درسته اینم حرفیه ولی خب es هم حتما یه سری چیزا داره که سیستم تشخیص بده
نمایش نسخه قابل چاپ
Dark Druid - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats اینه بعد من این اک شما رو ادد کردم دوست داشتین تایید کنین
یه ادم vhs پیدا میشه با من 2 دست بازی بره hs شم ؟
نه اینطوری نمیشه
Match 1743695446 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
من های شدم تو این بازی چندوقت پیش بوده
دیگه های نشدم
دوستمون درست شما رو راهنمایی کردن بعضی وقت ها شانسی با یک گروهی میفتی که hs یا vhs هستن در نهایت برای شما هم همون میفته ، در واقع بهتر بخوایم بگیم هر بازی حداکثر bracket رو میده به طور مثال اگر از 10 پلیر 8 تاش vh باشن و دوتا normal ، به اون دوتا نرمال هم vh میده . اگر شما با 4 نفر بری که vhs باشن اونموقع برای شما تغییر میکنه یه نفر بیاد و بقیه نرمال باشن برای شما تغییری ایجاد نمیشه
imba007 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
این به نظر شما شانس بالا امودن اسکیل رو داره:|
اگه مسابقه ی سوم رو هم ببری احتمالا hs یا vhs شهنقل قول:
نوشته اصلی توسط n.0 [email
dark wolf - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
این میتونه های شه ؟
هر دو بازی مید رفتم
پست های اضافی حذف شد.
تخلف و تذکر داده شد.
لیست سیاه هم کار میکنه ، میتونید استفاده کنید .
با تشکر از کاربرانی که تذکر دادن
http://forum.dotabaz.com/uploaded/3236_01442305016.jpg
من نمیفهمم این بیشعورا چرا پامیشن میان پابلیک بازیو به ف ا ک میدن :|
IZL - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
Smurf in The real meaning :-o
سلام
این اکانت میتونه های شه ؟ IrAnBoy - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
اینطور بردن سبک و قلق داره پس تعجب نکنید اینکه بازیش خوبه شکی نیست اما یه اشاره میکنم به تایم بازی ها دقت کنید بعد مقایسه کنید با winrate های که توی dotabuff هستن
Match 2104744186 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats دوستان زئوس منم تو بازی ! بازی بعدی من چه هیرویی پیک کنم تا شانس های شدنم بیشتر شه
دوست گلم شما به جای اینکه دنبال روش های های شدن و بای شدن باشی ، بهتره سبک بازیتو ارتقاء بدی . افرادی هستن که boost میکنن . و این کار رو تضمین میکنن . چرا من و شما نمیتونیم این کار رو انجام بدیم ؟ چون سطح بازیمون از اون ها پایین تره . سعی کنین بازی های حرفه ای بیشتر ببینین که مهارتتون بالا بره .
هیرو برای این پچ اگه بلد هستین lone druid
به قول دوستمون با آنالیز کردن دقیق بازی ها میتونیم خیلی چیزا رو بفهمیم و علاوه بر اون کسایی که مبتدی هستن میتونن برن راجع به هیرویی که میخوان بازی کنن نکات اسکیلاشو دقیق بخونن و meta های امتحان شده رو ببینن . همینطور سیستم دوتا نیز بوق نیست که با چنتا high KDA گرفتن سطحو عوض کنه و حتی توی رنک بازی شما رو آنالیز میکنه ( خیلی هوشمند هست ، از این public که فکر میکنید خیلی خفنتره )
روش زیاد هست بستگی به شرایط داره . هیچ استراتژی تا حال نبوده که 100% winrate داشته باشه . به نظر من هر کسی باید خودشو با یه روش بازی وقف بده ، ممکنه روشی که یه آدم توی 8k بازی میکنه رو من بخوام بازی کنم گند بزنم . برای همین نمیشه زیاد اطمینان داد که با یه روش کسی سطحش بالا بره ( مخصوصا با این new trash accs ) . برای همین آدم باید بازیو بفهمه و آنالیز کنه نه اینکه فقط یه روش بشنوه کلا فقط اونو بازی کنه ( که 99% هم میخوره زمین با این public game )
NaviD AlanWaKe - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
اینم وضعیت ما فلن البته خیلی کم با این اک بازی میکنم و بیشتر با اکانت اصلی پلی میدم امیدوارم رنک خوبی از این دربیاد.
