یکی از فرق هاش اینکه بازی قشنگ تره یعنی هرکی برای خودش سولو پلی نمی کنه.
یک خوبی دیگش هم اینه که کسی برای اولین بار یک هیرویی رو که تا بحال باهاش بازی نکرده رو تو بازی رنک پیک نمی کنه ( البته معمولا )..
نمایش نسخه قابل چاپ
Mid is MINE - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
همه بازیام normal skill. گند ترین بازی high Skill!
دوستان حالا باید چی بشه تا high skill بگیریم؟
دوستان راهی هست بتونیم رنک خودمونو ببینیم بدون اینکه اون 9 تا بازی رو انجام بدیم ؟
دوستانی که مشکل VHS دارن اول برن یه id با رنک 4k بالا از یکی بگیرن بعد 1 روز توش بازی کنن بعد برن یه ایدی دیگه بسازن . ( احتمال داره مشکل حل شه واسشون البته فقط یه نظریس )
Alireza - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
چند تا بازی پشت سر هم بردم ولی high skill هست فعلا
چرا هنوز norml skill ؟
scorpion - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
iMM'' - Matches - DOTABUFF - Dota 2 Stats
این لینک رو چک کنید یه very high skill داره ببینیدش حتما
عاقا این high skill یا very high skill یا ... ای که میگید چیه؟ کاربردش چیه؟ کجا ثبت میشه؟
بعد برا smurf کردن اکانت فقط اون ده بازی مهمه یا همه ی بازی ها ؟
اگه همه ی بازی ها مهمه که دیگه باید ساپورت بازی کردن رو فراموش کنیم...چون میگید کیل گرفتن و نمردن خیلی مهمه که کار ساپورت مردنه و کیل نگرفتن !
آخه اونایی که رولشون ساپورته چه گناهی کردن ؟ اگه اینجوریه که همه باید مید و کری پیک کنن که لیده میشه به بازی
من نگفتم که همش هیرو carry یا mid برداشت، من گفتم اوله اکانت رو باید اینجور هیرو هارو برداری تا سطح بازیت بیاد بالا بعد از اون دیگه راحت میتونی ساپورت پیک کنی، که به نظره من تو رنک های بالا خیلی مهمتره
اوله اکانت هم احمقانه ست که برای آدمایی که تازه اومدن دوتا ساپورت پیک کنی..
عاقا با رفیقات هم بری بازی اشکالی نداره !؟؟
تا لول 13 بشی
همچین هم که فکر میکنید dota الکی نیست . که هرکی KDA بهتری داشته باشه رنک بهتری بگیره . طبیعتا برای رنک بالای ساپورت ها هم یک فاکتور هایی مثل هیل هست یا وارد هایی که خریدن یا خیلی موارد دیگه . اونقدر هم valve شرکت الکی نیست .
من تو پست های قبلی هم گفتم hero heal هم توش دخیل هست
ولی برای اینکه سطح بازی ها بیاد بالا کرری بازی کردن خیییلییییییی راحت تر هست.
کافیه یکم مهارت های فارم کردن رو بلد باشید ...اونوقت سطح بازی میاد بالا
درضمن وقتی میگم K/D/A بالا یعنی اسیست هم هست دیگه .. خوب ساپورت که راحت اسیست هارو میگیره ...
حرف شما درسته اما بنده تست کردم همه چیزی که توی سایت اعلام میکنه در سطح بالا تا حرفه ای بوده اینو میگم چون مقایسه کردم برد هم بود فقط بازی 5-6 باخت اونم بازی سطح بالا اما بازم normal زده
من خودم خیلی راحت چندتا گیم که بردم سطح بازی hs شد .
بعد از اونم هم فکر کنم 2 هفته بعد اینا اومد رو vhs .
رنک هم که بالای 3.7 - 3.8 میشه vhs .
1 Month Left - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
الان خیلی وضعه بازیم خرابه :دی
دادا سلام این مال منه به نظرت رنکم چند میاد؟ البته هنوز 5 گیم مونده تا معلوم شه چون من نمیدونستم به این چیزا بستگی داره رنک!!!
Dotabuff-ExtremePoorya
ای بابا باز که شد برد و باخت؟؟!!! مگه نگفتین برد و باخت مهم نیست فقط باید موقعی که tbd هستین کیل زیاد بگیرید و نمیرید؟ اینو که خودم هم میدونستم ....یعنی اصلا از اول هم همون جوری بود که ...جل الخالق این همه پست زدین راجع به رنکینگ بعدش اومدیم سر خونه اول :d یعنی بازم باید ببریم پس کیل گرفتن ها و نمردن ها چی شد دادا؟...lol
دوست عزیز این k/d/a و.... همش بحث قبل از شروع کردن به 10 بازی رنک هستش ، این ها برای این بوده که شما قبل اینکه دست به رنک بزنید سطح بازی خودتون رو از normal به High و very High ببرید اما شما توی normal رفتین دست به رنک زدین اونم 6 بازی من چیزی خواستین در اختیارتون گذاشتم و سوال رو پاسخ دادم دوست عزیز . من دروغ بگم بهتون الکی دل خوش کنم خوبه ؟