سلام ببخشید من یه دور لفت دادم الان نمی تونم بازی کنم چی کار کنم
سلام ببخشید من یه دور لفت دادم الان نمی تونم بازی کنم چی کار کنم
شما بابت لیو دادن احتمالا یه تعدادی بازی بن شدی
الان باید بری تعداد بازی که بن هستید رو با مد all random بازی کنید تا بنتون برداشته بشه
باشد که رستگار شوید
Mr.Nobody (02-14-2015)
لازم نیست حتما مد all random باشه . هر مود دیگه ای هم میشه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
داداش منظورت اینه با بوت بازی کنم ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نخیر،از دیروز که new bloom اومده فقط باید با human و اونم تو مد all random بازی کنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میگم تا دیروز میتونستی با Bot بازی کنی اما دیگه الان نه باید با آدم بازی کنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام.
من به علت ریپورت کلن بن شدم (بن تراد.بن گیفت.کلن )رفتم ساپرتر. بهم میگه شما رو ریپورت کردن تکثیر آیتم کردی. من از اول تا حالا هرچی مدارک میزارم از هیستوری تراد از هرچی که بگی میگه نه شما چون مشکوک به تکثیر هستی اکانتت تا ابد قفله هر چی هم پست میزارم یا مدارک همش داره یه جوابو میده اگه کسی میتونه تو این باره کمکم کنه ممنون میشم .
با تشکر
سلام.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوست من زمانی که Valve اینطوری افراد رو بن میکنه برگردوندن آیدی محاله، بهتره به فکر ساخت یه آیدی حدید باشی و در اون محتاتانه تر عمل کنی.
موفق باشی
هرگز از دشمنانت متنفر نباش؛زیرا بر روی قضاوتت تاثیر خواهند گذاشت.
دون ویکتور کارلئونه(مارلن براندو)-پدر خوانده
عزیز به علت ریپورت نبوده قطعا چون کسایی که ریپورت میشن 5 بازی low میشن دقیقا مثل اونایی که abandon میدن معلوم نیست چیکار کردی شما
همونجوری که گفت فک کنم باید قید اکانتتو بزنی .
What happened ? Axe happened
منظورش Report استیمه. عجببببببب !!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بله منظور از ریپورت استیم= 100 درصد scam!!!!!
قید ایدی رو بزن چون حتی 1 درصد هم امکان نداره درست بشه.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©