من فقط با این اکانت Supp بازی کردم رنک 3.8 vhs داد D:
Eat Play Dota Sleep - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
با پینگ بالای 200 و سیستم کامپیوتر بد و موس و کیبورد غیر گیمینگ نمیشه رنک بالا گرفت . حتی اگه miracle- و w33 و badman و غیره هم بیان نمیتونن بیشتر از 4 بگیرن باهاش . من چندروز نتم درست بود 4-5 تا وین پشت سر هم گرفتم . تازه فهمیدم دوتا چیه ، تازه فهمیدم 90% سوتی هایی که تو بازی میدادم و فکر میکردم از خودمه ، از نته . . . به خاطر همین دارم از دوتا کلا نا امید میشم :-/ این بازیا برا خارجیاست !
تاثیر داره ولی دیگه اونطوری نیست که نشه آورد بالا ... منم با پینگ خراب lag و dc و ... رسیدم به 4400 باید مداوم بازی کنی تا واقعا بازیت پیشرفت کنه ... مستند free to ply رو که همه دیدن برو ببین fear با چه سیستمی بازی میکرده .
میشه ولی حوصله میخواد ... من بعد یک سال بازی ranked تابستون هزار تا آمدم بالا .
VHS - Matches - DOTABUFF - Dota 2 Stats دوستان ان هالو رو ببینید ! های شد تو چند بازی با اینکه در سطح من بود بازیش این چطوریه ؟ :|
دوستان این رو عنایت بفرمایید ! بازی اولشو ترکونده و همینطور رفته بالا
Emogod - Matches - DOTABUFF - Dota 2 Stats :D
یافتم ! حدث می زنید این اکنت کیه ؟!
puppy ! فک نمی کردم اینقدر خوب کری بازی کنه !!!!!!!!! :>
https://www.reddit.com/r/DotA2/comme...h_izl_account/
این بازی واسه قبل از رفتن w33 به تیم سیکرت هست بوش میومد از قبل :
Match 1798755763 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
نکته:
چون دوستان تازگیا سوالات متعددی در مورد رنک میکنند ، خدمتتون عرض کنم سیستم رنک کمی با تغییرات مواجع شده و توی 10 بازی که تعیین میکنه به شما چه رنکی تعلق بگیره ، برد تاثیر خیلی زیادی داده شده به طوری که با هر برد یا باخت ، 100-200 رنک شما بالا و پایین خواهد شد پس سعی کنید بهترین هیروتون رو برید و ببرید برای اینکار با حوصله این 10 بازی رو انجام بدین
http://uupload.ir/files/rxlg_ashampo...6m26s_001_.png
اینم از 10 بازی اول ما...باورتون بشه یا نشه بعد از 2 ماه و اندی دارم دوباره بازی میکنم...یک مطلبی رو تو انجمن dev دوتا 2 خوندم و این آیدی رو ساختم...
از این بازیا ب بعد هم میخوام با bot بازی کنم تا 10 بازی calibrating تا ببینیم خدا چی میخواد...
بازی سطح بالا هم از دید خودم فقط آخرین بازی بود که توش mmr 5.5k دیدم بقیشون که 4k مثل چی ریخته...فقط بازی puck یک 4.9 هم دیدم اونم بد نیست ببینید (puck بازی کردن من آوازه داره خخخ). 8مین بازی هم تمام یارام feed دادن از اول بازی تا آخرش و منم 2 بار مردم وگرنه میتونستم نتیجه رو از اینم بهتر کنم...
overall kda هم 6.8 هست. دوستان نظر لطفا" >:D<