یکی از بهترین آیتم ها برای پودج همون مدنسه !
شما یه بار امتحان کن ! میری فضا =))
نمایش نسخه قابل چاپ
بهترین جواب میتونه اک رو خریداری کرده باشند اومده باشن very high ولی خوب vhs ranked خوبه بهتر از high e ...
الان منم رفتم vhs واضح میشد سطح بازی رو نگاه کرد از اسموک گنک ها و بازی کردن تیم
شاید شما رفته بودی smurf lp بازم به ذهنم نمیرسه دلیل دیگه ای
دادا اگه تو خونه ی یه نفر دیگه اکانت بسازم بعدش بازی کنم بعدش بیام رو سیستم خودم لاگین کنم و بازی کنم بازم منو نرمال اسکیل میزنه یا نه؟ آخه میگن آی پی رو میشناسه.
You Right !
رنک اکانت قبلی من 2000 بود
الان اکانت جدید ساختم هرچی بازی میکنم VHS میده !
عجیبه :D
One Day Im Gonna Fly Away . . . - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
اره افتادی رو دور vhs چون 1-2 vhs اول رو خیلی خوب بردی!
سعی کن رو win rate کار کنی وگرنه دراب میشی دوباره ...
دوستان امکان داره اکانتی که از vhs اومده hs دوباره بره vhs?
شکر خدا رنک ما هم داره رو به بهبودی میره . از 2600 رسیدم به 3300 تو حدوده 1 ماه ( ماه امتحانات :d )
خوب من دو بازی رفتم هردو VHS شد
i Hate U All - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
آقا یه دوازده بازی بن بشی چی میشه ؟!
vhs حساب نمیشه ؟!
میره ns ?!
لامصب ریپورتم کردن بن شدم :D
تازه لول 7 شده بودم
Skill Bracket : Very High Skill
Win Rate : 50%
حدودا چه قدر رنک میده؟
همین باشی و دیگه تو اون 10 بازی خیلی خراب نکنی
base: 3800
max:4800-4900
مکس که میگم جزو محالات هست ولی شده باس دوستم که کارش اینه فقطم omni و io برمیداشت
عزیزایی که میان میگن به ایبی اینا بستگی نداره خیلیم بستگی داره !!!! و استیم کلا خیلی سیستمش مشکل تر از این حرفاست که شما فکر میکنین و اینجور نیست هرکی یک گیم برد فرت بره vhs این که میبینین تو اک قدیمیتون سریع نمیرین vhs باس اینه که تعداد گیم هاتون زیاده و سعی کنین اک جدید 10 بازی اول دیگه vhs شین که بعدش خیلی سخت میشه ...
بعضی وقتا این پروفایل ها رو که میبینی میگی normal match با MMR هچ ربطی به هم ندارن
لینک dotabuff
بله واقعا هم همینطور است
من خودم پابلیک هام hs است ولی رنک vhs کاملا فرق می کنه
Match 1544022575 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
چه بازی ای رو بردیم !
مگا کریپ بودیم... یه گنک رو بردیم مید رو تموم کردیم :D
البته وظیفه ی من Defend بود با Pudge :|
به زور Base رو نگه داشتم !!!!
خیلی حس خوبی داشت...
میدونم کم بیش میاد همچین بازیایی مثل بازی که ما کاملا باخته بودیم من specter بودم دقیقه 40 همه رکس هارو زدن جز 1 دونه و اخرین رکس توی تاب سریع یک تیم فایت زدیمشون گلد که اومد
همون شد ایتما اومد همون شد که همه تیم فایت ها رو تا دقیقه 85 بردیم واقعا بازی سخت نفس گیری بود ادم به قدرت specter تو اولترا لیت گیم بی میبره !!!
آقا همه ی بازی ها vhs باشه 2-3 بازی آخر hs یا ns باشه چی میشه !؟ :|
آخرین اسکیل براکت حساب میشه ؟! :(
کلا من شانس زیاد دارم !
