساعت بد بختی میکشن
خداییش تو dab که ساپورت وایمیسادم واقعا خوش میگذشت با این که بعضی ها تازه وارد بودن ولی تو گیم معمولی انقدر یار احمق میده حالت به هم می خوره
عجیبه هرچی برای من توی روس میفته انگلیسی حرف میزنن :smile30:
اه خیلی گندن یارها
یکی نیس کمک کنه ببریم چندین دست رو حداقل های بشیم
هرچی بامن میفته گند و .....
دیگه چه عرض کنم ؟
هیچ غلطی نمیشه کرد : | میخوام های شم
دیشب رفتم سرور us با اینکه بازی رو به شدت باختیم منم sand king بودم هیچکی Flame نکرد . آخر بازی گفتم first game in us server didn't go that well بعد گفتن u did the best in team , it's fine . خیلی برخوردشون خوبه . کل بازی احساس میکردم دارم فیلم خارجی میبینم :D تو سرور اروپا روس ها لهجه انگلیسیشون داغون بود من سعی میکردم انگلیسی صحبت کنم لهجم بهتر بود. ( لحجه ؟ ) ولی تو us انقدر خوب صحبت میکردن که من سعی میکردم حرف نزنم xD
به نظر من اگه یار خوب فقط براتون مهمه برين تو سرور های Euro و us رندوم درست بازی کنین . من ببار رفتم همه پرو بودن واقعا از بازی لذت بردم .
Sent from my HTC One using Tapatalk
تو سرور آسیا از US هم خوش برخورد تر هستن !!!
من چند دفعه تو آسیا یادمه عصبانی شدم Flame کردم ولی یه بارم نشد کسی در جواب بهم فحش بده یا مسخرم کنه
حتی وقتی به کسی میگفتم افتضاح یا نوب هستی در جواب بهم میگفت ببخشید !!!
یا مثلا میگفت متاسفم تقصیر من بود و ....
در کل روز به روز دارم بیشتر میفهمم که Europa West و Europa East آشغال ترین سرورهای کل استیم هستن ( پُر از نوب و بی تربیت و فیدر و ایرانی )
تا چه پینگی us ، لگ نمیشه ؟
بعد از چند ماه فکر ساختن یه اکانت جدید زد به سرم و گفتیم شانسمونو امتحان کنیم که تا الان خوب بوده:
NaviD AlanWaKe - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
اکانت قبلی هم 4k رسوندم ولی ببینیم این چی میشه.
تو روح هرچی نوب
Dark Druid - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
یه بار های اسکیل شدم ولی دیگه های اسکیل نشدم
درسته حرف شما ولی خب hs و vhs با هیچ ترفندی به دست نمیاد مگه با بازی درست و خوب.
منم ادعای بازی خوب ندارم که اگه داشتم رنکم بالاتر باید بوده باشه ولی خب درست بازی کردم توی هر رولی که هستین تاثیر داره اگه کری هستین لست هیت و بقیه چیزا و رول های دیگه هم وظایفی که همه میدونیم.
قاعدتا اگه این کارا انجام شه hs به بالا میگیرین.
لینک پروفایلتونو بدین ببینم