سلام ..باید توی قسمت single draft بازی کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
بعضی وقتا اخر بازی میندازه بیرون و ریکانکت میاد ولی نمیره تو و بازیت میپره و فک کنم اصن حساب نمیشه دلیلش چیه که میندازه بیرون : |
لول اپ شدن بر چه اساسیه بعضی وقتا اصن بعد گیم نمیاد بعضی وقتا میاد دو سه تا میره من واسه اولین بار که ابیلیتی درفت رفتم سه تا لول اپ شدم ربطی بش داشته یا نه ینی اگه چیزای متنوع بری زودتر لول اپ میشی؟
سلام من تا سال 2038 بن هستم و نمیتونم بازی کنم play dota قرمزه باید چکار کنم ؟ راهنمایی کنید
سلام من یه بار بن شدم singel draft رو بازی کردم درست شد بعد یبار هم بن شدم حالا به کدوم حالت میزارم find mach رو انتخاب میکنم باز هم میزنویسه پلی دوتا میزنم دیگه نمیاره
با سلام به همه باری dota2 من این پیغام رو میده باید چکار کرد
matching disabled due to excessive reports failing to rcady-up or abanooning . time remainig 1/18/2038
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام من میخوام رنک بزنم ارور matchmaking میده.
ولی توی یه کامپیوتر دیگه با اکانت میزنم میاد بالا مشکل از چیه
سلام من کلا برای چت کردن و ویس دادن بن شدم چیکار باید بکنم تو بازی نه صدام میره نه میتونم چیزی تایپ کنم همش این ارور رو میده لطفا یکی زنگ بزنه منو راهنمایی کنه اگر بتونه کسی مشکلم رو حل کونه بهش حق زحمتشو میدم
09108709198 من ارادی هستم
این ارور رو میده وقتی میخوام چت کنم توی بازی
سلام
ببخشید من تو بازی دوتا۲ در هنگام بازی پیام دادن تو بازی
پیام ریپ میده بهم باید چیکار کنم؟؟؟
چند تا سوال جزئی داشتم با اعضای پارتی لابی بزنی بعد گیم کامنت کنن حساب میشه جز کامنتا یا نه؟؟همون تاثیرو داره؟اگه قبل کامنت کردن از پارتی لفت بده بعد کامنت کنن بهتره؟؟(ینی دیگه پارتیت حساب نمیشه و شاید تاثیر کامنتش بیشت باشه) چند وقت یبار اون عدد مربوط به کامنت و ریپورت اپدیت میشه؟یه اباندون داشته باشی چقدر طول میکشه دوباره صفر بشه؟ایا اون عدده(اسمشو نمیدونم دقیقن)به گاو انداختن یارا تاثیر داره؟من سه سال بازی کردم و فقط بازی میکردم از لحاظ تئوری داغون بودم(نوب نبودم)برا همین ده تا گیمی که میندازتت توی رنکو گند زدم و افتادم گاردین و سه سال توش بودم بعد ها فهمیدم اون ده تا گیم چی بودن و یکی گفت اون عدده😅رو گاو انداختن تاثیر داره اون اکانت عددش به یک رسید و بعد از روشن شدنه اینا برام گذاشتمش کنار...حالا اکانت جدید زدم و اگه نکات ریزی هستش که تو پیشرفت اکانت مهمه رو بگید که خیلی نیاز دارم...این همه سال چوب نا اگاهیمو خوردم چون کسی نبود بم بگه و فقط بازی میکردم
سلام
کامنت با کامند فرق داره عزیز. اون چیزی که شما منظورتون هست کامند هست.
سوال اول: بله حساب میشه
سوال دوم: نمیدونم. فکر نمیکنم کسی هم بدونه. ولی منطقا نباید همون تاثیر رو داشته باشه
سوال سوم: تاثیری نداره. دیتا بازی از ابتدای جستجو اون ثبت شده و ربطی به آخرش نداره
سوال چهارم: فکر کنم هر 10 یا 20 بازی. برای اباندون هم همینقدر تعداد بازی لازم هست تا صفر بشه...(احتمال قوی 20 بازی)
سوال پنجم: نه زیاد. یار بد همیشه هست. یار بی ادب و آزاردهنده "خیلی کمتر" خواهد بود. (از عبارات بهتری در طرح سوالتون استفاده کنید لطفا)
Abandon و ریپورت ها هر 15 گیم یبار اپدیت میشه (شاید تو اپدیتای جدید مقدارش بیشتر یا کمتر باشه)
و این تاپیکو ببین درجواب سوال اخرت فک کنم چیزیه ک دنبالشی : بحث درباره Ranked matchmaking
هرچقدر رنکت پایین تر باشه یار و حریف مبتدی تری واست میافته ولی اگه رنکتو به هر روشی ببری بالا و در سطح اون پلیرا نباشی دوباره میای پایین واس همین اگ حس میکنی بازیت در اون حد نیست الکی تلاش نکن:sm (154):
دوستان یه سوال دارم من بخاطر مشکلاتی پنج شیش بار لفت دادم ۶ساعت بن شدم
من میخواستم بپرسم اگه بازی نکنم یا بازی کنم لفت ندم زمانش کمتر میشه مثلا به ۲ساعت بن برسه؟
نمیخوام اکانتم بن دائم یا بن طولانی شه😭
سلام من در بازی دوتا دو وک بن شدم فکنم vac ban on چیکار کنم دربیام ممنون
من بن شدم بعد نمیدونم چه بنی است و باید چکار کنم ولی میدونم که از مچ لفت دادم و یکی من رو ریپورت کرده ولی نمیدونم باید چه کاری انجام بدم که آنبن شم
بن این بود :
You will only be able to match in the low priority matchmaking pool due to abandoning games or receiving excessive reports. Victories remember: 1
ممنون میشم کمکم کنید.