این بازی رو AFK کرده بودم ! چون میدونستم میبازیم... اما یه دفعه نمیدونم چی شد بازی رو بردیم :D
Match 1546657753 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
اگه آیتما و kill o dead اونا رو نگا کنید واسه خودتونم باورش سخته :|
من هنوزم تو کف اون بازیم :D
دوستان یه سوال
بیشتر بازی ها VHS بود قبل لول 13
بعد لول 13 اون بازی های Rank TBD که رفتم همه ی بازی ها شده HS
تکلیف چیه ؟! قضیه چیه ؟!
رنک چی میشه ؟!
همه ی اسکل ها حساب میشه یا فقط اون 10 بازی؟
فقط اون 10 بازی ، ببینید قبلا گفتم به طور مستقیم بازی نرمال و رنک رابطه مستقیم ندارن . رابطه غیر مستقیم هم به این صورته که اگر شما در نرمال vhs باشین اصولا یک بازیکن خوب هستین و در رنک هم با normal skill ها هم رده نخواهید شد . 10 گیم هم شما همش با vhs بازی نمیکنید بلکه شما رو مورد ازمایش قرار میده که ببینه در چه رنکی بهتر بازی میکنید و اون رنک رو به شما میده بعضی ها اعتقاد دارن که 4 بازی با vhs ها بازی میکنید اگر این 4 بازی رو ببرید با k/d/a خوب ، حتی اگر 6 بازی دیگر رو ببازید رنکی بالای 3800 به شما خواهد داد
به نظر شما همینطور پیش برم چه رنکی میتونم بگیرم؟؟لامصب خیلی پیچیدست......خیلی چیزا دخیله نمیدونیم دقیق چیکار کنیم....:-/Mr.Sepehr - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
اکانتم lvl 10 هست.
از پنجمین بازی اکانتم vhs شدم.بازیا بیشتر high میشه ولی بعضیا vhs هم میشن.
به نظرتون mmr این اکانتم چند میشه؟
Mhysa - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
آره داداش به خدا با پینگ 340 اینجوری پلی میدم :(
به نظرت چند میده؟
یه سوال دارم
فقط اکانت دوم آدم قابلیت high skill و very high skill شدن داره ؟
چون من با اکانت اولم خودم رو کشتم هنوز توی normal skill موندم ( نمیدونم شایدم نوب هستم :| )
البته یه نفرم میشناختم فقط هارد کری پیک میکرد, بازیشم عالی بود
کریپ هم خیلی خوب میزد و دینای میکرد
ولی توی normal skill مونده بود ... با اینکه بالای 600 مسابقه هم داده بود
دلیلش چی بود ؟
بد بازی میکرده و کیل خوبی بدست نمیاورده. کم باید بمیره زیاد باید کمک کنه assist
الان سطح بازی من چطوره به عنوان تازه کار ( البته 2-3 سال دوتا 1 رو بازی میکردم فقط توی دوتا 2 تازه کارم )
این لینک پروفایلمه: ( خودم میدونم نوبم نمیخواد بگی :smile30: )
https://www.dotabuff.com/players/237483533
رنک سولو 3.7 داد...
البته راضیم !
چون زیاد جالب نبود وضعیتم
BenyKhan- - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
به من رنک 4.5 داد .
من هم امروز تموم کردم رنک 4022 گرفتم البته با این اینترنت***********تی نمیشه انتظار بهتری داشت. خدا لعنت که همه مسولین اینترنت در ایران کم کاری تا چه حد ؟ (در حدی که افغانستان اینترنتش از ایران بهتر هست)
آره 100 بار منم گفتم نت ایران واقعا بده!فک نکنم دیگه توی mmr به کسی بالاتر از 4.5 یا 4.6 بدن ،قبلا 4.9 هم میدادن الان دیگه فک نکنم بدن.
مبارکتون باشه ، تنها ایراد خود من ، deaths بالای 4 هستش وگرنه همه چیز اوکیه . که اینم به نت مربوطه اصلا نمیبینم کی اومدن منو بکشن ! با اینکه همه جای مپ حواسم هست