سلام FCB
چجوری باید وارد single draft شم، باید از کجا واردش شم ؟
ممنون میشم بگی.
سلام دوستان
یه اکانت اصلی دارم که مشکل نداره دارم بازی میکنم ولی اکانت جدید میخواستم یه مدت هرچی میزدم بلا استثنا وک بن میشد ( مگه وک بن برا چیت نیس؟ :|) دیدم فایده نداره اکانت مینم هم نمیخواستم دوتا رو دیلیت کردم بعد یه ماه نصب کردم اکانت زدم هفت هشتا همرو بلا استثنا بعد سه چهار پنج تا گیم وسط بازی مینداخت بیرون دیگم ری کانکت نمیشد و بن میکرد:| وک بن نمینوشت اسمی نداشت اینم راستی بگم وقتی مینداخت بیرون همون لحظه صفحه سامری رو نشون میداد که سه کا بود در صورتی که ریپورت ها کمتر از سه بود و مقدار خوبی کامند خودمم یادم نمیاد گیم بدی داشته بودم و ریپورت خورده باشم
علت چیه اعصاب نمونده واسم هیچکار نمیتونم بکنم
از دو نفر پرسیدم درست و غلطیش رو نمیدونم
یکی گفت میشناستت دیگه هرچی اکانت بزنی بن میکنه ولی من کاری نکردم چرا بن چرا وک بن چرا اصلیمو بن نکرده جدید بن میکنه
یکی گفت بخاطر ریپورته بیستا گیم اول یه دونه ریپورتم بخوری بن میکنه نباید ریپورت بشی یه دونه رو نمیدونم ولی گیمای بدی نداشتم سه چهار تا بوده کلن بعد چرا قبل دیلیت وک بن بعدش بن معمولی بعد چرا قبلن اینطور نمیشد من شصتا اکانت زدم یکیشم اینطور نشد اونوقت این تو یه بازه زمانی از دم همش بن میشد:|
نمیدونم چیکار کنم برم تو یه سیستم دیگه اکانت بزنم دو تا گیمم باش بزنم بعد بیام تو سیستم خودم بزنمش شاید جواب بده
دیوونه شدم
سلام
در رابطه با وک بن والا نظر خاصی ندارم اما میدونم که جدیدا valve در اینباره بسیار سختگیر شده و جدیدا هم اکانت اسمورف استریمر و شخصیت معروف دوتا bsj رو بیتعارف و و سط بازی بن کرد.
اما behavior score 3k زیر خط فقر هست و پیشنهاد میکنم یک چیزی حدود ۲۰ ۲۵ تا بازی پوزیشن ۵ یا همون hard support بازی کنید و سعی کنید هم کلا لام تا کام حرف نزنید پینگ هم زیاد ندید. اینجوری احتمال خیلی زیاد score باید بیاد بالاتر. حالا اگر بتونید trade commend کنید آخر بازی که چه بهتر
البته این هم اضافه کنم کاری که قراره بکنید سخته چون توی اون امتیاز رفتاری بازیهایی که انجام میشه اکثر افراد تاکزیک هستند یا اینترنت خوبی ندارند و از بازی لفت میخورن...
سلام
من هیچ غلطی نکردم من و برای مدت ۹ ساعت از بازی محروم کردن الانم میزنم فقط سینگل دِرَفت میزنه اونم ۱۵ دیقه طول میکشه ولی مچ نمیندازه چه کنم !؟
paated for any match (Alles): Other players may beumableto hear you. The behavlor Score in the youLbaivlor report has falleen below 3000 and your communication privlleges have been temporarily revoked
ی همچین چیزی هست موقعی که میخام چت کنم تو دوتا دو نه پیامم میره نه صدام چیکار کنم
سلام من همینطور تو منو بودم نه لفت داده بودم نه توهینی کرده بودم یهو نوشت شما از برنامه ای استفاده میکنید که تحت قوانین ما نیست تاریخ ان بن 2322 به خدا چیتی هم نزده بودم اکه کسی میتونه ترو خدا کمکم کنه aria.a اسم استیممه با ی پروفایل خیلی آبی
[IMG]file:///C:/Users/User/Pictures/Annotation%202022-05-06%20011511.png[/IMG]
Account suspended due to a vac ban on your account .
آقا کسی میدونه این چی میگه ؟
اگه بن هستش چیکار میشه کرد؟
شما یا تویه بازی Cheat کردین , یا رویه کامپیوترت برنامه ی Cheat داری حتی اگه استفاده نکردی.
VAC بن رو شما نمیتونید به هیچ وجه از بین ببرید.
باید اکانت جدید بسازی اگه میخوای VAC نباشی.